25 rezultatų ieškant "kakavos"

Šokoladiniai irisai

Grietinėlė įkaitinama 18-20 cm skersmens puode. Šokoladas smulkiai sutrupinamas, su cukrumi ir kakavos milteliais įmaišomas į grietinėlę ir 4-5 minutes pavirinama. Verdant nepaliaujamai maišyti, nes tyrė gali prisvilti. Forma išklojama plėvele arba rūpestingai ištepama aliejumi. Šok..

Recepto vertinimas: 0

Pistacijų triufeliai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pistacijos riešutus suberkite į lėkštą skardą. Pakepinkite 5-10 minučių arba tol, kol riešutai kiek paskrus, ataušinkite. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite ir maišykdami, kol cukrus ištrip..

Recepto vertinimas: 0

Margieji sausainėliai

Kiaušinis išplakamas su cukrumi ir grietine. Soda ar kepimo milteliai užgesinami kefyru ar actu. Viskas išsukama. Subėrus sijotus miltus minkoma, kol tešla nelimpa prie rankų, Tešla padalijama į dvi dalis: į vieną dalį suberiami kakavos milteliai ir viskas dar kartą išminkoma, o į ki..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Bumerangas"

Sviestą gerai išsukti su kokoso riešutais, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską, pabaigoje supilti pieną. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitej 40-45 min. Visi įdarui skirti produkt..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Mariola"

Pruošti 3 stiklines. Į kiekvieną įpilti po 3 šaukštelius žalatinos, ištirpdyti trupučiu šalto vandens ir iki pusės stiklinės pripilti verdančio vandens. Ištirpdyti margariną ir lygiomis dalimis supilti į stiklines, atšaldyti. 7 trynius ištrinti su 7 šaukštais cukraus ir supilti ..

Recepto vertinimas: 0

Šokolado pagardas

20g cukraus išmaišykite su 4g kakavos (kakavą pirkite tik ,,Saldvos" raudoname kartoniniame pakelyje, nes visos kitos yra netikusios). 20g grietinėlės su 15g sviesto (būtinai naminių, nes parduotuvėse nei grietinėlės, nei sviesto jau nebėra) ištirpdykite virš ugnies, įmaišykite cukr..

Recepto vertinimas: 1

Bananinis "Tiramisu"

1. Išplakame kiaušinių trynius, pusę vyno, miltinį cukrų ir sūrį. 2. Sumaišome likusį vyną ir kavą. Į šią masę įdedame sausainius. 3. Didelę lėkštę išklojame mirkytais sausainiais, ant jų dedame sluoksnį maskarponės masės, paskui supjaustytų bananų. Užberiame t..

Recepto vertinimas: 0

Trijų spalvų pyragas

Kiaušinius išmaišyti su cukrumi, po truputį berti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, pakaitomis pilti aliejaus ir vandens, visą laiką maišyti. Tešlą padalinti į 3 dalis. Į pirmąją suberti kisielių, į antrąją - kakavą, o į trečiąją - 3 šaukštus miltų. Į kepimo skar..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Fedora"

I etapas: Baltymus standžiai išplakti su cukrumi, suberti išlukštentus ir sumaltus migdolus ar kokosų drožles. Išmaišyti ir supilti į didelę tortinę. II etapas: Sviestą ir margariną ištrinti su tryniais. Iš vandens, cukraus, šokolado ir kakavos išvirti sirupą, atauši..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Trynius su cukrumi išsukti iki purumo. Miltus išmaišyti su kakava bei kepimo milteliais ir nuolat maišant suberti į trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standumo ir atsargiai išmaišyti su tryniais. Tešlą sukrėsti į rieb..

Recepto vertinimas: 5

Šifoninis pyragas su kakava

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių C. Kakavą sumaišyti su verdančiu vandeniu. Atšalus įmaišyti vanilės ekstraktą. Persijoti miltus ir kepimo miltelius. Sudėti druską, cukrų. Centre supilti kiaušinių trynius, aliejų ir kakavos tyrelę. Viską gerai išmaišyti. Baltymus išpla..

