TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

Ingridientai:
1 svogūnas,
1 morka,
0,50 g saliero šaknies,
30 g aliejaus,
50 g lašišos filė,
50 g vištienos filė,
50 g marinuotų grybų,
30 g grietinėlės,
''Vegetos''
juodųjų pipirų,
krapų, citrinų sulčių.
Gaminimas
Į troškintuvą sudedame stambiai supjaustytas daržoves, įpilame aliejaus ir troškiname nuolat pamaišydami. Kai daržovės suminkštėja, įberiame prieskonių ir įpilame 150 g vandens, užviriname. Smulkintuvu viską sutriname, supilame grietinėlę ir užviriname. Vištienos filė ir lašišos tilė supjaustome nedideliais kubeliais. Pabarstome ''Vegeta'', žuvį pašlakstome citrinų sultimis. Dedame (atskirai) į įkaitintą keptuvęę su aliejumi ir pakepiname.
Marinuotus grybus, keptąą žuvies filė, keptąą vištienos filė tiekiame prie trintos sriubos. Užžbarstome smulkintų krapųų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!