25 rezultatų ieškant "ilgio"

Juostelės

Į miltus sudėti grietinę, kiaušinius, aguonas, druską, cukrų ir vanilinį cukrų. Tešlą išminkyti, gerai išmušti, leisti 2 valandas pastovėti šaltoje patalpoje. Po to plonai iškočioti ir pjaustyti karpytu peiliu 15 cm ilgio ir 2 crn pločio rėželiais. Juos dėti į verdančius tauk..

Recepto vertinimas: 0

Kiškio bandelės

Į miltus supilti pašildytą, pienę ištirpintą sviestą, įdėti truputį druskos, pakildytas mieles, įmušti kiaušinius ir suminkyti tešlą. Ją pastatyti šiltai ir leisti gerai iškilti. Įdarui į masę sudėti visus nurodytus produktus ir sumaišyti. Iš tešlos formuoti piršto ilgio b..

Recepto vertinimas: 5

Morkų sausainiukai

Sviesta išsukti su cukrumi, įpilti grietinės, sudėti kiaušinius, sumaltas morkas, prieskonius, gvazdikėlius smulkiai sumalti, miltus ir suminkyti tešlą. Tešlą iškočioti, supjaustyti piršto ilgio trikampiais. Kepti orkaitėje, kol apgels. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Skruzdėlynas"

Iš visų produktų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 - 4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi.Sirupe pamirkome iš..

Recepto vertinimas: 3

Laužiukai

Iš visų tešlai skirtų produktų su pienu užminkoma tešla tokio kietumo kaip skryliukams. Iškočiojamas 2 mm storio lakštas, ratuku supjaustoma 1—1,5cm pločio 12—15cm ilgio juostelėmis, sudedama į pamiltuotą skardą ir iškepama. Tyrei aguonos išbrinkinamos, nupylus vandenį, d..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės su margarinu

Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir supilti į dubenį ant mielių. Supilti margariną, suberti druską, cukrų ir maišyti, kol mielės ištirps. Maišant po truputį suberti miltus. Sukti, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Tešlą išversti ant milta..

Recepto vertinimas: 0

Vėrinukai su feta

Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį - maždaug 2 cm ilgio gabalėliais. Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių. Iš visų pusių (kol apskrus mėsos griežinėliai) a..

Recepto vertinimas: 0

Šventiniai sluoksniuotos tešlos pyragaičiai

Iš tešlos iškočioti maždaug 2 cm storio lakštą ir supjaustyti 6x6 cm kvadratėliais. Ant kiekvieno uždėti po pusę šaukšto uogienės. Tešlos likučius išminkyti, iškočioti 1 cm storio lakštą ir supjaustyti 1 cm pločio bei 10 cm ilgio juostelėmis. Iš jų suformuoti kilpas, po ke..

Recepto vertinimas: 0

Imbierų gira su medumi

Medų išmaišykite vandenyje, užvirinkite, nugraibykite susidariusias putas, suberkite kardamono, pipirų grūdelius, smulkintą imbierą, cinamoną ir dar kartą užvirinkite. Ataušinkite, įmaišykite mieles ir pastatykite maždaug 12 val. šiltoje vietoje. Girą supilstykite į butelius, san..

Recepto vertinimas: 5

Graikiškos salotos

Nulupkite agurkus. Nupjaukite galiukus ir perpjaukite išilgai perpus. Šaukštu išskobkite sėkleles. Puseles supjaustykite 1,25 cm ilgio gabaliukais. Išpjaukite ir pašalinkite paprikų šerdis. Perpjaukite paprikas ir jas išvalykite. Supjaustykite. Nulupkite raudonąjį svogūną ir nupj..

Recepto vertinimas: 3

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

Valdorfo vištienos salotos

Nuluptą svogūną ir nuskustą morką supjaustykite į keturias dalis. Salierų viršūnėles ir lapelius nuskabykite. Petražoles, čiobrelius bei lauro lapą suriškite į ryšelį. Nuo vištos krūtinėlių apačios nupjaukite kremzles. Į platų puodą pripilkite vandens. Sudėkite pipirus, s..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų ir varškės krepšeliai

Tešlai skirtą varškę sudėti ant marlės ir nuspausti. Ją sumaišyti su kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Į miltus suberti kepimo miltelius ir po truputį įmaišyti į varškės masę. Tešlą padėti į šaldytuvą. Įdarui trynį iki purumo išsukti su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“

Tešlai lydytą sviestą, cukrų, druską, prieskonius meduoliams, imbierą, citrinos žievelę, kiaušinius bei miltus sudėti į plakimo dubenį ir minkyti elektriniu maišikliu. Kepimui skirtą lydytą sviestą įkaitinti gruzdintuvėje iki 175°C temperatūros. Ant miltais pabarstytos lentos i..

