25 rezultatų ieškant "pakeliai"

Napoleonas I

Tešlą gerai išminkyti, padalinti į 16 dalių ir 1 val. įkišt į šaldytuvą. Po to kiekvieną gabalą iškočioti ir kepti iki kol gražiai paruduos. Kremas: sviestą trinti su cukrumi, kol gausis vientisa masė, tada dėti trynius (po vieną). Vieną citriną pertrinti per smulkią tarką, o..

Recepto vertinimas: 0

Meduolinis tortas su varške

Medų kelis kartus pakaitiname dubenėlyje, kad patamsėtų. Trynius ištriname su cukrumi ir į juos supilame atvėsusį medų, prieskonius, grietinėje išmaišytą sodą, miltus. Tešlą supilame į tortine formą ir kepame 30-40 min. 180-200°C temperatūros orkaitėje. Varškę kremui permalam..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai su varške

Bulves nuskusti, sutarkuoti, šiek tiek nusunkti. Išmaišyti su manų kruopomis, krakmolu, varške. Įdarui varškę gerai ištrinti su tryniu, įberti druskos. Padaryti cepelinus ir virti pasūdytame vandenyje 15 - 20 minučių. ..

Recepto vertinimas: 2

Biskvitinis pyragaitis

is kiausiniu,cukraus,miltu iskepti biskvita per visa skarda.dar karsta suvynioti ant kocelo ir palikti atvesti.zele isbrinkinti su 0,500 l vandens irsumaisyti su grietinele.atsaldyti.tada ant biskvito laksto uzdeti apstingusia zele ir suvynioti i vyniotini.atsaldyti,supjaustyti gabaliukais.skanaus...

Recepto vertinimas: 3

Tortas „Kalėdinė eglutė

Iš papločiui skirtų produktų paruošiame trapią tešlą, iškočiojame lakštą ir iškepame 170 C temperatūros orkaitėje. Iš biskvitiniams lakštams skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir iškepame 2 lakštus 180 C temperatūros orkaitėje. Trapios tešlos paplotį aptepame..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis tortas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sukame su puse kiekio cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus, kol masė tampa puri, balta ir vienalytė. 2. Baltymus plakame su likusiu cukrumi, kol masė tampa standi, ir iš lėto sumaišome su tryniais. 3. Miltus išmaišome su krakmolu. P..

Recepto vertinimas: 0

Svočios pyragas (karvojus)

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, suvartojant pusę sviesto. Jeigu ji esti per kieta, minkant įpilama pašildytos grietinėlės. Iš pakilusios tešlos iškočiojamas piršto storumo pailgas lakštas, patepama minkštu sviestu, užbarstoma razinomis ir suvyniojamas ilgas volelis, iš ku..

Recepto vertinimas: 1

"Paukščių pieno" tortas

Prieš pradedant gaminti, reikia želatiną užpilti pienu. Varškė du kartus permalti mėsmale, cukrų, sviestą ir kiaušinius (trynius) išsukti iki purumo, paskui sudėt varškę, visus prieskonius ir viską išmaišyti. Paskui šildyti želatiną. Bliudelį su želatina, užpilta pie..

Recepto vertinimas: 5

Tortas su abrikosais

Šokoladą susmulkinti. Sutrinti 120 g sviesto su 80 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus. Sudėti kiaušinius. Sumaišyti su miltais ir kepimo milteliais. Galiausiai sudėti 5 šaukštai grietinėlės ir šokoladą. Tešla iškloti tortinę ir kepti 15-20 min. 175 laipsnių temperatūros orkait..

Recepto vertinimas: 0

Medaus pyragaičiai

Kiaušinius plakame su cukrumi, indą įdedame į karšto vandens vonelę ir plakame, kol ištirpsta cukrus. Tada sudedame medų, plakame, po to sudedame sviestą ir maišome, kol jis ištirpsta. Sudedame gesintą sodą ir maišome dar 1 minutę. Tada po truputį beriame miltus, maišome, išimame..

Recepto vertinimas: 1

Medaus ir mėtų kokteilis

Užplikyti mėtas ir arbatą. Po 10 min. perkošti. Sudėti medų ir supliti klevų sirupą. Šaltomis dienomis galima gerti karštą, o per karščius - atšaldytą. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir kiaulienos plovas (Dianos)

Išvirti ryžius taip, kad būtų birūs (dėti tik užvirus vandeniui ir verdant galima įpilti truputį aliejaus). Į keptuvę supjaustyti mėsą kubeliais ir pakepinti aliejuje. Į keptuvę taip pat sudėti tarkuotą morką, pjaustytą svogūną ir česnaką. Viską pakepinti, kol mėsa iškeps..

