25 rezultatų ieškant "migdolais"

Kuojos su migdolais

Migdolus išmaišyti su džiūvėsėliais. Svogūną susmulkinti. Kriaušes nuvarvinti ir stambiai supjaustyti. Išlydytame svieste pakaitinti pjaustytus svogūną, kriaušes, suberti karį. Supilti vyną, sultinį ir pavirinti 10 min. Įmaišyti varškę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir ištrint..

Recepto vertinimas: 0

Pynutė su džiovintomis slyvomis

Mieles sumaišyti su ½ stiklinės šilto pieno ir 1 šaukšteliu cukraus, paliekti 15-20 minučių, kad pakiltų. Į dubenį suberti miltus, sudėti tarkuotą sviestą, kiaušinio trynį, mieles, cukrų ir druską, citrinos sultis ir žieveles. Supilti likusį pieną ir citrinos sultis. Tešlą ge..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų ausytės

Sviestą trinti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušinius. suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę ir supilti citrinos sultis. tešlą gerai išmaišyti. Pirmąsias 9 tešlos porcijas šaukšteliu sukrėsti ant kepimo popieriaus. tešlos kauburėlius šiek tiek suploti, apibarstyti vaniliniu ..

Recepto vertinimas: 5

Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis

Biskvitui išmaišyti persijotus miltus su maltais migdolais, alyvų aliejumi ir tryniais. Atskirai su cukrumi kietai suplakti baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Tešlą plonu sluoksniu supilti į kepimo popieriumi išteptą skardą ir kepti 250? 5 minutes. Kas nemoka kepti biskvito, gal..

Recepto vertinimas: 5

Sriuba su migdolais

Paruošti sultinį: viščiuko krūtinėlę išvirti 2 l vandens su česnaku, svogūnu, morka, pipirais, gvazdikėliu, petražolės lapeliu. Išimtą mėsą supjaustyti. Sultinį perkošti ir maišikliu sutrinti su migdolais. Sukapotą svogūną ir česnaką pakepti svieste. Supilti sriubą, pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų ir apelsinų salotos

Špinatus nuplauname, nuvarviname, didesnius lapelius susmulkiname (suplėšome) ir sudedame į salotinę. Apelsinus nulupame, suskirstame skiltelėmis, pievagrybius supjaustome (didesnius) ir sumaišome su špinatais. Į stiklainį su užsukamu dangteliu supilame aliejų, citrinų sultis, sud..

Recepto vertinimas: 0

Užkepti persikai

Į kepimo formą sudedame persikų puseles ir užpilame paruoštu kremu. Kremui kiaušinių trynius suplakame su cukrumi, brendžiu, krakmolu ir susmulkintais migdolais. Grietinėlę išplakame ir įmašome į kiaušinių trynių plakinį. Kepame orkaitėje 150 °C temperatūroje, kol gražiai pag..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su migdolais ir cinamonu

1. Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, o minkštimą supjaustome į 8 dalis. 2. Puode ištirpiname 50 g sviesto, sudedame obuolius ir įberiame 50 g cukraus. Maišydami kaitiname, kol obuoliai, pradeda karamelizuotis. Užberiame tarkuotą citrinos žievelę. Sudedame į kepimo form..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai blyneliai su abrikosais ir varške

Sviestą išlydyti ir padėti, kad atauštų. Pieną suplakti su kiaušiniais, miltais, druskos ir pusę kiekio šokolado. Sudėti drungną sviestą ir viską gerai išmaišyti. Aliejuje iškepti 6 lietinius blynus. Migdolų drožles paspraginti keptuvėje be riebalų. Džiovintus abrikosus užpli..

Recepto vertinimas: 5

Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais

Pieną pašildyti ir į jį sutrupinti mieles. Suberti cukrų ir išmaišyti. Į didelį dubenį persijoti miltus, juose padaryti duobutę ir supilti išleistas mieles. Viršų pabarstyti miltais ir palikti maždaug 30 min. pakilti. Kiaušinį išplakti, įmaišyti kambario temperatūros svie..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir bananų apkepas

Morkas nuskusti ir virti garuose kol suminkštės. Tada morkas sutrinti su bananais iki vientisos masės. Į šią masę sudedame cukrų, miltus, kiaušinį, cinamoną ir viską gerai išmaišome. Indą, kuriame kepsime ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsiais. Kepti orkaitėje 150 laipsnių..

