Paukštienos pjausniai su pomidorų padažu

Ingridientai:
4 nedideli vištienos arba kalakutienos pjausniai,
300 g pomidorų,
saliero šaknis,
svogūnas,
skiltelė česnako,
4 lašinių griežinėliai,
4 šaukštai aliejaus,
pusė stiklinės vištienos sultinio,
šaukštas kaparėlių,
kelios raudonėlio šakelės,
druskos,
maltų pipirų.
Gaminimas
Pomidorus nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis, svogūną - kubeliais, česnaką ir salierą susmulkinkite. Iš pradžių keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite lašinukus, išimkite juos ir padėkite šiltai, o į riebalus pilkite 2 šaukštus aliejaus ir kepkite svogūną bei česnaką. Po kelių minučių suberkite pusęę smulkintų raudonėlio lapelių, dėkite pomidorus ir salierąą, pilkite sultinįį ir virkite 15-20 minuččių. Pjausnius pabarstykite druska, pipirais ir kepkite likusiame aliejuje, baižgiant kepti subšerkite kaparėlius.
Pjausnius tiekite su lašinukais ir padažu. (JUSTINA)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!