11 rezultatų ieškant "seno"

Senovinė duonos sriuba

Senovinė duonos sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  -1l vandens - 0,5 stiklinės grietinės - 1 stiklinės džiovintos “Naminės” duonos kūbelių duonos Truputi cukraus, druskos. Gaminimas: Pirmiausia reikia užvirinti vandenį ir įdėti kubeliais supj..

Recepto vertinimas: 3

Senoviškos vaisių salotos

Senoviškos vaisių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 po pusę griežinėlio supjaustyti apelsinai 3 plonais griežinėliais supjaustyti obuoliai 3 gabalėliais supjaustytos kriaušės 2 griežinėliais supjaustyti bananai 200 g per pusę supjaustytų vynuogių su išimtais kauliukais nuovir..

Recepto vertinimas: 0

Stirniena, troškinta su ryžiais [plovas]

Stirniena, troškinta su ryžiais [plovas] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g minkštimo, 2.2 šaukštai riebalų, 3.1 svogūnas, 4.2 morkos, 5.1 petražolės šaknis, 6.1 stiklinė ryžių, 7.3-3,5 stiklinės sultinio arba vandens, druskos, maltų raudonųjų pipirų, 8.1/2 lauro ..

Recepto vertinimas: 0

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g  česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..

Recepto vertinimas: 1

Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu

Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g sluoksniuotos tešlos, 30g virtų ryžių, 5g petražolių, 200g menkės filė, 10g citrinų sunkos, 1,5g drusk..

Recepto vertinimas: 0

Svočios pyragas (karvojus)

Svočios pyragas (karvojus)Ingridientai:1/2kg miltų, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės, 150 g mielių, 10 trynių, 350 g cukraus, 350 g sviesto, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 2 citrinų žievelės, 3 stiklinės razinų, 10 g druskos.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, ..

Recepto vertinimas: 1

Tiškevičiaus koldūnai

Tiškevičiaus koldūnaiIngridientai:Tešlai: 3 stiklinės miltų, 2—3 kiaušiniai, druskos, vandens. Įdarui: 170 g džiovintų grybų, 1—2 svogūnai, 2—3 šaukštai sviesto, 250 g riebaus šviežio kumpio, 2 kiaušiniai, druskos, pipirų.Gaminimas Iš miltų, kiau..

Recepto vertinimas: 4

Senoviškas vokiškas meduolis

Senoviškas vokiškas meduolisIngridientai:50 g mielių; 125 ml drungno pieno; 1 kg miltų; 250 g sviesto; 4 kiaušiniai; 4 tryniai; 100 g cukraus; 1 maža citrina; Žiupsnelis druskos; 100 g maltų migdolų; Sviesto formai patepti; Cukraus pudros meduoliui apibarstyti.Gaminimas Įmaišalui mieles ..

Recepto vertinimas: 0

SENOLIŲ PYRAGAS

SENOLIŲ PYRAGASIngridientai:5 kiaušiniai5 šaukštai cukraus5 šaukštai miltų1 stiklinė aguonų1 pakelis vanilinio cukraus1 stiklinė razinųKremui:200 g sviesto0,5 l virtos nesaldžios obuolių košės1 pakelis vanilinio cukraus1 stik..

Recepto vertinimas: 5

VYNO MARINATAS ŽVĖRIENAI

VYNO MARINATAS ŽVĖRIENAIIngridientai:6 morkos,3/4 saliero šaknies,6 svogūnai,1 galvutė česnako,stiklinė aliejaus,3-4 šaukštai pomidorų padažo,3 stiklinės sauso raudonojo vyno,2 šaukšteliai cukraus, 2 šaukšteliai druskos,..

Recepto vertinimas: 0

SENOVINIS ALUS

SENOVINIS ALUSIngridientai:800 ml alaus,2 kiaušinio tryniai,5 g sviesto,10 g ruginės duonos,2 g druskos,120 ml grietinėlės.GaminimasAlus su duona verdami 3 min. Duona išimama, dedamas sviestas ir užverdama. Tryniai ištrinami su druska. Į karštą al..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: seno