Avienos nugarinės kepsnys


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
2 kg avienos,
druskos,
pipirų,
maltų raudonųjų pipirų,
skiltelė česnako,
garstyčių,
mairūno,
2 šaukštai sviesto.

Padažui:
mėsos sulčių,
1,5 stiklinės vandens,
1,5 šaukštelio bulvių krakmolo,
pomidorų padažo.
Gaminimas:
Mėsą nuvalyti, aptrinti prieskoniais ir įvynioti folija. Kepti orkaitėje, apipylus sviestu. Kai iškeps, į keptuvę įpilti karšto vandens, supilti bulvių krakmolą, sumaišyti viską, pakaitinti ir perkošti. Padažą patiekti atskirai nuo mėsos, dar į jį įdėjus pomidorų padažo. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!