25 rezultatų ieškant "ilgio"

Kūčiukai

Darzoves supjaustomos kubeliais (pomidoru seklos isimamos), patroskinamos su 1,5 saukstu sviesto, iberiama druskos, pipiru, ipilama vyno ir pakaitinama. Kepeneles supjaustomos, dedamos i istirpinta sviesta ir apkepamos. Po to pabarstomos miltais ir baigiamos kepti. Supilame i paruostas darzoves ir d..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai žagarėliai

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir išminkykite, kočiokite kočelu vis užlenkdami tol, kol bus matyti daug smulkių burbuliukų. Išminkytą teslą apdengti drėgnu skudureliu, kad nedžiūtų, ir įdėti į šaldytuvą 1-2 valandoms. Iškočiokite nedideliais gabalais, juos supj..

Recepto vertinimas: 3

Tortas SKRUZDĖLYNAS

Iš visų produktų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 - 4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabalėliams sujung..

Recepto vertinimas: 4

Kiniškai ruošti porai

Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais, svogūnus nulupame ir supjaustome plonomis riekelėmis. Keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, dedame supjaustytus porus ir svogūnus ir kepame ant nestiprios ugnies 5 minutes, kol svogūnai suminkštėja ir tru..

Recepto vertinimas: 0

Profitroliai su ananasų įdarų

1. Vandenį pasūdome, įdedame į jį sviestą ir užverdame. Nukaičiame, suberiame miltus ir sukame į vieną pusę, kol tešla sulimpa ir pradeda gražiai atsiskirti nuo kraštų. Po vieną įmušame kiaušinius. 2. Tešlą sudedame į konditerinį maišelį. Į skardelę, išklotą pergam..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės, virtos riebaluose

Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plaukioti. Po 10 min. kiaurasamčiu išgriebiamos, nuvarvinami riebalai. Taip apvirtas bulves galima la..

Recepto vertinimas: 0

Šašlykai su apelsinais

Avieną supjaustome kubeliais, sudedame į dubenį, sumaišome su kečupu ir valandą marinuojame. Kopūstą smulkiai supjaustome. Salotas suplėšome stambiais gabalėliais, svogūnų laiškus -5 cm ilgio gabalėliais. Apelsiną nulupame, suskirstame skiltelėmis. Kiekvieną perpjauname per p..

Recepto vertinimas: 0

Kiniški šašlykai

Mėsą supjaustome 3 cm ilgio, 0,5-1 cm storio griežinėliais. Svogūnus - žiedais. Papriką -juostelėmis. Obuolį ir pomidorą - smulkiais kubeliais. Visus paruoštus produktus sudedame į nerūdijantį indą, supilame sojų padažą, brendį, suberiame pusę kubelio sugrūsto sultinio, pa..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos "kasytės" su granatų padažu

Mėsą supjaustome į 9 maždaug 20 cm ilgio, 1 cm pločio juosteles. Sudedame vieną prie kitos po 3 mėsos juosteles, galus surišame siūlu. Iš mėsos juostelių supiname "kasytes" o galą sutvirtiname siūlu. Paruošiame marinatą. Išspaudžiame citrinos ir svogūno sultis. Sumaišom..

Recepto vertinimas: 0

Imbierų gira su medumi

Medų išmaišykite vandenyje, užvirinkite, nugraibykite susidariusias putas, suberkite kardamono, pipirų grūdelius, smulkintą imbierą, cinamoną ir dar kartą užvirinkite. Ataušinkite, įmaišykite mieles ir pastatykite maždaug 12 val. šiltoje vietoje. Girą supilstykite į butelius, san..

Recepto vertinimas: 5

Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniais

Sudėkite putpelių kiaušinius į mažą puodą su šaltu vandeniu. Kaitinkite, kol užvirs. Pavirkite dar 2 min. Kiaušinius atvėsinkite po šaltu vandeniu, nulupkite ir perpjaukite perpus. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir salierus. Pak..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

Spalvingos daržo salotos

Nuskabykite apvytusius lapinės cikorijos lapus. Nupjaukite kerpę. Išskirkite lapus, nuplaukite ir nusausinkite. Cikorijų galvutėms išpjaustykite šerdis, o lapelius supjaustykite. Nupjaukyte garbanotosioms salotoms kerpę, nuskabykite lapus ir išskirstykite. Pirštais nuskabykite sulten..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų ir varškės krepšeliai

