20 rezultatų ieškant "morkA aEUR A A -uogienA aEURzA a aEUR"

Jūros lydekos užpiltinė

Jūros lydekos užpiltinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 karšto rūkymo jūros lydekos 1 virta morka 0.5 indelio konservuotų kukurūzų petražolių 0.5 l vandens 1 kubelis daržovių sultinio 1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos 1 valg. šaukštas citrinos sulčių Ga..

Recepto vertinimas: 5

Vegetariškas troškinys

Vegetariškas troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pok. šaldytų pavasarinių arba rudeninių daržovių 1 morka 1 svogūnas krapų 0.25 ml vandens 1 valg. šaukštas krakmolo 1 valg. šaukštai aliejaus, vegetos Gaminimas: Morką sutarkuojame burokine trintu..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniška mišrainė Saladidzia

Ispaniška mišrainė Saladidzia Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 bulvės 4 kiaušiniai 1 morka 200g žuvies ar tuno (iš skardinių) majonezas druskos pagal skonį Gaminimas: Išvirti bulves, kiaušinius, morką. Jau išvirtus produktus sutarkuoti burokine tarka. Iš t..

Recepto vertinimas: 0

Sultinys su makaronais

Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su lašinukais

Troškinta jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, morka, svogūnas, petražolės šaknis, druskos, pipirų, duonos plutos, 1 šaukštas miltų. Gaminimas: Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kepsnys

Avienos kepsnys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg avienos, garstyčių, druskos, česnako, ½ svogūno, morka, petražolės šaknis, šaukštas sviesto. Gaminimas: Mėsą aptepti garstyčiomis ir padarius duobutes prismaigstyti česnako gabalėlių. Kepti orkaitėje. Avieną supjaustyti ir tro..

Recepto vertinimas: 1

Virtas veršienos vyniotinis

Virtas veršienos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg veršienos, druskos, pipirų, imbiero, 100 g lašinukų, morka, petražolė, ½ stiklinės žirnių, vandens. Gaminimas: Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir imbieru. Lašinukus supjaustyti, morką ir petražolę sutarkuoti. Visu..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su ryžiais

Kalakutiena su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė ryžių, 3 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, salieras, morka, virtos supjaustytos paukštienos, stiklinė konservuotų žirnelių, druskos, pipirų, lauro lapas. Gaminimas: Ryžius pakepinti svieste, kartu su svogūnais, salieru ir mo..

Recepto vertinimas: 3

Daržovių salotos su ryžiais

Daržovių salotos su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės biriai virtų ryžių, 1 morka, 2 pomidorai, 2 marinuoti vidutinio dydžio agurkai, 1 nedidelis šviežias agurkas, 1 stiklinė žaliųjų žirnelių, 2 stiklinės susmulkintų graikiškų riešutų, 5 šaukštai majonezo, 2..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis

Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g moliūgų, 1 morka, 1 – 2 bulvės, 1 šaukštas sviesto, 1 l pieno, druskos. Gaminimas: Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą...

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su grybais

Pyragas su grybaisIngridientai: Tešlai: 25 g mielių 150 g pieno 1 šaukštas cukraus 100 g sviesto ar margarino 3 kiaušiniai 400 g miltų Įdarui: 0,5l virtų, sūdytų ar raugintų grybų 10-12 mažų pomidorų 1 svogūnas 1 morka 75-120 g sviesto 2 kiaušinių tryniai drusk..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su jautienos faršu

Troškinys su jautienos faršuIngridientai:4—5 žalios bulvės, 2 svogūnai, 50 g margarino, 300 g faršo, morka, 4 porai, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 0,5l vandens, žiupsnelis mairūno, druskos.Gaminimas Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kukuliai

Žuvies kukuliaiIngridientai:1 kg žuvies filė, 9 kiaušiniai, baltos duonos, 1 v. š. miltų, svogūnų, morka, 3 stikl. pieno, 3 v. š. sviesto, druskos, petražolių.Gaminimas Žuvį sumalti. Svogūnus supjaustyti, sutarkuoti morką. Išmirkyti duonos riekes ir sumaišyti su žu..

Recepto vertinimas: 0

Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje (Ramunės)

Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje (Ramunės)Ingridientai:200 gr. vištienos faršo, 400 gr. vištos kepenėlių, 1 svogūnas, 1 morka, 1 kiaušinis, 0,5 stiklinės tarkuotų džiūvėsėlių, prieskonių vištienai.Gaminimas Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su v..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)

Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)Ingridientai:Vištai virti: 1 išdarinėta višta; 1 morka; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 citrininės melisos lapas; 1-2 citrinos lapai; Druska ir pipirai; Po 2 karus ant peilio galo džiovintų čiobrelių ir mairūnų. Padaž..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTOS KEPENĖLIŲ VYNIOTINIS, KEPTAS FOLIJOJE

VIŠTOS KEPENĖLIŲ VYNIOTINIS, KEPTAS FOLIJOJEIngridientai:200 gr. vištienos faršo,400 gr. vištos kepenėlių,1 svogūnas,1 morka,1 kiaušinis,05 stiklinės tarkuotų dživėsėlių,prieskonių vštienai GaminimasVištie..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Jautiena su kaparėlių padažuIngridientai:4 gabaliukų jautienos su spranduku po 150g, druskos,maltų pipirų, aliejaus,2 šaukštų miltų,maltos paprikos,stiklinė tirpaus jautienos sultinio,150g grietinės,1 svogūno,1 poras,1 morka,1 šk. sviesto,1 šk. kaparėlių,1-2 šk. citrinos sulčių.G..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos file su daržovėmis ir kariu

Vištienos file su daržovėmis ir kariuIngridientai:2 vištienos file,1 stiklinė šparaginių pupelių (gali būti šaldytų),0,5 stiklinės žalių žirnelių (gali būti šaltyti),1 stiklinė žiedinių kopū..

Recepto vertinimas: 4

Šprotų mišrainė

Šprotų mišrainėIngridientai:1 didelė skardinė šprotų,4-5 kiaušiniai,1 vidutinio dydžio morka,1-2 svogūnai,200 g ryžių,druskos, majonezo pagal skonį.GaminimasKiaušinius, ryžius ir morką išverdame, atšaldome. Sutriname arba supjaustome šprotus, supjaustom morką, svogūnus (smulkia..

Recepto vertinimas: 4

kečiupo padažas

kečiupo padažasIngridientai:1 morka;1 svogūnas;1 šaukštas miltų;0,5 stiklinė pieno;aliejaus;kečiupo;vegetos.GaminimasMorką sutarkuoti, supjaustyti svogūną. Į keptuvę ipilti aliejaus pakepinti svogūnus, apkepus svogūnams suberti morkas ir pakepti kol apskrus. Įpilti kečiupo (kečiupo..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: morkA aEUR A A -uogienA aEURzA a aEUR