Recepto vertinimas: 3

Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis

Pamerkite moliuskus ir midijas į atskirus indus su šaltu vandeniu 1 valandai. Nusausinkite ir padėkite į šalį. Pašalinkite taškuotą kalmarų odelę ir supjaustykite juos mažais gabalėliais, čiulptuvus perpjaukite pusiau. Nuo pomidorų nukoškite skysčio perteklių ir plonai juos supja..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis sandešas

Varškę padėkite į dubenėlį ir suminkykite su cukrumi. Apšlakstykite vanilijos esencija ir dar kartą gerai suminkykite. Padalinkite tešlą lygiais gabaliukais ir iš jų suvoliokite rutuliukus. Į kiekvieną rutuliuką įsprauskite po mango kubelį. Galiausiai išvoliokite rutuliukus po ko..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ DESERTAS III

Zele sustengdome, o kai sustengsta supjaustome gabaliukais. Visus vaisius supjaustome kubeliais ir sumaisome su citrinos sultimis ir zele. Visa turini sumaisykite su grietinele. (ovidija)..

Recepto vertinimas: 0

MEDAUS PYRAGAIČIAI

Kiausinius plakame su cukrumi, inda idedame i karsto vandens vonele ir plakame, kol istirpsta cukrus. Tada sudedame medu, plakame, po to sudedame sviesta ir maisome, kol jis istirpsta. Sudedame gesinta soda ir maisome dar 1 minute. Tada po truputi beriame miltus, maisome, isimame is indo ir uzminkom..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su juodos duonos trupiniais

Varske sutriname, maisydami iberiame cukru bei vanilini cukru, idedame grietine, trynius, nutarkuota citrinos zievele, puses citrinos sultis, truputi druskos. Gerai ismaise, dalimis dedame miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Dalimis dedame ir plaktos grietineles (tai vieno, tai kito). Tada sude..

Recepto vertinimas: 0

Miestiečių tortas

Margarina istirpiname su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi, imusame trynius ir nuolat maisydami po truputi pilame miltus, sumaisytus su kepimo milteliais bei kakava. Tuomet supilame piena ir iki standziu putu suplaktus baltymus. Tesla sukreciame i sviestu patepta tortine ir kepame 170-200 C tempera..

Recepto vertinimas: 0

Tortas Kalėdinė eglutė

Iš papločiui skuuuuuuuuuirtų produktų paruošiame trapią tešlą, iškočiojame lakštą ir iškeeeeeeeeeeeeeeeeepame 170 C temperatūros orkaitėje. Iš biskvitiniams lakštams skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir iškepame 2 lakštus 180 C temperatūros orkaitėje. Trapios te..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių putėsiai

Vysniu zele istirpinti 0,5 litro silto vandens, piena plakti mikseriu 10 min. Tada i piena pilti atvesinta zele, supilti i aliejum patepta inda ir deti i saldytuva. (DAIVA)..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos ir šaltalankių gėrimas

Is vandens ir arbatos pakeliu paruosiame zalia arbata. Joje istirpiname medu ir sumaisome su sultimis. Imaisome 0,5 citrinos sulciu. Gerima supilstome i taures ir papuosiame citrinos griezineliais...

Recepto vertinimas: 3

Torčiukas

Varske, pakeli sviesto, stikline cukraus sumalti mesmale. Sausainius isdelioti trimis sluoksniais tokiu budu: viena eile sausainiu, kita-mases.Glajus: Maisant kaitinti kakava, sviesta, cukru ir piena, po to uzpilti ant torciuko. Palikti vesioje vietoje kad atsaltu... (Ramune)..

Recepto vertinimas: 0

SPRAGINTŲ KUKURŪZŲ TORTAS

Pienišką ir baltą šokoladą ištirpinti atskiruose induose. Į kiekvieną įmaišyti po 50g. riešutų. Pusę spragintų kukurūzų sumaišyti su pienišku šokoladu ir supilti į norimo dydžio formą, šaukštu gerai suspausti viršų. Ant viršaus supilti kitą dalį kukurūzų, sumaišytų s..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas

1mame maišyme tiesiog visus ingridientus sumaišyti. galite mėginti įdėti ir pvz džiovintų vaisių. 2-rame maišyme sviestą sutarkuoti, tada sudėti cukrų, miltus, kepimo miltelius, ir viska išmaišyti (tešla išeis tokiais gabaliukais). Įkaitintą keptuvę ištepti riebalais, ir dėti sl..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pakeliai