25 rezultatų ieškant "poro"

Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis

Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite. Suplėšykite nedideliais kaspinėliais. Dalį lapų palikite patiekalui papuošti. Išvirkite ryžius. Mažus konservuotus agurkėlius supjaustykite kubeliais. Nuplaukite porą, perpjaukite poro šaknį išilgai per pusę, supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir aguročių sriuba

Morkas, petražoles, porą, pipirą susmulkinkite, užpilkite lydytu sviestu ir patroškinkite. Bulves ir agurotį nulupkite, supjaustykite, dėkite į verdantį vandenį arba daržovių nuovirą ir virkite 5 – 10 minučių. Baigiant virti sudėkite supjaustytus pomidorus, pasūdykite. Paskaninkit..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir paprikų tyrsriubė

1. Daržoves nuplauname, supjaustome (išskyrus puse paprikos) ir 3-4 min. kepiname alyvų aliejuje. 2. Sultinio kubelį ištirpiname vandenyje ir užviriname. Sudedame daržoves ir viriname 30 min. 3. Likusią puse paprikos labai smulkiai sukapojame (degtuko galvutės dydžio gabalėliais). 4. Sri..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios daržovių salotos

Viską supjaustyti gabaliukais ir sumaišyti su majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena folijoje

Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska, apšlakstyti sultimis, suvynioti į foliją ir 20 minučių laikyti šaltai. Paskui ant mėsos gabalėlių uždėti sviesto, išsukto su petražolėmis, poro, prieskonių ir vėl suvynioti į foliją. Kepti orkaitėje 30 minučių. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su tunu

Visus ingridientus susmulkiname. Sudedame į indą. Iš alyvų aliejaus, citrinos sulčių cukraus , druskos, pipirų suplakame padažą, plakame kol pradeda tirštėti. Juo užpylame susmulkintas sudėtines dalis. Viską išmaišome. Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų blyneliai

Į virintą vandenį įdėti mėtų lapelius ir užšaldyti. Gautą ledo gabaliuką įdėti į taurę ir įpilti sumaišytus komponentus. Abrikosus suverti ant šiaudelio ir įdėti į taurę. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys "Kinietiškas"

Paukštieną supjaustyti nedideliais gabaliukais (šiek tiek storesniais už pirštą), įpilti sojų padažo, šaukštą aliejaus, paukštienos prieskonių, druskos, juod. pipirų, šaukštą nestipraus (6%) aromatingo acto mėsą galima marinuoti ilgiau, galima ir iš karto kepti. Paukštieną ap..

Recepto vertinimas: 0

Žiemos gėlė

Silkių filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenį. Suberiame poro griežinėlius, agurku kubelius, įdedame majonezą ir išmaisome. Į lekštę dedame ananasų griežinėlius, ant jų dedame silkių salotas ir papuošiame pomidorais bei petražoliu šakelėmis...

Recepto vertinimas: 5

Silkė su džiovintais vaisiais ir vynu

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Trynius su cukrumi išsukti iki purumo. Miltus išmaišyti su kakava bei kepimo milteliais ir nuolat maišant suberti į trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standumo ir atsargiai išmaišyti su tryniais. Tešlą sukrėsti į rieb..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Lengvumas

Sumaišykite daržoves, suberkite skrudintus linų sėmenis ir druską. Aliejų sumaišykite su išspaustos citrinos sultimis ir užpilkite salotas ..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų apkepas su mėsos kukuliais

Morkas ir cukiniją sutarkuojame ir pakepiname su aliejumi ir prieskoniais. Porus ir petražoles susmulkiname, pakepiname kartu su morkom.Iš faršo formuojame kukuliukus ir apkepiname. Į kepimo indą dedame daržovuų sluoksnį, kukuliukus ir vėl daržoves. Ant viršaus dedame tarkuotą ar juos..

Recepto vertinimas: 1

Blyneliai su dešrele

Sumaišius visus ingredientus lietiniams iškepti didelius blynus. Į vidų dėti tarkuoto sūrio, per pusę išilgai perpjautą dešrelę, užpilti truputį pomidorų padažo. Susukti ir kepti iš abiejų pusių. Įdėjus į lėkštę užpilti pomidorų padažo, uždėti pjaustyto poro ar svogūn..

Recepto vertinimas: 5

Daržovių sriuba su jautiena

Maltą mėsą sumaišykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuškite kiaušinį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Iš gautos masės suformuokite graikinių riešutų dydžio kukulaičius. Puode užvirkite litrą vande..

