25 rezultatų ieškant "kakavos"

Šokoladiniai irisai

Grietinėlė įkaitinama 18-20 cm skersmens puode. Šokoladas smulkiai sutrupinamas, su cukrumi ir kakavos milteliais įmaišomas į grietinėlę ir 4-5 minutes pavirinama. Verdant nepaliaujamai maišyti, nes tyrė gali prisvilti. Forma išklojama plėvele arba rūpestingai ištepama aliejumi. Šok..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai ledai

Kiaušinio trynius ištrinkite su cukrumi, atskieskite karštu pienu, sumaišykite su grietinėle ir vanile, ir maišydami pakaitinkite iki 80 laipsnių. Šaltame vandenyje išmirkykite želatiną, užpilkite karštu pienu ir maišykite kol ištirps. Tada supilkite šį ruošinį į pieno ir kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas

Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais kakavos. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ..

Recepto vertinimas: 5

Margieji sausainėliai

Kiaušinis išplakamas su cukrumi ir grietine. Soda ar kepimo milteliai užgesinami kefyru ar actu. Viskas išsukama. Subėrus sijotus miltus minkoma, kol tešla nelimpa prie rankų, Tešla padalijama į dvi dalis: į vieną dalį suberiami kakavos milteliai ir viskas dar kartą išminkoma, o į ki..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Mariola"

Pruošti 3 stiklines. Į kiekvieną įpilti po 3 šaukštelius žalatinos, ištirpdyti trupučiu šalto vandens ir iki pusės stiklinės pripilti verdančio vandens. Ištirpdyti margariną ir lygiomis dalimis supilti į stiklines, atšaldyti. 7 trynius ištrinti su 7 šaukštais cukraus ir supilti ..

Recepto vertinimas: 0

Šokolado pagardas

20g cukraus išmaišykite su 4g kakavos (kakavą pirkite tik ,,Saldvos" raudoname kartoniniame pakelyje, nes visos kitos yra netikusios). 20g grietinėlės su 15g sviesto (būtinai naminių, nes parduotuvėse nei grietinėlės, nei sviesto jau nebėra) ištirpdykite virš ugnies, įmaišykite cukr..

Recepto vertinimas: 1

Trijų spalvų pyragas

Kiaušinius išmaišyti su cukrumi, po truputį berti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, pakaitomis pilti aliejaus ir vandens, visą laiką maišyti. Tešlą padalinti į 3 dalis. Į pirmąją suberti kisielių, į antrąją - kakavą, o į trečiąją - 3 šaukštus miltų. Į kepimo skar..

Recepto vertinimas: 4

Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Trynius su cukrumi išsukti iki purumo. Miltus išmaišyti su kakava bei kepimo milteliais ir nuolat maišant suberti į trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standumo ir atsargiai išmaišyti su tryniais. Tešlą sukrėsti į rieb..

Recepto vertinimas: 5

Šifoninis pyragas su kakava

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių C. Kakavą sumaišyti su verdančiu vandeniu. Atšalus įmaišyti vanilės ekstraktą. Persijoti miltus ir kepimo miltelius. Sudėti druską, cukrų. Centre supilti kiaušinių trynius, aliejų ir kakavos tyrelę. Viską gerai išmaišyti. Baltymus išpla..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladiniai migdoliniai keksiukai

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Paruoškite 8-10 popierinių formelių. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinių trynius ir cukrų iki balkšvos ir tirštos masės. Įmaišykite miltus, kepimo ir kakavos miltelius. Dideliame inde suplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Supilki..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladiniai bučinukai su lazdynų riešutais

Dideliame dubenyje suplakite sviestą, vanilę, cukrų ir kiaušinį iki balkšvos ir tirštos masės. Įmaišykite miltus, lazdynų riešutus ir kakavos mitelius ir suminkykite standžią tešlą. Suformuokite iš tešlos rutulį ir suvyniokite jį į plėvelę. Atvėsinkite šaldytuve 1 valandą..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinės bandelės su mango vaisiais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite mango vaisius ir šokolado gabaliukus ir gerai sumaišykite. Dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, cukrų ir aliejų iki vientisos ..

