25 rezultatų ieškant "pieno"

Riešutiniai ledai

Pieną su cukrumi supilti į vidutinio dydžio puodą. Maišyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus ištirps.Kukurūzų miltus sumaišyti su truputėliu kondensuoto pieno ir sukrėsti į pieno ir cukraus mišinį. Vėl kaitinti ant silpnos ugnies maždaug 3-4 minutes, kol ma..

Recepto vertinimas: 0

Pieno ledai

Kiaušinio trynius ištrinkite su cukrumi, atskieskite karštu pienu, sumaišykite su grietinėle ir vanile, ir maišydami pakaitinkite iki 80 laipsnių. Šaltame vandenyje išmirkykite želatiną, užpilkite karštu pienu ir maišykite kol ištirps. Tada supilkite šį ruošinį į pieno ir kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su alyvomis

2 stiklinės miltų, sumaišyti su kepimo milteliais, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4 stiklinės vande..

Recepto vertinimas: 0

Tirštas kiaušinių padažas

Miltus pakepinti ištirpintame margarine ar svieste, kol pagels, įpilti pieno ar pieno ir sultinio mišinio, pavirti 6 - 8 minutes. Tada įpilti su trupučiu karšto padažo išplaktus kiaušinius ir pakaitinti iki virimo. Padažas tinka prie virtos vištienos, triušienos, ožkienos ir veršienos..

Recepto vertinimas: 0

Pieno kisielius su slyvomis

3 stiklinės pieno užvirinama su cukrumi. Krakmolas išleidžiamas 1 stiklinėje šalto pieno ir maišant supilamas į verdantį pieną kartu su vaniliniu cukrumi. Kai tik pasirodo pirmieji burbuliukai, sutirštėjęs kisielius nukeliamas nuo ugnies, nes, ilgiau verdant, pasidaro tąsus. Į aukš..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su abrikosais

Šokoladą susmulkinti. Sutrinti 120 g sviesto su 80 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus. Sudėti kiaušinius. Sumaišyti su miltais ir kepimo milteliais. Galiausiai sudėti 5 šaukštai grietinėlės ir šokoladą. Tešla iškloti tortinę ir kepti 15-20 min. 175 laipsnių temperatūros orkait..

Recepto vertinimas: 0

Ziti su artišokais ir ožkos sūriu

Nuvalykite artišokus ir nuimkite išorinius sukietėjusius lapelius. Patrumpinkite kotelius ir nupjaukite viršutinį trečdalį lapų. Artišokus perpjaukite pusiau ir aštriu peiliu išimkite šerdį. Supjaustykite gabalėliais. Į didelę keptuvę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus alieja..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinis vanilinis kremas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 23 x 12 cm skardą. Apvyniokite skardos šonus vandeniui atsparia aliuminine folija. Didelėje keptuvėje ant mažos ugnies ištirpinkite sviestą. Suberkite miltus, įpilkite pieno, nuolat pamaišydami. Virinkite ant lengvos ugnies, kol mas..

Recepto vertinimas: 0

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Lazdyno riešutų ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinius, sudėti medų, įberti druskos ir supilti citrinos sultis. Sviestą arba margariną supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 0

Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį supilti mieles. 250 ml pieno pašildyti. Iš mielių su dalimi pašildyto pieno ir žiupsneliu cukraus paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje. 100 g sviesto ištirpinti likusiame..

Recepto vertinimas: 3

Bandelės su avietėmis bei vaniliniu padažu

Mieles ištirpinti 85 ml drungno pieno, suberti 100 g miltų bei 30 g cukraus ir viską sumaišyti iki vientisos masės. Uždengti ir 1 val. laikyti šiltoje vietoje. Tuomet suberti likusius miltus, įmušti 2 kiaušinius, dėti papildomus 3 trynius, įpilti 60 ml pieno ir suminkyti vientisą teš..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su agrastais ir kiviais

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti sutrupintas mieles ir iš trupučio cukraus, pieno bei miltų paruošti įmaišalą. Jį 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Tuomet supilti grietinę, aliejų, suberti druską ir suminkyti vientisą tešl..

