Krevetės pieno padaže

Ingridientai:
500 g krevečių,
2 svogūnai,
2 šaukštai sviesto,
stiklinė pieno,
pipirų.
Gaminimas
Krevetes gerai išplauti, užpilti pasūdytu vandeniu ir išvirti. Paruošti pieno padažą: svogūnus smulkiai supjaustyti ir šiek tiek apkepinti. Karštu vandeniu užpilti miltus ir, nuolat maišant, įdėti svogūnus. Įmesti sviestą ir pavirti ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Likus 2-3 minutėms suberti druską ir pipirus.

Paruoštu padažu užpilti krevetes ir dar kartą viską užvirti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!