Kepta žuvis su agurkais

Ingridientai:
300 g šaldytų juros lydekų,
150 g svogūnų,
100 g agurko,
žuvies prieskonių,
druskos,
2 šaukštai citrinų sulčių,
75 g fermentinio surio,
2 šaukštai majonezo,
krapų šakelių,
aliejaus apkepimui.

Gaminimas
•Svogūnus supjaustome žiedais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. įberiame druskos.
•Žuvį pabarstome druska, pipirais ir susmulkintais krapais, dedame į aliejumi patepta skarda. Ant žuvies dedame apkeptus svogūnus, užpilame citrinų sulčių, sudedame nuluptus, be sėklų, plonai supjaustytus agurkus, užtepame po šaukštą majonezo, užbename tarkuoto fermentinio sūrio ir iškepame orkaitėje.
(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!