Prancūziškos bandelės


Patiekalo šalis: Prancūzija
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
25 g mielių
250 ml šilto vandens
25 g skysto margarino
25 ml sirupo
0,5 šaukštelio druskos
400-500 g miltų
sezamo arba aguonų
Gaminimas:

Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei margariną, įberkite druskos. Pamaišykite, kad įsitikintumėte jog mielės ištirpo. Palaipsniui berkite miltus ir maišykite tešlą, kol ji nebelips prie dubens dugno. Apdenkite tešlą ir palikite ją pastovėti 30 minučių, kad pakiltų.

Išverskite tešlą ant miltais pabarstytos lentos ir gerai ją išminkykite. Iškočiokite 1 cm storio lakštą ir išpjaustykite širdies formas bei išdėliokite jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Apdenkite ir 20 minučių palikite pastovėti, kad pakiltų. Bandeles aptepkite vandeniu ir apibarstykite sezamu arba aguonomis. Kepkite orkaitės viduryje 225°C apie 8 minutes.

Galima užšaldyti.

Šaltinis : http://www.dansukker.com

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!