25 rezultatų ieškant "migdolais"

Kuojos su migdolais

Migdolus išmaišyti su džiūvėsėliais. Svogūną susmulkinti. Kriaušes nuvarvinti ir stambiai supjaustyti. Išlydytame svieste pakaitinti pjaustytus svogūną, kriaušes, suberti karį. Supilti vyną, sultinį ir pavirinti 10 min. Įmaišyti varškę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir ištrint..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su migdolais

Paruošti sultinį: viščiuko krūtinėlę išvirti 2 l vandens su česnaku, svogūnu, morka, pipirais, gvazdikėliu, petražolės lapeliu. Išimtą mėsą supjaustyti. Sultinį perkošti ir maišikliu sutrinti su migdolais. Sukapotą svogūną ir česnaką pakepti svieste. Supilti sriubą, pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdų seniai

Dubenyje gerai išmaišykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilinį cukrų, druską, supilkite tirpintą sviestą ir šiltą pieną. Elektriniu maišytuvu su antgaliu mielinei tešlai iš pradžių mažiausiu, paskui vidutiniu greičiu tešlą maišykite 5 minutes. Tešlą p..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas prie kavos

Kiaušinius, cukrų ir tarkuotą citrinos žievelę išplakti mikseriu. Sudėti persijotus miltus ir gerai išmaišyti. Kepimo skardą patepti riebalais, pabarstyti miltais ir sudėti tešlą. išlyginti, kad nebūtų storesnė kaip pirštas. Pabarstyti kapotais migdolais. Kepti vidutinėje tempera..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės su plakta grietinėle

Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklynus ir trumpai apvirti saldžiame parūgštintame vandenyje. Atšaldžius gražiai sudėti į stiklinį indą, apdėti plakta grietinėle ir pabarstyti riešutais arba migdolais. Gerai atšaldyta grietinėlė plakama iki purios masės, tada po trup..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai blyneliai su abrikosais ir varške

Sviestą išlydyti ir padėti, kad atauštų. Pieną suplakti su kiaušiniais, miltais, druskos ir pusę kiekio šokolado. Sudėti drungną sviestą ir viską gerai išmaišyti. Aliejuje iškepti 6 lietinius blynus. Migdolų drožles paspraginti keptuvėje be riebalų. Džiovintus abrikosus užpli..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutas su migdolais

Kalakutieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1 cm storio juostelėmis. Pasūdome ir 2 valandas laikome šaltai. Sumaišome aliejų, garstyčias, medų, citrinų sultis, paprikas ir česnaką. Mėsą susmeigiame ant iešmelių, aptepame glajumi ir kepame grilyje 15 minučių, kartkar..

Recepto vertinimas: 0

"Rojaus" pyragas

Baltymus atskirkite nuo trynių. Du baltymus išplakite iki standumo. Kitus galite užšaldyti šaldymo kameroje ir prireikus iš jų gaminti kitokius desertus. Visus trynius sukite su cukrumi, kol masė taps puri. Apelsiną nuplaukite ir nutarkuokite geltonąjį žievės sluoksnį. Sviestą..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis su migdolais

Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusausinti. Įtrinti druska, baltaisiais pipirais ir palikti 20min. pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Kiaušinį išplakti šakute ir jame pavolioti žuvis, o paskui apvolioti migdolų drožlėse. Formą, kurioje keps, ištepti aliejumi..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais

Pieną pašildyti ir į jį sutrupinti mieles. Suberti cukrų ir išmaišyti. Į didelį dubenį persijoti miltus, juose padaryti duobutę ir supilti išleistas mieles. Viršų pabarstyti miltais ir palikti maždaug 30 min. pakilti. Kiaušinį išplakti, įmaišyti kambario temperatūros svie..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su figomis (Ramunės)

Figas supjaustyti į 4 dalis ir sudėti į dubenėlį. Užpilti vynu, uždengti ir palaikyti 15 minučių. Viščiuko krūtinėlę nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skersai raumenų 3 cm storio gabalėliais. Maišant mėsos gabalėlius apkepinti su įkaitintu aliejumi. Kiaurasamčiu išimti ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai vafliai

Įkaitinkite orkaitę iki 170° C. Išdėliokite migdolus ant didelės skardos. Paskrudinkite, kol įgaus auksinę spalvą, 5-7 minutes. Ištepkite sviestu keturias kepimo skardas. Suberkite miltus, kakavos mitelius ir druskos į vidutinio dydžio dubenį. Mediniu šaukštu išmaišykite kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai kvadratėliai su medumi

