Kalėdinės širdelės su migdolais

Ingridientai:
250 g sviesto;
125 g cukraus pudros;
2 tryniai;
100 g maltų migdolų;
350 g miltų;
80 g nuluptų migdolų puselių.
Gaminimas
Sviestą iki purios masės išsukti su 1 tryniu ir cukraus pudra. Įmaišyti maltus migdolus bei miltus ir gerai suminkyti trapią tešlą. Suformuoti rutulį, jį uždengti ir 2 val. laikyti šaldytuve. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros.

Iš tešlos ant miltais pabarstyto stalo ar lentos iškočioti ½ cm storio lakštą ir formele išspausti širdeles. Jas dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Likusį trynį išplakti ir juo aptepti sausainius. Ant kiekvieno sausainio dėti po 2 migdolų puseles (jas sudėti šalia taip, kad išeitų maža širdelė). Kepti orkaitėje apie 8-10 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!