23 rezultatų ieškant "pagamintu"

Salotos Antipasto

Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite vyno actą, vandenį, žoleles, sausas garstyčias, druską, pipirus, skrudintus linų sėmenis, artišokų marinatą ir viską gerai išmaišykite. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, alyvuoges, artišoko še..

Recepto vertinimas: 0

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai ..

Recepto vertinimas: 3

Paukštienos salotos

Vištieną smulkiai supjaustykite. Bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir užpilkite marinatu pagamintu iš likusio sultinio nuo vištienos virimo ir majonezo, acto, druskos ir cukraus. Agurkus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Pomidorus supjaustykite smulkiais kubeliais. Bulves,..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Į didelį dubenį susluoksniuoti griežinėliais supjaustytą mėsą, dešrą, kiaušinius, morkas, pomidorus, agurkus, grybus (nesmulkintus) ir kitur produktus. Daržoves ir grybus apšlakstyti padažu, pagamintu iš aliejaus ir citrinos sulčių. Puošti salotų lapeliais. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Keksas su riešutais

Riešutus sumalkite, sumaišykite su kukurūzų ir kvietiniais miltais. Kiaušinių trynius išsukite su medumi, bei vaniliniu cukrumi. Suberkite riešutus su miltais, gerai išmaišykite ir sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus. Tešlą supilkite į kepimo formą, išteptą riebalais, bei apib..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys

Mėsa įtrinti prieskoniais ir 30 minučių palaikyti. Tada pakepinti. Apkeptą mėsą kepti orkaitėje. Kepsnys turi būti ne visai iškepęs. Pagaminta mėsa užpilama padažu, pagamintu iš mėsos sulčių ir sviesto. Prie mėsos tinka bulvės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena

Veršieną išmušti, apkepinti. Sudėti supjaustytas daržoves, tada viską pakepinti, įpilti karšto vandens ir troškinti. Pasūdyti. Ištroškintą mėsą supjaustyti ir apipilti padažu, pagamintu iš mėsos sulčių, miltų ir grietinės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena su grietine

Mėsą supjaustyti, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų daržovių ir uždengus palaikyti 2 valandas šaltai. Tada mėsą apvolioti miltuose, pakepinti, sudėti į puodą, įpilti marinato, vandens, sudėti prieskonius ir troškinti 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta veršiena

Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, citrinos sultimis ir sudėti į sviestu išteptą indą. Ištirpinti riebalus, juose pakepinti miltus, įpilti pieno, pavirinti. Pagamintu padažu apipilti mėsą, apibarstyti džiūvėsėliais ir sūriu. Tada apdėlioti sviesto griežinėliais ir kepti orkai..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas žąsies kaklas

Nuo kaklo nulupti odą, vieną galą užrišti. Mėsą, svogūną, obuolį dukart permlati, įpilti vandens ir įdėti prieskonių. Pagamintu faršu prikišti kaklo odą, užsiųti ir virti 1 valandą. Išvirusį kaklą laikyti prislėgtą. Patiekti šaltą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynųjų salotų lapų salotos

Svogūnus ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname pievagrybius, įberiame saulėgrąžų branduolių, išmaišome ir užpilame padažu, pagamintu iš citrinų sulčių, vandens, aliejaus, druskos ir pipirų. Salotas sudedame ant lėkštėse išdėliotų salotų lapų. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlės šašlykai

Mės? įtrinti druskos, pipirų, sojų padažo bei kalendros mišiniu ir iškepti keptuvėje, įpylus šaukštelį aliejaus. Pomidorą ir avokadą supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su padažu, pagamintu iš visų nurodytų produktų. Keptą krūtinėlę supjaustyti griežinėliais ir sudėti ant..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20--30 g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Kepti per kelis kartus. Kai į keptuvę pridedama daug mėsos, ji blogai apkepa, pasidaro beskonė, nes išsiskiria daug sulčių. Apkepusią mėsą apibarstyti druska, pipira..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies prieskonių. 3 valandoms padėkite šaltai. Grybus nakčiai pamerkite į vandenį. Nukošus supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutr..

Recepto vertinimas: 2

Žuvis daržovių marinate

Žuvį nuvalyti, išimti kaulus, supjaustyti į gabalus ir, pavoliojus miltuose, pakepinti aliejuje. Mažą žuvį apkepti nepjaustytą. Marinatui skirtas daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti: svogūnus - plonais griežinėliais, morkas ir petražoles - žvaigždutėmis. Jas 10 - 15 min pak..

Recepto vertinimas: 0

Keptas ešerys grybų padaže

Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Antipasto

6 kietai virti kiaušiniai, perpjauti į 4 dalis 12 plonų riekelių salamio dešros, supjaustytos į 6 mm pločio juosteles; 6 marinuoti pipirai; pagal skonį raudonojo svogūno, supjaustyto žiedelių forma. Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies pagardų. Marinuokit apie 3 val. Galima ir ilgiau. Grybus pamerkite į vandenį. Nukošus, supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutr..

Recepto vertinimas: 0

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai..

Recepto vertinimas: 4

Ruginių miltų virtiniai su kopūstais

Iš nurodytų komponentų suminkyti tešlą. Paruošti įdarą iš troškintų su spirgučiais ir svogūnais raugintų kopūstų. Tešlą iškočioti, formuoti virtinius, labai gerai užlankstyti kraštus. Virti pasūdytame vandenyje. Pagaminti padažą: svogūnus ant silpnos ugnies pakaitinti..

Recepto vertinimas: 4

Ilgieji makaronai su aštriu pomidorų padažu

Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir kepinkite apie 3 minutes, kol pagels. Keptuvę nuimkite nuo ugnies, česnaką išimkite. Į keptuvę sudėkite pomidorus ir kaitinkite ant didelės ugnies apie 25 minutes, kol jie subliūkš. Sudėkite čili pipirą, "..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais

Nugarine supjaustome taip, kad turetume mesos laksta vyniotiniui. Mesa siek tiek pamusame mesos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogunais ar svogunu milteliais ir suvynioje palaikome 3-4 vai. I malta mesa imusame kiausini, iberiame druskos, pipiru, isminkome. Grybus pakepame kep..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su baklazanais

Baklazana nuplauname, nulupame, supjaustome griezineliais, pabarstome druska. Palaikome apie 1 vai. Apvoliojame miltuose ir kepame keptuveje su aliejumi. Atvesiname. I keptuve sudedame griezineliais supjaustytus pomidorus, baklazanus, truputi keptuveje apkepta mesa, agurkus, kukuruzus, palaistome is..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: pagamintu