Tešlai skirtą varškę sudėti ant marlės ir nuspausti. Ją sumaišyti su kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Į miltus suberti kepimo miltelius ir po truputį įmaišyti į varškės masę. Tešlą padėti į šaldytuvą. Įdarui trynį iki purumo išsukti su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų su grybais troškinys

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus sudėti į troškinimo indą,..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas bananų pyragas (Banana Bread)

Sviestą gerai išsukite su cukrumi, supilkite išplaktus kiaušinius ir viską gerai sumaišykite. Bananus nulupkite, sugrūskite, sumaišykite su persijotais miltais, kepimo milteliais, soda ir druska. Po to sumaišykite abi tešlas, suberkite kapotus riešutus. Maišykite, kol tešla pasida..

Recepto vertinimas: 4

Vyniotinis su abrikosais ir marcipanais

Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su šaukšteliu cukraus bei šiek tiek pieno paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Sviestą arba m..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Kalėdinė dovana“

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kiaušinius su cukrumi apie 10 min. plakti elektriniu maišikliu, kol susidarys puri masė. Miltus persijoti su kepimo miteliais ir užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį tepti ant k..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su špinatais ir fetos sūriu (Zitos)

Špinatus atšildome. Jei naudojame šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją taip pat atšildome. Tešlą iškočiojame ir supjaustome 8 cm ilgio ir pločio kvadratais. Atšildytus špinatus sumaišome su fetos sūriu. Įdarą dedame į tešlos gabalėlių vidurius ir užlankstome tešlos kraštus. Ki..

Recepto vertinimas: 0

FLIAKAI (SKRANDINUKĖ)

Skrandis gerai isplaunamas keliuose vandenyse. Skrandis uzplikomas verdanciu vandeniu ir greitai valoma vidine, grubleta puse, kol nusiims zalsvai rudos spalvos pleve. Skrandis turi buti visiskai baltas.Isverdamas sultinys is avienos kaulu. Skrandis dedamas i sultini ir verdamas 40-50 min. Morkos, s..

Recepto vertinimas: 0

ŠVILPIKAI SU BALTU PADAŽU

Virtas ataususias bulves sutarkuoti burokine tarka, imusti kiausinius, sudeti krakmola, druskos pagal skoni ir suminkyti. Tesla iskocioti 0.5 cm storio ir supjaustyti 2cm plocio 4cm ilgio kubeliais. Gautus svilpiku pusgaminius kepti gerai ikaitintoje keptuveje arba fritiurineje kol paruduos.Padazui ..

Recepto vertinimas: 3

DARŽOVIŲ SRIUBA

I verdanti sultini sudedame smulkintus porus, siaudeliais pjaustyta paprika ir kubeliais pjaustyta saliera. Uzverdame, verdame 2 minutes. Tada sudedame stambesniais kubeliais pjaustytas cukinijas ir suberiame kukuruzus bei pomidorus. Iberiame prieskoniu. Patiekdami idedame 30 g virtu makaronu. Gamin..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI OBUOLIAI

Juoduju serbentu sakeles supjaustome 3-5 cm ilgio siaudeliais, jais isklojame indo dugna, tada dedame eile obuoliu, vel serbentu siaudelius ir vel obuolius. Uzviriname vandeni, iberiame cukraus, druskos, uzpilame obuolius, kad marinate butu 8 cm daugiau...

Recepto vertinimas: 4

Žliūgių salotos

Ravimos žliūgės lengvai išsirauna, šakneles nusukame ir dedame j krepšius. Plauname porą kartų. Sudedame ant rėčio, paskleidžiame ir perpilame virintu šaltu vandeniu. Žliūges sukarpome 1 cm ilgio atkarpėlėmis. Agurklių lapelius nuplauname ir susmulkiname. Kietai virtus kiaušinius s..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTAS UNGURYS

Ungurį supjaustyti 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepti keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudeti smulkiai supjaustytus svogūnus bei sviestą ir pakepinti svogūnus ikigeltonumo. Tada puodo turinį sukrėsti į keptuvę. Įpilti truputį vandens (ungurio gabaliukai turi būti išsikišę) ir ..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: ilgio