13 rezultatų ieškant "pjausniai"

Martini steikas

Martini steikas Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 asmenims 2 valg.š. imbiero 2 valg.š. augalinio aliejaus 1 valg.š sauso vermuto 2 sutrintos česnako skiltelės 1 /2 arb.š. džiovinto baziliko 1 /2 arb.š. džiovinto mairūno 1/4 arb.š. druskos 2 Stručio pjausniai arba file – 140 gr. kiekv..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutienos pjausniai

Kalakutienos pjausniai Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  700 g kalakuto krūtinėlės 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų druskos 2 šaukštai miltų šaukštelis saldžios paprikos 3 šaukštai sviesto konservuotų persikų Gaminimas: Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautienos išpjova

Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..

Recepto vertinimas: 5

Pjausniai su skrebučiais

Pjausniai su skrebučiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g kiaulienos, 2.2 bandelės, 3.2 šaukštai džiūvėsėlių, 4.2 šaukštai miltų, 5.2 kiaušiniai, aliejaus, pipirų, druskos, raudonėlio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti kūjeliu. Pasūdyti. Bandeles supjaustyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Vienos pjausnys

Vienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 jautienos pjausniai (2cm storio po 180g), 2.1/4 l aliejaus, 3.400g svogūnų, 4.2 šaukštai miltų, druskos, pipirų, 5.1/8 l mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad sumink..

Recepto vertinimas: 1

Lašiša su brokoliais

Lašiša su brokoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 lašišos pjausniai (po 140 g.), 2.1 kg brokolių, svogūnas, citrina, 3.1 šaukštas sviesto, 4.100 ml tirpaus daržovių sultinio, 5.1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių, 6.125 g grietinės, žiupsnelis cukraus, druskos, pipirų, mu..

Recepto vertinimas: 0

Kapoti kiaulienos pjausniai

Kapoti kiaulienos pjausniaiIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės, 2—3 riekelės pyrago, 3 skiltelės česnako, 1 šaukštas miltų, 60 g aliejaus ar kitokių riebalų, prieskonių (maltų pipirų, kalendrų, peletrūno ir kt.), druskos, 1 stiklinė pomidorų padažo.Gaminimas Mėsa s..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos pjausniai (šniceliai)

Veršienos pjausniai (šniceliai)Ingridientai:600 g veršienos, 40 g riebalų, 20 g sviesto užpylimui, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno i�..

Recepto vertinimas: 4

Avienos pjausniai su mėtomis

Avienos pjausniai su mėtomisIngridientai:4 avienos pjausniai (kiekvienas maždaug po 225 g ), pusė citrinos, svogūnas, česnako skiltelė, 3 šakelės mėtų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos pjausniai su mangais

Kalakutienos pjausniai su mangaisIngridientai:4 kalakutienos pjausniai (po 150 g), 2 mangai, 100 g fermentinio sūrio, 4 šaukštai smulkintų žalumynų, 2 šaukštai aliejaus, maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų, kario, druskos, riebalų formai patepti.Gaminimas Mangus nulupame, išimame k..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiška kiauliena

Sicilietiška kiaulienaIngridientai:2 kiaulienos pjausniai,0,5 svogūno,0,5 arbatinio šaukštelio bazilikų arba čiobrelių,250 g pomidorų,250 g virtų arba keptų grybų,2 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio,0,5 stiklinės tirš..

Recepto vertinimas: 0

Strutienos pjausnys su raudonuoju vynu

Strutienos pjausnys su raudonuoju vynuIngridientai:(6 porcijos)6 strutienos pjausniai po 175 g,1 svogūnas,2 šaukštai susmulkintų petražolių, 8 sutrintos kadagio uogos,300 ml raudonojo sauso vyno, 15 g sviesto, 15 g aliejaus, 30 g raudonųjų serbentų drebu&..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos pjausniai su pomidorų padažu

Paukštienos pjausniai su pomidorų padažuIngridientai:4 nedideli vištienos arba kalakutienos pjausniai,300 g pomidorų,saliero šaknis,svogūnas,skiltelė česnako,4 lašinių griežinėliai,4 šaukštai aliejaus,pusė stiklinės..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pjausniai