Recepto vertinimas: 0

Paprasti šokoladiniai pyragaičiai

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite sviestu 23 cm kvadratinę skardą. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir cukrų iki balkšvos ir tirštos masės. Palaipsniui sudėkite sviestą, nuolat maišydami. Įpilkite vanilės esencijos. Suberkite miltus, kakavos mitelius ir druskos. Sukr..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladiniai vafliai

Įkaitinkite orkaitę iki 170° C. Išdėliokite migdolus ant didelės skardos. Paskrudinkite, kol įgaus auksinę spalvą, 5-7 minutes. Ištepkite sviestu keturias kepimo skardas. Suberkite miltus, kakavos mitelius ir druskos į vidutinio dydžio dubenį. Mediniu šaukštu išmaišykite kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su varškės kremo glajumi

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Į didelį dubenį suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius. Elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite sviestą ir cukrų iki grietinės tirštumo masės. Po..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemu

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sudedame į atskirus dubenėlius. Cukrų padalijame pusiau. Vieną dalį plakame su kiaušinių baltymais, kol susidaro standžios putos, kitą sukame su tryniais, kol pabąla. Į trynių masę po truputį pilame persijotus miltus, vanilinį cukrų, k..

Recepto vertinimas: 0

Šokolado glajus

Pateikiame du gaminimo būdus: 1. 25 g kakavos miltelių pakepinkite su 1 valg. šaukšt. svieto. 200 g cukraus pudros užpilkite 5 valg. šaukšt. karšto pieno,supilkite pakepintą kakavą ir sukite, kol pasidarys tiršta masė. 2. 150 g šokolado plytelę sulaužykite gabaliukais ir su..

Recepto vertinimas: 4

Kavos ir migdolų tortas su varške ir mascarpone sūriu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti maltus migdolus ir sudėti baltymus. Viską ats..

Recepto vertinimas: 4

Plikyti pyragėliai su kakavos ir grietinėlės kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir maišyti, kol susidarys prie puodo kraštų nelimpantis tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltas apnašų sluoksnis. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmušti kiaušinį. Ją ataušinti. Paskui vieną..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIAI IRISAI

Grietinele ikaitinama 18-20 cm skersmens puode. Sokoladas smulkiai sutrupinamas, su cukrumi ir kakavos milteliais imaisomas i grietinele ir 4-5 minutes pavirinama. Verdant nepaliaujamai maisyti, nes tyre gali prisvilti. Forma isklojama plevele arba rupestingai istepama aliejumi. Sokoladiniu irisu ty..

Recepto vertinimas: 2

TORTAS "MARIOLA"

Paruosti 3 stiklines. I kiekviena ipilti po 3 saukstelius zelatinos, istirpdyti trupuciu salto vandens ir iki puses stiklines pripilti verdancio vandens. Istirpdyti margarina ir lygiomis dalimis supilti i stiklines, atsaldyti. 7 trynius istrinti su 7 saukstais cukraus ir supilti pirmos stiklines tur..

Recepto vertinimas: 0

Kakavos kremo bokštas

Is pieno, manu, cukraus ir kakavos isverdame kose.Atvesusia ja suplakame su sviestu ir konjaku. Dubeni isklojame 6 ananasu griezineliais, o likusius supjaustome ir jmaisome i krema. Krema sukreciame i dubeni ir 2 vai. Paliekame saltai. Patiekdami boksta iskreciame is dubens ir papuosiame plakta pasa..

Recepto vertinimas: 0

Kakavos gėrimas su cinamonu

Uzverdame piena. Puodelyje sumaisome kakava, cinamona ir cukru su 0,5 stiklines verdancio pieno. Si misini supilame i puoda, dar karta uzverdame ir nukaiciame...

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIS LIKERIS

I stiklaini supilti kakavos miltelius, tarkuota sokolada, vanilina ir susmulkintus migdolus. 530 ml spirito praskiesti su 500 ml vandens ir viska supilti i stiklaini. Viska gerai suplakti ir palikti 15 paru pastoveti. Kiekviena diena butina pamaisyti.Po to gerima perkosti ir i ji supilti likusi spir..

Recepto vertinimas: 4

Kakavos gėrimas su cinamonu

Užverdame pieną. Puodelyje sumaišome kakavą, cinamoną ir cukrų su 0,5 stiklinės verdančio pieno. Šį mišinį supilame į puodą, dar kartą užverdame ir nukaičiame...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kakavos