20 rezultatų ieškant "nuvalyti"

Burokėlių gira

Burokėlių gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg sužiedėjusios ruginės duonos, 0,5 kg burokėlių, 5 l vandens Gaminimas: Burokėlius nuvalyti, supjaustyti. Duonos riekeles apskrudinti orkaitėje, sumaišyti su burokėliais, užpilti šiltu vandeniu. Laikyti šiltoje vietoje 2-3 dienas. Ši..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis

Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kiaulės kojelės, 1 l raugintų kopūstų, 100 g riebalų, 10 vidutinio dydžio bulvių, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2-3 stiklinės vandens. Gaminimas: Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kop�..

Recepto vertinimas: 3

Burokėliai prancūziškai

Burokėliai prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g virtų burokėlių, 20g aliejaus, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, česnako, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuvalyti burokėliai supjaustomi plonais grežinėliais ir aliejuje, užpylus raudonu vynu, pakaitin..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kilkėmis ir citrina

Jautiena su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g lašinių, 30 g riebalų, 5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 0,5 citrinos, petražolių lapelių, 4 šaukštai acto, 0,5 stiklinės sauso vyno, 0,5 šaukštai miltų. Gaminimas: Į mėsa prismaigstyti plon..

Recepto vertinimas: 0

Avienos nugarinės kepsnys

Avienos nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg avienos, druskos, pipirų, maltų raudonųjų pipirų, skiltelė česnako, garstyčių, mairūno, 2 šaukštai sviesto. Padažui: mėsos sulčių, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio bulvių krakmolo, pomidorų padažo. Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos šašlykas

Kiaulienos šašlykas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kiaulienos, druskos, pipirų, 4 marinuoti obuoliai, 2 svogūnai, 4 pomidorai, 2 šaukštai sviesto, aštraus padažo. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais. Supjaustyti obuolius, nuvalyti svogūnus ir viską patroški..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių grybų įdaras

Šviežių grybų įdaras Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, druskos, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nuplauti, smulkiai sukapoti ir troškinti riebaluose su kapotais svogūnais, kol išgaruos skystis. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų įdaras su pomidorais

Grybų įdaras su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g sūdytų grybų, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 1 petražolė, 1 morka, 2 šaukštai margarino, 2 kiaušinių tryniai, maltų džiūvėsėlių, druskos, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nu..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta grybų košė

Apkepta grybų košė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 3 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, pipirų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 50 g lieso karštai rūkyto kumpio, virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 0,5 citrinos sultys, žalumynų. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti švieži grybai

Kepti švieži grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų kepurėlių, 3 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, 5 šaukštai miltų. Gaminimas: Sausus ką tik surinktus grybus nuvalyti. Jeigu reikia plautį, nuplautus grybus išdžiovinti ant servetėlės. Kotelius nupjauti ir s..

Recepto vertinimas: 0

Paniruoti kepti grybai

Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės su šviežiais briedžiukais

Daržovės su šviežiais briedžiukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių briedžiukų, 250 g morkų, 250 g žiedinių kopūstų, 250 g baltųjų ridikėlių, 1,5 šaukšto sviesto arba margarino, 1 šaukštas miltų, druskos, cukraus, l stiklinė vandens arba sultinio, krapų, laišk..

Recepto vertinimas: 0

Adžika (konservavimui)

Adžika (konservavimui) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2,5 kg pomidorų 1 kg morkų 1 kg rūgščių obuolių 1 kg paprikos 70g acto 1 stiklinė aliejaus 1 stiklinė cukraus 0,5 stiklinė druskos 200g sutrinto arba sumalto česnako Gaminimas: Visas daržoves nuvalyti, sumalti mėsmale, virti savo ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g žuvies filė arba 1 kg ešerių arba sterko, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė aštraus padažo, 3 svogūnai arba porai, 300 g šviežių arba 50 g džiovintų grybų, 7 bulvės, acto arba citrinos sulčių, druskos..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Žuvies barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Žuvies barščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis daržovių marinate

Žuvis daržovių marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg menkės, karoso ar kitos žuvies, 2.0.5 stiklinės miltų, 3.2 morkos, 4.1 petražolė, 5.3 svogūnai, 6.0.5 stiklinės pomidorų košės 7.0.5 stiklinės aliejaus, 8.1 lauro lapelis, 9.5 pipirai, druskos, acto pagal skonį, 10.1 arb..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų sriuba

Žiedinių kopūstų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g žiedinių kopūstų, 1 svogūno, 30 g sviesto, 20 g miltų, 100 g baltojo vyno, 0,75 litro sultinio, 1 šaukštelio citrinos sulčių, 100 g pieno, 2 šaukštų grietinėlės, 100 g tepamo sūrio su krapais, baltųjų pipirų,..

Recepto vertinimas: 0

Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške

Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliniai sausainiukai

Obuoliniai sausainiukaiIngridientai:2 dideli obuoliaipakelis sviesto2 šaukštai grietinėsmiltų tiek, kad galima būtų tešla kočioti1 kiaušinispora šaukštų cukrausžiupsnelis druskostruputį cinamono (galima ir be jo)cukraus pudraGaminimasObuolius reikia nuvalyti t.y nulupti ir išimti sėk..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: nuvalyti