9 rezultatų ieškant "kotu"

Jautienos žlėgtainis su vaisiais

Išgyslintą nugarinę supjaustyti 3-4 cm storio riekelėmis ir padaužyti peilio kotu. Mėsos gabalus įtrinti aliejumi, pabarstyti pipirais ir palikti kelioms minutėms. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti išilgai perpjautus bananus, ananasų griežinėlius, persikų puseles su uogiene ir ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti makaronai „Rosanella“

Išmirkykite duoną šaltame vandenyje, gerai išspauskite, išmaišykite su faršu ir paskaninkite druska, pipirais, raudonėliais, čiobreliais. Šiuo mišiniu įdarykite makaronus (galite naudotis virtuviniu švirkštu arba medinio šaukšto kotu). Sviestu ištepkite kepamąjį indą ir iš..

Recepto vertinimas: 4

"Šalta boba" su uogomis

Kiaušinių baltymus su cukrumi gerai išplakti inde, įstatytame į šilto vandens vonelę. razinas pabrinkinti rome. Trynius su cukrumi ir 250ml šilto vandens gerai išmaišyti. Tada plakti iki purumo indelyje, įstatytame šilto vandens vonelėje. Po to maišant šildyti, laikant indą šalto ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis nekeptas tortas

Sumaišome migdolus su cukrumi, sudedame kiaušinių baltymus, įpilame migdolų esencijos ir maišome, kol išeina minkšta tešla. Ją minkome tol, kol tampa vienlytė. Tada padalijame į 3 lygias dalis. Ant miltiniu cukrumi pabarstyto paviršiaus iškočiojame vieną dalį tešlos taip, kad bū..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Paprikose marinuoti agurkai (Renatos)

Paprikas nuplauti, nupjauti dalį su kotu ir išimti sėklas. Agurkus nuplauti, po vieną įkišti į papriką ir dėti į paruoštą stiklainį. Į tarpus pridėti skustų šviežių morkų. Užpilti verdančiu vandeniu. Tuo metu paruošti marinatą iš nurodytų ingredientų. Nupilti vandenį i..

Recepto vertinimas: 0

ŽIEDINIŲ KOPŪSTŲ SALOTOS

Kopusto lapai nuskabomi, o galvele kotu i virsu 10 minuciu panardinama i salta vandeni, kad isplauktu nesvarumai. Paskui isskirstome ziedineliais ir patrumpinami koteliai. Pienas su vandeniu uzvirinami ir sudedami ziedineliai. Paverdami apie 15 minuciu, isgriebiami, nusausinami ir atvesinami. Actas ..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ SALOTOS SU RYŽIAIS

ZIEDINIU KOPUSTU SALOTOS1 nedidele ziedinio kopusto galvute1 stikline pieno1 stikline vandens3 saukstai vyno acto1 saukstelis medaus0,5 saukstelio garstyciu4 saukstai semenu aliejaus1 saukstas kapotu salieru lapu2 saukstai kapotu petrazoliudruskos, baltuju pipiruKopusto lapai nuskabomi, o galvele ko..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖS IR APELSINŲ UŽKANDIS

Nutarkuojame apelsinu zieveles, isspaudziame sultis. Sumaisome ir verdame, kol nugaruos puse skyscio. Nukosiame, sultis dar karta uzverdame ir supilame isleista krakmola, i bulviu kose imusamekiausini ir sudedame tarkuota suri. Kepame orkaiteje 10 minuciu 180 C temperaturoje.I lekste supilame sutirs..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kotu