4 rezultatų ieškant "eskalopai"

Veršienos suktinukai su alyvomis

1. Ant kiekvieno veršienos eskalopo dedame pusiau sulenktą kumpio gabalėlį. Suktinuką susukame ir surišame virtuviniu siūlu. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame veršienos suktinukus su svogūnais. Pagardiname čiobreliais ir mairūnais, druska ir pipirais. Suberiame kubeliais pjausty..

Recepto vertinimas: 0

Elzaso veršiena

Įkaitintame svieste apkepinti eskalopus ir sudėti juos į lėkštę. Į tą pačią keptuvę įberti supjaustytus svogūnus ir pakepinti juos ant silpnos ugnies. Įpilti vyną ir vandenį, paskaninti druska ir pipirais. Krakmolą sumaišyti su grietine, supilti į padažą, keptuvę palenkti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos eskalopai su sūriu

Sviestą ištirpinti ir pakepinti jame eskalopus. Sūrį susmulkinti šakute, į gautą masę po truputį supilti grietinę, pipirus ir išmaišyti. Eskalopus įdėti į pusdubenį ir laikyti šiltai. Keturis riešutus atidėti, likusius sumalti. Į kaistuvą įpilti konjaką, sumaišyti su sv..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu

Pirmiausia pagaminkite padažą. Nulupkite keletą apelsino žievės riekelių, atidėkite. Nupjaukite apelsino viršų ir apačią, nulupkite, įpjaukite membranas, kad liktų tik minkštimas, išimkite sėklas. Šiuos veiksmus atlikite taip, kad skystis varvėtų į dubenėlį. Supjaustykite min..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: eskalopai