Špinatų blyneliai

Ingridientai:

0,5 l pieno
1,5 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
150 g atšildytų špinatų
žiupsnelis druskos
250 g rūkytos žuvies
nedidelis poras
200 g varškės sūrio
citrinos, juodųjų pipirų,krapų,petražolių

Gaminimo būdas:

Sumaišome įprastą blynų tešlą, į ją sudedame špinatus ir išmaišome. Tešlą paliekame pastovėti 0,5 -1 valandai pastovėti. Tuo metu ruošiame įdarą. Žuvį atskiriame nuo kaulų, smulkiai supjaustome, užbarstome smulkiai supjaustyto poro , krapų ir petražolių. Varškės sūrį sutarkuojame, suberiame į ruošiamą įdarą, suberiame pipirus. Viską gerai išmaišome, įkaitiname keptuvę ir išliejame didelį blynelį. Kai gerai apkeps iš abiejų pusių , dedame porą šaukštų įdaro, paimame blynelį už kraštų, tarsi maišiuką ir užrišame iš poro pasiarytų siūlu.
Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!