Recepto vertinimas: 0

Orkaitėje keptas sojų pieno sūris (Video)

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Išvarvinkite iš tofu susikaupusį vandenį, įdėkite į lėkštę, uždenkite ranšluoščiu ir ant viršaus uždėkite sunkesnį indą spaudimui sudaryti. Iš sojų pieno, buljono, paprikos, ciberžolių, petražolių, šalavijų ir kmynų ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su migdolais ir vanilinio pudingo įdaru

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir įdėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sviestą arba margariną išlydyti, suberti cukrų, vanilinį cukrų bei migdolų plokšteles ir pakaitinti keptuvėje..

Recepto vertinimas: 1

Orkaitėje apkepti lietiniai su varške

3 kiaušinius suplakti su 0,5 stiklinės cukraus, praskiedžiama 2 stiklinėmis pieno ir įmaišyti miltus. Tada gautą tešlą dar kartą praskiesti likusiomis 2 stiklinėmis pieno ir gerai išmaišyti. Iš tešlos iškepti plonų lietinių. Likusius kiaušinius suplakti su likusiu cukrumi ir..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su grietine

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Bohemiškas kalėdinis pyragas

Miltus sumaišyti su cukrumi ir druska. Mieles sutrupinti į nedidelį kiekį drungno pieno ir gerai išmaišyti. Likusiame piene ištirpinti sviestą ir šiek tiek atvėsinti. Ištirpintas mieles įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį, įmušti kiaušinius ir įmaišyti į miltų mišinį. Tešl..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KISIELIAUS DESERTAS

Piena supilti i kaistuva ar puoda ir kaitinti kol uzvirs. Iki pienas uzvirs galite pasiruosti kitus deserto ingridientus. Sauksta krakmolo istirpinti stiklineje vandens. Nulupti obuolius, supjaustyti ketvirciais, isimti seklas. Obuoliu skilteles sudeti i desertines taureles ar gilesnes leksteles. Je..

Recepto vertinimas: 0

RIEŠUTINIAI LEDAI

Piena su cukrumi supilti i vidutinio dydzio puoda. Maisyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus istirps.Kukuruzu miltus sumaisyti su truputeliu kondensuoto pieno ir sukresti i pieno ir cukraus misini. Vel kaitinti ant silpnos ugnies mazdaug 3-4 minutes, kol mase prades stingti..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KISIELIUS

Dalis pieno uzvirinama su cukrumi ir vanile. I ji supilamas likusioje pieno dalyje isleistas krakmolas. Uzvirinama ir atausinama...

Recepto vertinimas: 0

SLUOKSNIUOTAS PYRAGAS

Is kokoso pieno ir cukraus isverdame tirsta sirupa. Supilame roma ir atvesiname. Pudingo miltelius istirpiname 3 sauksteliuose pieno su kiausiniu tryniais. Likusi piena uzverdame, suberiame puse cukraus. Kiausiniu baltymus isplakame su likusiu cukrumi. Istirpintus pudingo miltelius supilame i verdan..

Recepto vertinimas: 1

Bananų - kokosų sriuba

4 asmenimsParuosimo laikas: 30 min.1)Nulupkite bananus ir supjaustykite juos griezineliais. Nulupkite cesnaka ir svoguna. Susmulkinkite cesnaka, svoguna bei cili pipirus. 2) Troskintuve pakaitinkite alieju. Maisydami apie 2-3 minutes pakaitinkite bananus, svoguna, cesnaka ir cili. Pridekite kokosu..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis gėrimas ''Frapė''

Is pieno, kakavos milteliu ir cukraus isverdame kakava ir atvesiname. I aukstas taures ipilame po 4-5 saukstus kondensuoto pieno su kakava. Tuomet atvesusia kakava suplakame su ledais ir atsargiai supilame i taures. Virsu puosiame plakta pasaldinta grietinele. Pries gerdami gerima sumaisome siaudeli..

Recepto vertinimas: 1

Kisieliaus desertas ''Dviese''

Is isvardintu produktu isverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime ideti daugiau krakmolo. Kisielius atvesiname. I desertines taures dedame sluoksni pieno kisieliaus ir ant virsaus vyno kisieliaus. Papuosiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus deserta valgome sauksteli..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pieno