Viščiukų krūtinėlės su kario padažu


Sudėtingumas: 5
Ingridientai:

4 viščiukų krūtinėlės
2 svogūnai
1 raudonoji ir 1 žalioji saldžioji paprika
4 šaukštai sviesto
150 g ilgagrūdžių ryžių
3/4 + 1/4 1 vištienos sultinio
100 g virto kumpio
2 šaukštai miltų
1 šaukštas kario
1/8 l grietinės druskos ir pipirų

Gaminimas:

Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais. Papriką supjaustyti ketvirčiais,
išimti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais. Šaukštą kubeliais supjaustytų svogūnų pakepinti su šaukštu sviesto, kol parus. Suberti ryžius ir patroškinti. Viską užpilti 3/4 l karšto sultinio ir uždengus užvirinti. Kumpį supjaustyti kubeliais ir sudėti į ryžius. Likusius svogūnus patroškinti su 2
šaukštais sviesto. įberti miltų, pagardinti kariu, užpilti sultiniu, troškinti
maišant, kol sutirštės. Paskaninti paprika, įkrėsti grietinės ir troškinti
dar 2 minutes. Viščiukų krūtinėles apkepinti su šaukštu sviesto iš abiejų pusių per 5 minutes. Pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Užpilti paruoštu padažu ir
trumpam palikti pastovėti, kad mėsa įgautų padažo skonį. Kepti 10 minučių. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!