Sicilietiška kiauliena

Ingridientai:
2 kiaulienos pjausniai,
0,5 svogūno,
0,5 arbatinio šaukštelio bazilikų arba čiobrelių,
250 g pomidorų,
250 g virtų arba keptų grybų,
2 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio,
0,5 stiklinės tiršto pomidorų padažo,
aliejaus,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Kiaulienos pjausnius įtriname druska, pipirais, bazilikais (čiobreliais), susmulkintais svogūnais ir apkepame iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Tuomet pjausnius išimame, o toje pačioje keptuvėje pakepame skiltelėmis supjaustytus pomidorus, pabarstytus druska bei pipirais. Į lėkštę sudedame pomidorus ir grybus, ant jų dedame kiaulienos pjausnį, užpilame pomidorų padažu. Garnyrui tinka virti ryžiai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!