ŠOKOLADINIS LIKERIS

Ingridientai:
850 g cukraus,
800 ml vandens,
1300 ml spirito,
100 g kakavos miltelių,
100 g tarkuoto šokolado,
2 g vanilino.

Gaminimas
Į stiklainį supilti kakavos miltelius, tarkuotą šokoladą, vaniliną ir susmulkintus migdolus. 530 ml spirito praskiesti su 500 ml vandens ir viską supilti į stiklainį. Viską gerai suplakti ir palikti 15 parų pastovėti. Kiekvieną dieną būtina pamaišyti.
Po to gėrimą perkošti ir į jį supilti likusį spiritą. Cukrų supilti į vandenį ir pašildyti, tada po truputi supilti kakavos tirpalą.
Likeri palikti pastovėti 4-6 savaites. Ilgai patariama nelaikyti, nes suges skonis.
Patiekti prie desertu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!