Recepto vertinimas: 3

Medaus tortas (Jūratės)

Gaminti tešlą: į persijotus miltus sudėti visus komponentus ir užminkyti tešlą. Kepti apteptoje sviestu ir pabarstytoje maltais džiūvėsėliais tortinėje. Kepinį siūlu padalinti į tris apskritus lakšus. Galima ir atskirai kepti tris lakštus. Kremo komponentus sudėti į indą ir..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai migdoliniai keksiukai

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Paruoškite 8-10 popierinių formelių. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinių trynius ir cukrų iki balkšvos ir tirštos masės. Įmaišykite miltus, kepimo ir kakavos miltelius. Dideliame inde suplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Supilki..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladiniai bučinukai su lazdynų riešutais

Dideliame dubenyje suplakite sviestą, vanilę, cukrų ir kiaušinį iki balkšvos ir tirštos masės. Įmaišykite miltus, lazdynų riešutus ir kakavos mitelius ir suminkykite standžią tešlą. Suformuokite iš tešlos rutulį ir suvyniokite jį į plėvelę. Atvėsinkite šaldytuve 1 valandą..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai vafliai

Įkaitinkite orkaitę iki 170° C. Išdėliokite migdolus ant didelės skardos. Paskrudinkite, kol įgaus auksinę spalvą, 5-7 minutes. Ištepkite sviestu keturias kepimo skardas. Suberkite miltus, kakavos mitelius ir druskos į vidutinio dydžio dubenį. Mediniu šaukštu išmaišykite kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis "saliamis"

Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir cukrų iki balkšvos ir tirštos masės. Įplakite sviestą ir kakavos mitelius ir gerai išmaišykite. Įmaišykite paprastų sutrupintų sausainukų ir kapotų riešutų. Tešla uri būti gana standi. Rankomis suformuokite rąsto ar saliami dešros for..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinis pyragas su varškės kremo glajumi

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Į didelį dubenį suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius. Elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite sviestą ir cukrų iki grietinės tirštumo masės. Po..

Recepto vertinimas: 3

Vaflių tortas

Marcipaninę masę mikseriu arba plakimo šluotele išmaišykite su džemu bei likeriu ar citrinų sultimis iki vientisumo. Šiuo įdaru aptepkite 4 vaflius. Kiekvieną vaflį su įdaru uždenkite neapteptu vafliu. Šias poreles paslėkite sunkiu puodu arba panašiu daiktu. Paslėgtus vaflius ..

Recepto vertinimas: 4

Kavos ir migdolų tortas su varške ir mascarpone sūriu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti maltus migdolus ir sudėti baltymus. Viską ats..

Recepto vertinimas: 4

Plikyti pyragėliai su kakavos ir grietinėlės kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir maišyti, kol susidarys prie puodo kraštų nelimpantis tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltas apnašų sluoksnis. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmušti kiaušinį. Ją ataušinti. Paskui vieną..

Recepto vertinimas: 0

„Kalėdų senelio batas“

Sirupą šildyti su cukrumi ir sviestu arba margarinu, kol cukrus ištirps. Masę ataušinti, suberti miltus, kakavos miltelius, sodą, prieskonius, įmušti kiaušinius ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir apie 12 val. palaikyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Iš kepim..

Recepto vertinimas: 1

ŠOKOLADINIAI IRISAI

Grietinele ikaitinama 18-20 cm skersmens puode. Sokoladas smulkiai sutrupinamas, su cukrumi ir kakavos milteliais imaisomas i grietinele ir 4-5 minutes pavirinama. Verdant nepaliaujamai maisyti, nes tyre gali prisvilti. Forma isklojama plevele arba rupestingai istepama aliejumi. Sokoladiniu irisu ty..

Recepto vertinimas: 2

TORTAS "MARIOLA"

Paruosti 3 stiklines. I kiekviena ipilti po 3 saukstelius zelatinos, istirpdyti trupuciu salto vandens ir iki puses stiklines pripilti verdancio vandens. Istirpdyti margarina ir lygiomis dalimis supilti i stiklines, atsaldyti. 7 trynius istrinti su 7 saukstais cukraus ir supilti pirmos stiklines tur..

Recepto vertinimas: 0

Kakavos kremo bokštas

Is pieno, manu, cukraus ir kakavos isverdame kose.Atvesusia ja suplakame su sviestu ir konjaku. Dubeni isklojame 6 ananasu griezineliais, o likusius supjaustome ir jmaisome i krema. Krema sukreciame i dubeni ir 2 vai. Paliekame saltai. Patiekdami boksta iskreciame is dubens ir papuosiame plakta pasa..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIS LIKERIS

I stiklaini supilti kakavos miltelius, tarkuota sokolada, vanilina ir susmulkintus migdolus. 530 ml spirito praskiesti su 500 ml vandens ir viska supilti i stiklaini. Viska gerai suplakti ir palikti 15 paru pastoveti. Kiekviena diena butina pamaisyti.Po to gerima perkosti ir i ji supilti likusi spir..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kakavos