Recepto vertinimas: 0

Virta žuvis su razinomis

Žuvį nuvalome, nuplauname, supjaustome gabalais ir išverdame su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Iš recepte nurodytų produktų išverdame padažą. Miltus pakepiname svieste, atskiedžiame sultiniu, kuriame virė žuvis, ir supilame į padažą. Išvirtus žuvies gabalus sudedame..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Mėsą nuplauname, supjaustome, sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, uždengiame ir užverdame. Po to nugriebiame putas, sudedame nuvalytas, stambiai supjaustytas, pakepintas prieskonines daržoves, sumažiname ugnį ir atidengę verdame sultinį. Atsiradusius paviršiuje riebalus nugrai..

Recepto vertinimas: 3

Šlaunelės su vyno padažu

Vištienos šlauneles pabarstykite druska ir pipirais. Morkas supjaustykite. Porą nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite "ratukais". Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ne itin plonais griežinėliais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Aliejų pakaitinkite su sviestu. Višt..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta vištienos sriuba

Vištieną apvirti. Kol ji verda, kubeliais supjaustyti morką, salierą ir sudėti į puodą su vieštiena. Pavirti apie 15min. Per šį laiką kubeliais supjaustyti papriką, cukiniją. Supjaustyti kopūstą, susmulkinti česnako skiltelę. Porą pjaustyti griežinėliais. Šias daržoves bei ke..

Recepto vertinimas: 4

MAKARONAI SU ŽUVIMI II

Isvirkite makaronus. Is abieju pusiu apkepkite keptuveje lasisos gabalelius ir sudekite ant karstu makaronu. Supjaustykite pora, suberkite i keptuve ir patroskinkite su aliejumi. Pabarstykite juodais pipirais. Sukreskite makaronus i lekstes ir uzdekite ant virsaus troskintu poru. Uzbarstykite truput..

Recepto vertinimas: 0

ANKSTYVO PAVASARIO SALOTOS

Topinambu gumbus svariai nuplauti, nuskusti ir stambiai sutarkuoti, likusius produktus supjaustyti smulkiai. Papuosimui - meniskai ispjaustytas poro laiskas arba petrazoles sakeles. Salotomis megautis siulyciau besilaikantiesms dietos ir kenciantiems nuo padidejusio kraujospudzio. (Irena Karaliene)..

Recepto vertinimas: 4

VIŠTIENOS GAIVIOSIOS SALOTOS

Slaunele supjaustome juostelemis, taip pat pjaustome ir suri. Pekino kopusta pjaustome stambesniais kvadrateliais, o pora supjaustome smulkiau. Dedame ananasu gabaliukus, geriausiai tinkantis majonezas "Daumantu" neriebus, viska ismaisome. Galima ideti truputi druskos.Viska ismaisome. (Laimute)..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ SRIUBA

I verdanti sultini sudedame smulkintus porus, siaudeliais pjaustyta paprika ir kubeliais pjaustyta saliera. Uzverdame, verdame 2 minutes. Tada sudedame stambesniais kubeliais pjaustytas cukinijas ir suberiame kukuruzus bei pomidorus. Iberiame prieskoniu. Patiekdami idedame 30 g virtu makaronu. Gamin..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų mišrainė su kumpiu

I dubeni suberiame perlines kruopas, kubeliais supjaustytas morkas, suri, kiauliena ir agurkus, griezineliais supjaustyta pora. I misraine dedame majoneza ir sumaisome. Paskaniname maltais juodaisiais pipirais. Misraine sudedame i salotine ir papuosiame petrazoliu sakele ir poro griezineliais...

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir slyvų salotos

Pomidorus ir slyvas supjaustome skiltelemis, idedame supjaustyto poro, uzdedame grietine, sumaisyta su majonezu, ir truputi druskos bei pipiru. Papuosiame petrazoliu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė kiaulienos filė

PasiruošimasKiauliena supjaustyt 10 g gabaliukais. Į dubenį sudėti kiaulieną, kiaušinio baltymą, krakmolą (KOKĮ KIEKĮ, NŽN, KNYGOJ KLAIDA, NENURODYTA) ir maišyti kol mėsa pasidengs storu pastos sluoksniu.Kitam inde sumaišyti porą, imbierą, česnaką, sojos padažą, vyną, cukrų, ac..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: poro