Tortas "Mariola"


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.7 kiaušiniai
2.14 šaukštų cukraus
3.250 g margarino
4.9 šaukštai želatinos
5.3 šaukštai kakavos
6.1 pakelis citrinų želė
apelsinų skiltelės
Gaminimas:
Pruošti 3 stiklines. Į kiekvieną įpilti po 3 šaukštelius žalatinos, ištirpdyti trupučiu šalto vandens ir iki pusės stiklinės pripilti verdančio vandens. Ištirpdyti margariną ir lygiomis dalimis supilti į stiklines, atšaldyti. 7 trynius ištrinti su 7 šaukštais cukraus ir supilti pirmos stiklinės turinį. Šaukštu išmaišyti, supilti į tortinę ir įdėti į šaldytuvą. Baltymus išplakti, padalyti pusiau. Į vieną įberti 3 šaukštus kakavos, supilti antros stiklinės turinį, išmaišyti, supilti ant tortinėje sustingusios masės ir vėl įdėti į šaldytuvą. Antrą išplaktų baltymų dalį sumaišyti su trečios stiklinės turiniu, užlieti ant sustingusios kakavos masės ir įdėti šaldytuvą. Tortą užpilti stingstančia želė ir papuošti vaisiais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!