Genujietiška sriuba

Ingridientai:
100 g baklažanų,
30 g žaliųjų pupelių,
120 g bulvių,
100 g kopūstų,
30 g pomidorų,
20 g aguročių,
30 g pievagrybių,
20 g alyvų aliejaus,
20 g pupelių,
15 g ryžių,
10 g brinzos,
10 g sūrio,
20 g bet kokio aliejaus,
5 g sviesto,
druskos.
Gaminimas
Nuvalytus baklažanus, bulves, kopūstus, aguročius ir pomidorus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į puodą, pridėkite žaliųjų pupelių ir susmulkintus pievagrybius, įpilkite alyvų aliejaus, užpilkite šaltu vandeniu, pasūdykite ir uždėkite puodą ant vidutinio stiprumo ugnies.

Kai daržovės išvirs, pridėkite į sriubą atskirai išvirtas pupeles ir nuplautus ryžius, su graikiniais riešutais, brinza ir sūriu sutrintą česnaką, aliejų ir sviestą. Dar 5 min. pavirkite ir patiekite sriubą ant stalo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!