Recepto vertinimas: 4

Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)

1.Išmaišyti sviestą, kad būtų minkštas. Sudėti kiaušinius, mieles, ištirpintas šaukšte pieno. Sumaišius miltus su vaniliniu cukrumi, sudėti į tešlą, gerai suminkyti. 2.Padalinti tešlą į 2 dalis. Kočioti plonai pailgos formos lakštą, kepimo formos 25*35 dydžio. Atsargiai ..

Recepto vertinimas: 0

Trinta morkų sriuba su apelsinais (Ramintos)

Pirmiausia svieste apkepiname šviežias morkas. Po to apkepintas morkas sudedame į puodą, įpilame šviežių apelsinų sulčių ir verdame. Kai morkos suminkštėja, įdedame grietinės ir klevo sulčių. Viską gerai išmaišome maišikliu. Patiekiame su grietine ir migdolais. ..

Recepto vertinimas: 5

Nugos pyragas

Sviestą su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pakaitomis su romu, pienu bei migdolais sudėti į paruoštą masę. 2/3 tešlos įdėti į riebalais pateptą keksams kepti skirtą formą (su sk..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų pyragas

Slyvas nuplauti, nusausinti ir išimti kauliukus. Sviestą kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei migdolais ir suberti į masę. 24 cm skersmens apvalią pyrago formą ištepti marga..

Recepto vertinimas: 5

Uogų ir migdolų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su maltais migdolais bei kepimo milteliais ir pakaitomis su pienu sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Tešlą sukrėsti ant rie..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų ir varškės krepšeliai

Tešlai skirtą varškę sudėti ant marlės ir nuspausti. Ją sumaišyti su kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Į miltus suberti kepimo miltelius ir po truputį įmaišyti į varškės masę. Tešlą padėti į šaldytuvą. Įdarui trynį iki purumo išsukti su cukru..

Recepto vertinimas: 0

„Vėjo malūnėliai“ su apelsinais

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir padalinti į 5 dalis. Vieną dalį atidėti, o iš likusių iškočioti keturis 12 cm pločio ir 24 cm ilgio lakštus. Kiekvieną jų padalinti į 2 kvadratus. Kiekvieno kvadrato kampus įpjauti apie 4 cm centro ..

Recepto vertinimas: 1

Bulviniai blynai su migdolais ir razinomis

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti maltus ir kapotus migdolus, razinas, druską. Viską gerai išmaišyti. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Prie šių blynų tinka obuolių arba slyvų džemas. ..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su persikais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Po truputį suberti 130 g cukraus, sudėti trynius bei įpilti 2 šaukštus vandens. Viską išplakti iki purumo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 4

Kalėdiniai sausainiai su migdolais

Miltus sumaišyti su maltais migdolais ir suberti ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinį, ant įdubimo kraštų dėti sviesto arba margarino gabalėlius, berti druską, cukrų, vanilinį cukrų. Pradedant nuo išorės suminkyti vientisą tešlą, suvynioti ..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ PYRAGAS SU MIGDOLAIS

Miltus ant lentos ismaisykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobute. Iberkite 50g cukraus, sauksteli vanilinio cukraus, suleiskite kiausinio baltyma, sudekite gabaliukais supjaustyta sviesta. Uzminkome tesla. 2/3 teslos iskociojame ir ja isklojame zema tortine. Is likusios teslos iskoc..

Recepto vertinimas: 0

BERLYNO VARŠKĖS KEKSAS

Cukatas sumaisyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastoveti. Varske istrinti su cukrumi, sviestu ir kiausiniais. Po to sudedame tarkuota citrinos zievele, miltus, kepimo miltelius bei kardamona ir viska gerai isminkyti. Suformuojame kepalo forma ir dedame ant skardos isklotos kepimo..

Recepto vertinimas: 0

TRAPŪS SAUSAINIAI SU MIGDOLAIS

Is duotu produktu uzmaisome tesla, atsaldome. Iskociojame, formele isspaudziame sausainius, patepame kiausinio baltymu ir pabarstome migdolais. Kepame 10-15 min...

Recepto vertinimas: 4

CUKINIJOS SRIUBA SU MIGDOLAIS

Cukinija aplupti, isvirti darzoviu sultinyje ir sutrinti iki vientisos mases. Sudeti varske ir ismaisyti iki vientisos mases. Supilti grietinele, pasudyti, papipirinti. Sriuba turi buti astroka.Migdolus pakepinti sausoje keptuveje. Sriuba supilti i lekstes ir pabarstyti migdolais bei petrazolemis...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: migdolais