25 rezultatų ieškant "kokoso"

Kokosinis pyragas su obuoliais ir kriaušėmis

Margariną ištriname su cukrumi ir kiaušiniu, supilame grietinę, suberiame kokoso drožles (3 šaukštelius paliekame), gerai išmaišome. Tešlą sukrečiame į margarinu išteptą ir likusiomis kokoso drožlėmis pabarstytą kepimo formą. Ant viršaus sudedame citrinos sultimis pašlakstytas ..

Recepto vertinimas: 3

Vaisių tortas

Sausainius sumalame mėsmale ir truputį paliekame dugnui pabarstyti. Razinas nuplauname, sumalame. Į razinas išspaudžiame citrinos sultis ir gerai išmaišome. Nuluptus obuolius sutarkuojame smulkia tarka. Bananus supjaustome kuo mažesniais gabalėliais. Dabar paruošime dvi skirtingas mases: ..

Recepto vertinimas: 4

Ceviche su ananasų sultimis

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies. Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą , tačiau ne daugiau kaip 5 v..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Saldainiai

Šokoladą susmulkinti. Grietinėlę užvirinti ir joje ištirpinti šokoladą. Į ištirpintą šokoladą sudėti riešutus ir supilti romą. Masę atšaldyti šaldytuve. Peiliu dar pasmulkinti kokoso drožles. Iš šokolado masės daromi rutuliukai ir apvoliojami smulkintose kokoso drožlėse. Ga..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai triufeliai

Sviestą ištrinti su cukrumi ir tryniais. Suberti sumaltus sausainius, stiklinę kokoso drožlių, supilti likerį bei romo esenciją. Gerai išmaišyti ir 2 valandas laikyti šaldytuve. Iš atšalusios masės formuoti nedidelius rutuliukus. Kiekvieną pavolioti likusiose kokoso drožlėse. ..

Recepto vertinimas: 0

Triufeliai iš šokolado

Šokoladą susmulkinti, išlydyti, įdėti supjaustytą smulkiais gabaliukais sviestą, išmaišyti, praaušinti, supilti į ataušusią kavą. Paskui pilame grietinėlę, įlašiname romo esencijos, įpilame brendžio ar įmaišome kokoso drožlių. Masę valandai įdedame į šaldytuvą. Paskui i..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Švelnumas"

Kondensuotas pienas, kiaušiniai ir miltai gerai išmaišomi. Soda užgesinama actu ir sudedama įtešlą. Gerai išmaišome. Tešlą padaliname į trys dalis ir iš kiekvienos dalies iškepame po apskritimą. Kremui grietinę išplakame su cukrumi. Pertepame apskritimus. Puošiame kokoso drožlėm..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepta vištiena su kokoso pienu

Višta nuplaunama, nusausinama virtuvine servetėle, aštriu peiliu supjaustoma gabalėliais. Svogūnai ir česnako skiltelės nuplaunami ir susmulkinami. Formelėje pakaitinama truputį aliejaus, į jį sudedami svogūnai ir česnakas ir pakepinama. Vištienos gabalėliai, prieskoniai taip pat sud..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Rafaello“

Miltus ir krakmolą išmaišykite su mažu kiekiu pieno. Likusį pieną užvirinkite su cukrumi. Į verdantį pieną įdėkite miltų ir krakmolo mišinį. Gautą pudingą atvesinkite. Į šaltą pudingą įdėkite kiaušinio trynius, 150 g kokoso drožlių ir kambario temperatūros sviestą. Pailg..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)

Pagaminamas žaliasis kario padažas: čili pipirai sumalami su druska, pridedama kapotos citrinžolės, kapotos kaffir žaliosios citrinos žievelės, kapotos kalendros šaknies, sudedamas šalotinis svogūnas, pipirai, kalendros sėklos, kmynų sėklos ir krevečių padažas. Viskas gerai sumai..

Recepto vertinimas: 0

Kokosų ir ananasų pyragas

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenėlį. Sudėti varškę, supilti pieną, aliejų, suberti cukrų,vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti ant miltais pabarstytos lentos ir įkloti į riebalais išteptą skardą. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 4

Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliai

Sutarkuokite ketvirtį kokoso riešuto. Į dubenį suberkite miltus, cukrų, trintą vanilę, tarkuotą kokoso riešutą; viską sumaišykite. Padarykite duobelę, sudėkite mieles, minkštą sviestą, įmuškite kiaušinius, maišant pamažu supilkite pieną. Tešla turi būti gerai išminkyta ir..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai sausainiai su šokolado glajumi ir kokoso drožlėmis

Minkštą sviestą arba margariną su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska išsukti iki purios masės. Įmušti kiaušinį. Trintą citrinos žievelę sumaišyti su miltais ir po truputį įmaišyti į sviesto masę. Tešlą apie 30 min. palaikyti. Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros...

