23 rezultatų ieškant "pagamintu"

Salotos Antipasto

Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite vyno actą, vandenį, žoleles, sausas garstyčias, druską, pipirus, skrudintus linų sėmenis, artišokų marinatą ir viską gerai išmaišykite. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, alyvuoges, artišoko še..

Recepto vertinimas: 0

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai ..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta veršiena

Veršieną išmušti, apkepinti. Sudėti supjaustytas daržoves, tada viską pakepinti, įpilti karšto vandens ir troškinti. Pasūdyti. Ištroškintą mėsą supjaustyti ir apipilti padažu, pagamintu iš mėsos sulčių, miltų ir grietinės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena su grietine

Mėsą supjaustyti, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų daržovių ir uždengus palaikyti 2 valandas šaltai. Tada mėsą apvolioti miltuose, pakepinti, sudėti į puodą, įpilti marinato, vandens, sudėti prieskonius ir troškinti 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta veršiena

Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, citrinos sultimis ir sudėti į sviestu išteptą indą. Ištirpinti riebalus, juose pakepinti miltus, įpilti pieno, pavirinti. Pagamintu padažu apipilti mėsą, apibarstyti džiūvėsėliais ir sūriu. Tada apdėlioti sviesto griežinėliais ir kepti orkai..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas žąsies kaklas

Nuo kaklo nulupti odą, vieną galą užrišti. Mėsą, svogūną, obuolį dukart permlati, įpilti vandens ir įdėti prieskonių. Pagamintu faršu prikišti kaklo odą, užsiųti ir virti 1 valandą. Išvirusį kaklą laikyti prislėgtą. Patiekti šaltą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynųjų salotų lapų salotos

Svogūnus ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname pievagrybius, įberiame saulėgrąžų branduolių, išmaišome ir užpilame padažu, pagamintu iš citrinų sulčių, vandens, aliejaus, druskos ir pipirų. Salotas sudedame ant lėkštėse išdėliotų salotų lapų. ..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos

Tuną nuvarvinti, sudėti į lėkštę ir sutrinti šakute. Pupeles nuplauti, nupjaustyti galiukus ir pavirti apie penkioliką minučių verdančiame pasūdytame vandenyje. Po to perpilti pupeles į sietelį, kad nutekėtų vanduo. Nuluptas virtas bulves supjaustyti kubeliais, svogūną - žiedais,..

Recepto vertinimas: 4

Kimšti kiaušiniai

Kietai virti kiaušiniai nulupami, perpjaunami išilgai, išimami tryniai, kurie pertrinami per sietelį, pridedama smulkiai pjaustytų pakepintų svogūnų, Stalo garstyčių, druskos, grietinės, ir viskas išmaišoma. Trynio vieta pro konditerinį maišelį pripildoma pagamintu kimšiniu. Kiauš..

Recepto vertinimas: 4

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greita..

Recepto vertinimas: 4

Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis

Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti druska ir garstyčiomis. Slyvas išmirkyti ir išimti kauliukus. Mėsos gabalą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu. Kepti orkaitėje apie 2 valandas 160-170C temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu. Po valandos įdėti geižin..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, alyvų aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų prieskoninių daržovių ir uždengus laikyti 2-3 valandas šaltai, (žemesnėje kaip 8C). Išimtus iš marianto mėsos griežinėlius apvolioti miltais..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlės šašlykai

Mės? įtrinti druskos, pipirų, sojų padažo bei kalendros mišiniu ir iškepti keptuvėje, įpylus šaukštelį aliejaus. Pomidorą ir avokadą supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su padažu, pagamintu iš visų nurodytų produktų. Keptą krūtinėlę supjaustyti griežinėliais ir sudėti ant..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20--30 g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Kepti per kelis kartus. Kai į keptuvę pridedama daug mėsos, ji blogai apkepa, pasidaro beskonė, nes išsiskiria daug sulčių. Apkepusią mėsą apibarstyti druska, pipira..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies pagardų. Marinuokit apie 3 val. Galima ir ilgiau. Grybus pamerkite į vandenį. Nukošus, supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutr..

Recepto vertinimas: 0

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai..

Recepto vertinimas: 4

Ruginių miltų virtiniai su kopūstais

Iš nurodytų komponentų suminkyti tešlą. Paruošti įdarą iš troškintų su spirgučiais ir svogūnais raugintų kopūstų. Tešlą iškočioti, formuoti virtinius, labai gerai užlankstyti kraštus. Virti pasūdytame vandenyje. Pagaminti padažą: svogūnus ant silpnos ugnies pakaitinti..

Recepto vertinimas: 4

Ilgieji makaronai su aštriu pomidorų padažu

Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir kepinkite apie 3 minutes, kol pagels. Keptuvę nuimkite nuo ugnies, česnaką išimkite. Į keptuvę sudėkite pomidorus ir kaitinkite ant didelės ugnies apie 25 minutes, kol jie subliūkš. Sudėkite čili pipirą, "..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)

Nuplautas šaltalankių uogas užpilti karštu (bet ne verdančiu) vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti maždaug 2 min., (taip vėliau jos lengviau susimaigys). Tada vandenį nupilti, o uogas sumaigyti. Ant dubenėlio krašto uždėti dvigubos marlės gabalėlį ir nupilti susidariusias sultis. Uog..

Recepto vertinimas: 2

Virtinukai „Tinginiai“

Varškę pertrinkite per sietelį, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus (kelis šaukštus pasilikite kočiojimui), cukrų ir druską. Rankomis greitai išminkykite tešlą ir suformuokite rutulį. Jį dėkite ant miltais pabarstyto stalo. Dar kiek paminkykite ir išplikite. Supjaustykite ilgomi..

Recepto vertinimas: 3

Avokadų ir pomidorų paštetas

Avokadus perpjauname per pusę, išimame kaulus, nulupame, apšlakstome citrinų sultimis ir suplakame plaktuvu. 1 arba 2 nedidelius pomidorus nuplikiname verdančiu vandeniu, nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Želatiną išbrinkiname vandenyje, o grietinėlę išplakame iki standumo...

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų salotos su sūriu

Pomidorus supjaustome griezineliais,bazilika ir svogunu laiskus susmulkiname. Leksteleje sluoksniais dedame pomidorus, pabarstome susmulkintais zalumynais, paslakstome pagamintu padazu. Uzbarstome kubeliais supjaustyto surio. Papuosiame baziliku lapeliais. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais

Nugarine supjaustome taip, kad turetume mesos laksta vyniotiniui. Mesa siek tiek pamusame mesos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogunais ar svogunu milteliais ir suvynioje palaikome 3-4 vai. I malta mesa imusame kiausini, iberiame druskos, pipiru, isminkome. Grybus pakepame kep..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pagamintu