16 rezultatų ieškant "kari"

Trumpai virta daržovių sriuba

Užvirus vandeniui, puodą nukaiskite ir dėkite 2 smulkiai supjaustytus, aliejuje pakepintus svogūnus, smulkiai supjaustytą kopūstą, 2 šiaudeliais sutarkuotas morkas, konservuotų žalių žirnelių arba kukurūzų, 2 skilteles smulkiai supjaustytų česnakų, žalių arba džiovintų priesko..

Recepto vertinimas: 0

Kuojos su migdolais

Migdolus išmaišyti su džiūvėsėliais. Svogūną susmulkinti. Kriaušes nuvarvinti ir stambiai supjaustyti. Išlydytame svieste pakaitinti pjaustytus svogūną, kriaušes, suberti karį. Supilti vyną, sultinį ir pavirinti 10 min. Įmaišyti varškę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir ištrint..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas

Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje, įpildami aliejaus. Nuvarvinkite. Nuvalykite ir supjaustykite daržoves bei prieskonius, kaip nurodyta aukščiau. Kog nudlerne i letsaltet vand tilsat olie, og stil dem til side. Rens og snit grøntsager og krydderier som beskrevet ovenfor. Keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas

Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje, įpildami aliejaus. Nuvarvinkite. Nuvalykite ir supjaustykite daržoves bei prieskonius, kaip nurodyta aukščiau. Kog nudlerne i letsaltet vand tilsat olie, og stil dem til side. Rens og snit grøntsager og krydderier som beskrevet ovenfor. Keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Menkė troškinta su vynuogėmis

Svogūną supjaustykite kubeliais . Žuvis pjaustykite šiaudeliais ir kartu su svogūnais apkepkite aliejuje . Pilkite grietinę , berkite vegetą , pipirus ,karį .Vėliau sudėkite pusiau perpjautas vynuoges be kauliukų . Tiekite su virtais ryžiais . Žuvis galima apibarstyti keptom..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Pikantiška jaučių uodegų sriuba

Užpilkite jaučio uodegas 1,5 l salto vandens, užvirkite, nugraibykite putas ir pabaikite virti. Nuvalykite ir supjaustykite svogūną. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Plonais griežinėliais supjaustykite agurką. Agurką, medų, karį ir papriką sudėkite į kepamus..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir persikų salotos

Morkas sutarkuoti stambia tarka. Persikus supjaustyti. Viską sumaišyti, užpilti padažu. Padažui sumaišyti citrinų sultis su prieskoniais ir aliejumi. Papuošti žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 4

Nugarinės kepsnys su gelsve.

Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ankštinius pipirus perpjauti, išimti sėklas, supjaustyti šiaudeliais. Gelsvės lapus nuplauti, nusausinti, sukapoti kuo smulkiau. Svogūnus ir ankštinius pipirus pakepinti įkaitintame aliejuje. Orkaitę įkaitinti iki 220 ..

Recepto vertinimas: 0

Karštos kopūstų salotos

Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis, svogūną - kubeliais. Dideliame puode įkaitinti aliejų, įdėti garstyčias ir karį. Suberti svogūnus, o po 2 min. ir kopūstus. Užpilti trupučiu vandens ir neuždengus virti ant lėtos ugnies, kol suminkštės. Paskaninti citrinos sultimis,..

Recepto vertinimas: 0

Ananasų sultyse troškinta vištiena

Vištieną supjaustyti kubeliais, dėti į įkaitintą keptuvę, pakepinti 2-3 min., pilti ananasų sultis, dėti karį, druską, patroškinti apie 3 min, pilti su keliais šaukštais sulčių išmaišytą krakmolą.Viską maišant kaitinti, kol sutirštės. Garnyrui tinka virti ryžiai (apie 200g..

Recepto vertinimas: 3

Viščiukų šlaunelės su kariu

Šlauneles pabarstyti pipirais ir druska. Troškintuve įkaitinti aliejų ir kiekvieną šlaunelę apkepti iš abiejų pusių po 5 minutes ant vidutinio stiprumo ugnies. Porus nuvalyti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais. Svogūnus ir česnaką nulupti, imbierus nuskusti. Svogūnus supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 5

Kiniški mėsos ir ryžių pietūs (Skaistės)

Mėsą supjaustyti linijomis, karį ištirpinti svieste ir sumaišyti su aštriais prieskoniais. Masę įtrinti į mėsą, apipilti raud. vyno actu ir palaukti 20 minučių. Per tą laiką supjaustyti daržoves, o česnaką susmulkinti. Tada pradėti kepti mėsą aliejuje. Kepant įpilti truputį ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)

Pagaminamas žaliasis kario padažas: čili pipirai sumalami su druska, pridedama kapotos citrinžolės, kapotos kaffir žaliosios citrinos žievelės, kapotos kalendros šaknies, sudedamas šalotinis svogūnas, pipirai, kalendros sėklos, kmynų sėklos ir krevečių padažas. Viskas gerai sumai..

Recepto vertinimas: 0

Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)

Iš miltų, druskos, sviesto ir vandens paruoškite trapią tešlą. Suminkykite į rutulį ir palaikykite, kol bus sutaisytas įdaras. Svogūną susmulkinkite, pakepinkite aliejuje (30 g), suberkite kari, sudėkite maltą mėsą; viską gerai sumaišykite, pasūdykite, įberkite pipirų. Mėsą a..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONŲ, VIŠTIENOS SALOTOS

Majoneza sumaisome su Kari ir su visais duotais produktais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kari