GAIVINANTI VYŠNIŲ SRIUBA

Ingridientai:
600 g vyšnių
10 ml raudonojo vyno
12 ml vyšnių sirupo
5 ml apelsinų sirupo
1 šaukštelis vanilinio cukraus
žiūpsnelis cinamono

Gaminimas
Į vyną sudėti vanilinį cukrų ir cinamoną, virti apie 5 min. Tuomet supilti vyšnių ir apelsinų sirupą. Sudėti vyšnias, jei jos su koteliais, tai kotelius sutrumpinti (nukirpti per pusę). Virti dar 5 min. ant silpnos ugnies. Sriuba perpilama į dubenį ir atšaldoma. Patiekiama su varškės sūriu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!