Abrikosų pyragas su migdolais

Ingridientai:
250 g sviesto;
250 g cukraus;
3 kiaušiniai;
4 papildomi kiaušinių tryniai;
100 g miltų;
20 g apelsinų likerio;
2 arb. š. apelsinų sulčių;
100 g migdolų;
400 g abrikosų.
Gaminimas
Orkaitę įkaitiname iki 170°C temperatūros. Sviestą su cukrumi išplakame iki purumo, įmušame po vieną kiaušinių, sudedame papildomus kiaušinių trynius ir šiek tiek miltų. Viską išmaišome, supilame apelsinų sultis ir likerį. Suberiame likusius miltus, migdolus. Masę sudedame į paruoštą kepimo formą, sluoksniuojant su abrikosais. Kepame orkaitėje apie 80 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!