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite sviestu kvadratinę 25 cm skersmens skardą. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Dideliame dubenyje suplakite šokoladą, sviestą, kiaušinius ir medų iki vientisos masės. Įplakite miltus ir ke..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų ir varškės krepšeliai

Tešlai skirtą varškę sudėti ant marlės ir nuspausti. Ją sumaišyti su kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Į miltus suberti kepimo miltelius ir po truputį įmaišyti į varškės masę. Tešlą padėti į šaldytuvą. Įdarui trynį iki purumo išsukti su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su kiviais ir mangais

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir iškrapštyti šerdį. Šias drožles sumaišyti su miltų mišiniu. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti druską, supilti pusę citrinos sulčių, įdėti kiaušinį bei medų. Sviesto arba margarin..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Įmaišyti 150 g kapotų ir maltų migdolų, miltus, kepimo miltelius bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų pyragas su migdolais

Orkaitę įkaitiname iki 170°C temperatūros. Sviestą su cukrumi išplakame iki purumo, įmušame po vieną kiaušinių, sudedame papildomus kiaušinių trynius ir šiek tiek miltų. Viską išmaišome, supilame apelsinų sultis ir likerį. Suberiame likusius miltus, migdolus. Masę sudedame į ..

Recepto vertinimas: 0

„Vėjo malūnėliai“ su apelsinais

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir padalinti į 5 dalis. Vieną dalį atidėti, o iš likusių iškočioti keturis 12 cm pločio ir 24 cm ilgio lakštus. Kiekvieną jų padalinti į 2 kvadratus. Kiekvieno kvadrato kampus įpjauti apie 4 cm centro ..

Recepto vertinimas: 1

Kalėdiniai sausainiai su migdolais

Miltus sumaišyti su maltais migdolais ir suberti ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinį, ant įdubimo kraštų dėti sviesto arba margarino gabalėlius, berti druską, cukrų, vanilinį cukrų. Pradedant nuo išorės suminkyti vientisą tešlą, suvynioti ..

Recepto vertinimas: 0

SKREBUČIAI SU SŪRIU IR OBUOLIAIS

Duonos riekeles apkepti is vienos puses, uzdeti plonus obuolio griezinelius, ant virsaus - surio, apiberti riesutais ar migdolais ir kepti orkaiteje, kol suris ims lydytis...

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ IR BANANŲ APKEPAS

Morkas nuskusti ir virti garuose kol suminkstes. Tada morkas sutrinti su bananais iki vientisos mases. I sia mase sudedame cukru, miltus, kiausini, cinamona ir viska gerai ismaisome. Inda, kuriame kepsime istepame sviestu ir pabarstome dziuvesiais. Kepti orkaiteje 150 laipsniu temperaturoje apie 30 ..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ APKEPAS SU MIGDOLAIS

Nuplautus ryzius sudeti i verdanti vandeni ir virti 5 min., po to nukosti. Uzvirti piena, sudeti tarkuota citrinos zievele, suberti ryzius ir virti 35 min. I isvirtus ryzius sudeti susmulkintus migdolus, cukru, kiausinio trynius ir ipilti romo, viska ismaisyti. Baltymus isplakti iki standziu putu ir..

Recepto vertinimas: 0

TRAPŪS SAUSAINIAI SU MIGDOLAIS

Is duotu produktu uzmaisome tesla, atsaldome. Iskociojame, formele isspaudziame sausainius, patepame kiausinio baltymu ir pabarstome migdolais. Kepame 10-15 min...

Recepto vertinimas: 4

KEKSIUKAI SU OBUOLIENĖS ĮDARU

Kiausini suplakame su miltiniu cukrumi ir sviestu iki vientisos mases, suberiame miltus, kepimo miltelius ir uzminkome tesla. Tesla suvyniojame i folija ir dedame 1 valandai i saldytuva. Iseme 2/3 teslos, iskociojame, ispjauname apskritimus ir isklojame sviestu isteptas tormeles. Ant teslos uzdedame..

Recepto vertinimas: 0

CUKINIJOS SRIUBA SU MIGDOLAIS

Cukinija aplupti, isvirti darzoviu sultinyje ir sutrinti iki vientisos mases. Sudeti varske ir ismaisyti iki vientisos mases. Supilti grietinele, pasudyti, papipirinti. Sriuba turi buti astroka.Migdolus pakepinti sausoje keptuveje. Sriuba supilti i lekstes ir pabarstyti migdolais bei petrazolemis...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: migdolais