Suktinukai, įdaryti rūkytais lašinukais

Ingridientai:
600g kiaulienos,
prieskonių,
druskos,
1 kiaušinis,
džiūvėsėlių.

Įdarui:
100 g rūkytų lašiniukų,
kmynų,
svogūnų.
Gaminimas
Mėsa supjaustoma pailgais gabaliukais, išmušama, apibarstoma prieskoniais, kmynais ir druska. Ant jos dedama supjaustytų lašiniukų ir svogūnų, stipriai susukama, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama riebaluose ir apkepus baigiama troškinti orkaitėje, įpylus truputį sultinio ar grietinės.
Patiekiami sudėti į pusdubenį ir užpilti tuo pačiu padažu, kuriame kepė, su virtomis bulvėmis, raugintais agurkais ar raugintais kopūstais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!