Salotos su kriaušėmis, avių pieno sūriu ir graikiniais riešutais

Ingridientai:
4 porcijoms:

1 valg. š. prancūziškų garstyčių
1 valg. š. baltojo vyno acto
6-8 valg. š. aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus
Druska
250 g įvairių salotų lapų
2 riekelėmis supjaustyti saliero stiebai
2 didelės nuluptos ir riekelėmis supjaustytos sunokusios kriaušės
125 g susmulkinto gabalėliais brandinto avių pieno (galima naudoti ir parmezano sūrį)
16-20 susmulkintų graikinių riešutų
Gaminimas
Dubenėlyje šakute iki vientisos masės išmaišykite garstyčias, aliejų, actą ir žiupsnelį druskos. Į didelę salotinę sudėkite salotų lapus, suberkite salierus ir sumaišykite. Sudėkite kriaušes, sūrį, apibarstykite graikiniais riešutais. Apšlakstykite viską paruoštu padažu. Lengvai sumaišykite ir patiekite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!