13 rezultatų ieškant "pjausniai"

Martini steikas

Paruoškite steikus: plokščiame inde sumaišykite visus ingredientus , išskyrus mėsą ir alyvuoges. Tada pamarinuokite steikus kambario temperatūroje apie 2 val. , kelis kartus apverskite. Išimkite steikus is marinato, tačiau marinato neišpilkite. Kepkite keptuvėje ar padėkite ant karšt..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutienos pjausniai

Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką pakapoti neaštriąja peilio puse ir formuoti pjausnius. Juos įtrinti pipirais ir pavolioti į miltus, sumaišyti su druska ir saldžiąja paprika. Neprilipusius miltus nupurtyti. Didelėje keptuvėje įkaitinti svies..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautienos išpjova

Sumaišyti lygiomis dalimis sojas, kečupą ir apelsinų sultis. Imbierą nulupti ir sutarkuoti bulvine tarka arba smulkiai sukapoti. Česnako skilteles smulkiai sukapoti. Viską sumaišyti su padažu, pridėti grūstų pipirų ir TABASCO padažo pagal skonį. Druskos dėti nereikia, nes sūrumą s..

Recepto vertinimas: 5

Pjausniai su skrebučiais

Mėsą supjaustyti ir išmušti kūjeliu. Pasūdyti. Bandeles supjaustyti. Miltus sumaišyti su prieskoniais, kiaušinius paplakti šakute. Kepsnius pavolioti miltuose ir kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir bandelių gabaliukuose (kad apliptų) ir kepti, kol pagels. Patiekti su bulvėm..

Recepto vertinimas: 0

Vienos pjausnys

Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Svogūnaus nulupti, supjaustyti 2mm storio žiedeliais, apibarstyti miltais, apkepinti su aliejumi kol gražiai pagels, išgriebti ir pasūdyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir mėsą apkepti iš abiejų p..

Recepto vertinimas: 1

Lašiša su brokoliais

Lašišą pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę maišyti su garstyčiomis ir žiupsneliu cukraus. Brokolius susmulkinti, užpilti verdančiu vandeniu ir po 2-3 minučių nuvarvinti. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Paskui sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Kapoti kiaulienos pjausniai

Mėsa smulkiai sukapojama, sudedamas vandenyje išmirkytas ir nuspaustas pyragas, kiaušinis, prieskoniai, sugrūstas česnakas, pasūdomą ir viskas gerai išmaišoma. Masė padalijama į 4 dalis, formuojami pailgi pjausniai, voliojami miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepami riebaluose ar alieju..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos pjausniai (šniceliai)

Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose prieš pat tiekiant į stalą. Iškepę pjausniai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpila..

Recepto vertinimas: 4

Avienos pjausniai su mėtomis

Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis išspaudžiame. Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Mėtas taip pat smulkiai supjaustome. Viską sumaišome, pagardiname pipirais. Mėsą patepame marinatu, sudedame į plokščią indą, pridengiame ir m..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos pjausniai su mangais

Mangus nulupame, išimame kaulą, o minkštimą supjaustome skiltelėmis. Sūrį sutarkuojame smulkia tarka ir sumaišome su žalumynais. Pjausnius nuplauname ir nusausiname popierine servetėle. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepiname pjausnius iš abiejų pusių. Išėmę iš keptuvės pasū..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiška kiauliena

Kiaulienos pjausnius itriname druska, pipirais, bazilikais (ciobreliais), susmulkintais svogunais ir apkepame is abieju pusiu ant mazos ugnies. Tuomet pjausnius isimame, o toje pacioje keptuveje pakepame skiltelemis supjaustytus pomidorus, pabarstytus druska bei pipirais. I lekste sudedame pomidorus..

Recepto vertinimas: 0

Strutienos pjausnys su raudonuoju vynu

Strutiena itriname susmulkintais svogunais, petrazolemis ir kadagiais. Laikome 3-4 vai. Tada ipilame vyna ir marinuojame per nakti. Marinuota mesa kepame ikaitintame aliejaus ir sviesto misinyje is abieju pusiu po 3-4 min. Tada mesa isimame ir laikome siltai. I keptuve supilame likusi marinata, nuve..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos pjausniai su pomidorų padažu

Pomidorus nulupkite ir supjaustykite skiltelemis, svoguna - kubeliais, cesnaka ir saliera susmulkinkite. Is pradziu keptuveje is abieju pusiu apkepkite lasinukus, isimkite juos ir padekite siltai, o i riebalus pilkite 2 saukstus aliejaus ir kepkite svoguna bei cesnaka. Po keliu minuciu suberkite pus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pjausniai