Recepto vertinimas: 1

Avižinių dribsnių sausainiai su kokoso drožlėmis

100 g sviesto ištirpinti keptuvėje ir jame iki rusvumo paskrudinti avižinius dribsnius. Paskui juos suminkyti su miltų ir kepimo miltelių mišiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiaušiniais, kokoso drožlėmis ir grietine. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Skardą ištepti rie..

Recepto vertinimas: 5

ANANASŲ ŠARLOTĖS

1.Prisildyti orkaite iki 175 temp., paruosti padekla, kuriame bus kepama. Geriausia iskloti sviestiniu popieriumi.2.Suplakti kiausinio trynius su puse cukraus normos iki balksvai geltonu puteliu. Atskirame inde suplakti kiausinio baltymus iki nestandziu puteliu , supilti likusi cukru ir toliau plakt..

Recepto vertinimas: 0

SALDAINIAI SU MIGDOLAIS

1-oji mase: istirpiname sviesta, suberiame sauksta miltu, pakepiname. Pilame cukru, piena ir maisydami viriname, kol mase bus vientisa. Atausiname. Mase suplakame. Plakdami, po truputi pilame puses citrinos sultis. Plakame tol, kol mase pasidarys puri.2-oji mase: per sieteli pertriname varske. Ideda..

Recepto vertinimas: 0

KARAMĖLINIAI SAUSAINIUKAI

Cukru, grietinele, sviesta uzvirti, nuimti nuo ugnies. I gauta sirupa supilti miltus, gerai ismaisyti. Poto supilti kokoso drozles, ismaisyti.Saukstu deti ant kepimo popieriaus ar skardos ir kepti 125C teperaturoje kol karamelizuosis ir pasidarys gelsvos spalvos. Isimti ir atsaldyti...

Recepto vertinimas: 0

SALDAINIAI "ROMO RUTULIUKAI"

Sokolada susmulkinti. Grietinele uzvirinti ir joje istirpinti sokolada. I istirpinta sokolada sudeti riesutus ir supilti roma. Mase atsaldyti saldytuve. Peiliu dar pasmulkinti kokoso drozles. Is sokolado mases daromi rutuliukai ir apvoliojami smulkintose kokoso drozlese. Galima sudeti i krepselius s..

Recepto vertinimas: 0

KOKOSINIAI TRIUFELIAI

Sviesta istrinti su cukrumi ir tryniais. Suberti sumaltus sausainius, stikline kokoso drozliu, supilti likeri bei romo esencija. Gerai ismaisyti ir 2 valandas laikyti saldytuve. Is atsalusios mases formuoti nedidelius rutuliukus. Kiekviena pavolioti likusiose kokoso drozlese...

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTAS VAISIŲ TORTAS

Sausainius permalame mesmale ir trecdali paliekame dugnui pabarstyti. Razinas nuplauname, sumalame. I razinas isspaudziame citrinos sultis ir gerai ismaisome. Nuluptus obuolius sutarkuojame smulkia tarka. Bananus supjaustome kuo mazesniais gabaleliais. Dabar paruosime dvi skirtingas mases: 1. Trecda..

Recepto vertinimas: 3

Citrininis varškės tortas

Trynius ir 1/2 st. cukraus isplakti iki purumo ir supilti i MUSU SVELNIAJA varske. Po to supilti isplakta su likusiu cukrumi grietinele. Kokoso drozles, 1 citrinos sultis ir 2 citrinu sutarkuotas zieveles imaisyti i varskes mase. Nuolat maisant supilti istirpinta zelatina. Sia mase supilti i aliejum..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Generolas''

Gaminimas:margarina trinti su cukraus pudra kol istirpsta cukraus pudra, prideti miltu, kiausini, vanilinio cukraus ir sodos, tada ismaisyti ir baigi rankom minkyti tesla. Atskirti tesla i 3 lygias dalis, jas padeti i saldytuva ir daryti krema (jis parasytas apacioje), kai padarytas kremas kociojama..

Recepto vertinimas: 0

ŠPARAGINĖS PUPELĖS SU KOKOSO PIENU

Sparagines pupeles isvirti. Aitriaja paprika nuplauti, isimti seklas ir plonai supjaustyti. Paprika pakepinti karstame aliejuje su citrinos zievele. Supilti kokoso piena ir virti 3 min. Sudeti pupeles ir ant silpnos ugnies troskinti 12 min. Patiekti karsta!..

Recepto vertinimas: 0

Kokoso skonio varškės apkepas

I atskira inda supilti manu kruopas ir uzplikyti pienu. Nuplautus kiausinius isplakti, supilti cukru, sudeti varske, kokoso drozles ir viska gerai ismaisyti, tada sudeti vanilini cukru ir kepimo miltelius, kartu sudeti manu kruopas ir vel sumaisyti. Pagaminta tesla supilti i skarda ir kepti 200 laip..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kokoso