Recepto vertinimas: 0

Riebaluose kepti rombai

Tešlai sviestą išlydyti ir atvėsinti. Jį su cukrumi, vaniliniu cukrumi, trinta citrinos žievele, druska, kiaušiniu bei romu išplakti iki purios masės. Įmaišyti miltus. Tešlą ant miltais pabarstytos lentos iškočioti į 3 mm storio sluoksnį. Jį supjaustyti 7 cm ilgio rombais. K..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iškočioti labai plonai, sudėti ant skardos ir subadyti šakute. Kepti iki 220°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25-30 min., kol tešla parusvės. Avietes nuplauti ir nusausinti. 125 ml pieno užvirinti su grietinėle, cuk..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Kalėdinė dovana“

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kiaušinius su cukrumi apie 10 min. plakti elektriniu maišikliu, kol susidarys puri masė. Miltus persijoti su kepimo miteliais ir užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį tepti ant k..

Recepto vertinimas: 0

BEFSTROGENAS

Jautienos file supjaustyti 1 cm storio ir 5 cm ilgio juostelemis, sumaisyti su baltaisiais ir cili pipirais, uzdengti ir palikti 10 min. pastoveti. Ikaitinti lydyta sviesta, jame greitai vartant 5 min. mesa apkepinti (mesos isore turi buti ruda, o vidus dar rozines spalvos). Sumaisyti pomidoru minks..

Recepto vertinimas: 4

RABARBARŲ APKEPAS SU RYŽIAIS

Ryzius isvirti, idejus druskos ir puse nurodyto cukraus kiekio. Rabarbarus supjaustyti 1,5-2 cm ilgio gabaliukais ir uzdengus palaikyti 30 min. karstame saldziame vandenyje, po to juos isgriebti. I atvesusius ryzius sudeti trynius, isplaktus baltymus ir gerai ismaisyti. I istepta sviestu keptuve det..

Recepto vertinimas: 0

INDIŠKAS DARŽOVIŲ PADAŽAS

Pomidora nuplikyti, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Paprika, pasalinus seklas, supjaustyti juostelemis. Svoguna nulupti ir supjaustyti kubeliais. Pora nuvalyti, perpjauti pusiau, gerai nuplauti ir supjaustyti plonais griezineliais. Morka su salieru nulupti, nuplauti ir sutarkuoti. Ziedinius kopust..

Recepto vertinimas: 4

Ungurys prieskoninių žolelių padaže

Ungurius isvalykite ir nulupkite oda. Ungurius supjaustykite 4cm ilgio gabaleliais, uzpilkite vynu, iberkite truputi druskos, pipiru ir pakaitinkite iki virimo. I puoda idekite 50g sviesto ir pakaitinkite. Sudekite priekonines zoleles, unguriu gabalelius ir gerai ismaisykite. Pabarstykite miltais, i..

Recepto vertinimas: 0

Varskėtukai su cinamono padažu

Varske pertriname per tinkleli. Kiausini suplakame su cukrumi ir druska. I varske imaisome kiausinio plakini ir miltus. Is teslos formuojame volelius, supjaustome 1,5 cm ilgio gabaleliais ir 3-4 min. verdame pasudytame ir pasaldintame vandenyje. Padazui istirpiname sviesta ir sumaisome su grietine, ..

Recepto vertinimas: 4

Marinuotos cukinijos

Marinuoti reiketu jaunas (15-17 cm ilgio) cukinijas. Jas 3-4 min. plikyti verdanciame vandenyje. Po to staigiai atvesinti saltame vandenyje ir sudeti i 3 l talpos stiklainius, sluoksniuojant su nurodytais prieskoniais. Is vandens, cukraus, druskos ir acto arba citrinu rugsties pagaminti marinata ir ..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: ilgio