19 rezultatų ieškant "kokio"

Karštas šokoladas

Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais kakavos. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ir mažiau ..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas

Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais kakavos. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių skanėstas

Sūrelį sumaišyti su jogurtu , kad būtų vientisa masė . Sutarkuokite obuolius . Sutarkuotus obuolius pašlakstykite citrinų sultimis . Į jogurto ir sūrelio masę sudėti sutarkuotus obuolius . Viską sudėti į desertinius indelius , galima papuošti įvairiais vaisiais . S..

Recepto vertinimas: 0

Lašišos sriuba

1 vidutinio dydžio porą supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste(galima ir aliejuje-kaip kam skaniau) veliau sudėti smulkiai supjaustyta nedidele morką, 2 bulves ir šiek tiek saliero šaknies. Viską patroškinti, įdėti truputi druskos ir pipirų, daržovių sultinio kubelį ir visk..

Recepto vertinimas: 2

Karšti sumuštiniai su dviejų rūšių sūriu

Duona plonai patepama sviestu, uždedamas "pirmas" sūris, ant viršaus rūkytas sūris.Kepama karštoje orakitėje tol, kol sūris šiek tiek pagels ir išsilydys. ..

Recepto vertinimas: 0

Angliškas tortas

Miltus sumaišykite su druska, cukraus pudra ir citrinų žievelėmis. Tada į miltus stambia tarka sutarkuokite margariną arba sviestą ir gerai išsukite. Šliūkštelėkite šaukštą vandens, įberkite vanilinio cukraus ir vėl išsukite, kol masė taps vientisa. Suformuokite tešlos rutulį, ..

Recepto vertinimas: 0

SALSA (aštrus padažas)

Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (skiltelių dydis priklauso savo nuožiūra - kokio tik norite). Tuomet supjaustykite svogūną labai smulkiais gabalėliais (mažesniais nei pomidorą). Laiškinį svogųną supjaustyti maždaug 1 cm ilgio gabalėlius ir galiausiai susmulkinti kalaindrą. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti pomidorai

Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raudoni, bet nepernokę pomidorai. Pomidorai rauginami stiklainiuose, kibiruose arba statinaitėse. Pirmiausia pomidorai surūšiuojami, kad induose būtų maždaug vienodo prinokimo ir vienodo dydžio. Pašalinami sumaigyti, nesveiki. Perrink..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Genujietiška sriuba

Nuvalytus baklažanus, bulves, kopūstus, aguročius ir pomidorus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į puodą, pridėkite žaliųjų pupelių ir susmulkintus pievagrybius, įpilkite alyvų aliejaus, užpilkite šaltu vandeniu, pasūdykite ir uždėkite puodą ant vidutinio stiprumo ugnies.&..

Recepto vertinimas: 0

Ruginių miltų virtiniai su kopūstais

Iš nurodytų komponentų suminkyti tešlą. Paruošti įdarą iš troškintų su spirgučiais ir svogūnais raugintų kopūstų. Tešlą iškočioti, formuoti virtinius, labai gerai užlankstyti kraštus. Virti pasūdytame vandenyje. Pagaminti padažą: svogūnus ant silpnos ugnies pakaitinti..

Recepto vertinimas: 4

Tiršta meksikietiška sriuba

Mėsą išverdame ir susmulkiname, smulkiai supjaustome ir apkepame svogūnus. Pupeles, pomidorų padažą, svogūnus, mėsą, ir prieskonius (pagal skonį) supilame į vieną puodą. Panaudodami bulvių trintuvę viską sutriname ir kaitiname ant mažos ugnies. Pilame vandens (priklausomai kokio ..

Recepto vertinimas: 4

Actas su prieskoniniais žalumynais salotoms

Prieskoninius žalumynus sudėkite ant pjaustymo lentelės ir pamaigykite, kad atsiskleistų skonis. Sudėkite žalumynus į sterilizuotą stiklainį. Užvirinkite actą ir užpilkite juo žalumynus. Stiklainį ataušinkite, hermetiškai uždarykite ir palaikykite vėsioje vietoje mažiausiai..

Recepto vertinimas: 0

ŽELĖ TORTAS

Isplakame grietine su cukrumi. Zelatina isbrinkiname ir istirpdome.Kiausiniu baltymus isplakame iki purumo. Isplaktus baltymus, grietine irzelatina sumaisome. Sudedame mandarinus arba susmulkintus apelsinus. Darkarta sumaisome. Visa mase supilame i inda. Pastatome saltai, kad sustingtu.Po to puosiam..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos (su jogurtu)

Vaisius nuplauname, nulupame, is vynuogiu isimame kauliukus ir nulupame skurele taip pat ir is obuoliu. Viska supjaustome ir sudedame i dubeni tada uzpilame jogurto (kokio tik nori skonio). Isidedame i lekstele, ledaine. Stai ir viskas. SKANAUS!!!! (Karolina)..

Recepto vertinimas: 4

Studenčių

Pilti trauktine ir sultis, imesti pora gabaleliu ledo, tinka ir saldytos uogos (dar skaniau). Merginu vakarui ypatingai turetu tikti! (Natalija)..

Recepto vertinimas: 0

kečiupo padažas

Morką sutarkuoti, supjaustyti svogūną. Į keptuvę ipilti aliejaus pakepinti svogūnus, apkepus svogūnams suberti morkas ir pakepti kol apskrus. Įpilti kečiupo (kečiupo pilti tiek kad viskas butų apsemta), įdėti miltų, supilti pieną. Tuomet dar pakepti, įdėti vegetos ir dar pagal skoni..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų košė

Perlinės kruopos apie 2val. mirkomos vandenyje, tuomet verdamos. Keptuveje kepinami svogūnai, morkos ir dešrelės. Baigiant troškinti dešreles, morkas ir svogūnus sudedami ir žirneliai. Išvirus perlinėms kruopoms visas troškinys supilamas į košę ir išmaišoma. Ptiekiama su grietine. (..

Recepto vertinimas: 3

Pomidorų sriuba

Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame. Supjaustome kubeliais. Svogūną ir česnaką susmulkiname ir beriame į įkaitintą aliejų, tada suberiame pomidorus ir supilame pomidorų padažą (galima ir aštrų). Pamaišant troškiname ant silpnos ugnies. Dar galima pabarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kokio