12 rezultatų ieškant "iesmo"

Jautiena kepta ant iešmo

Mėsą supjaustyti, sudėti į indą kartu su prieskoniais, įpilti vyno ir palaikyti 3 dienas šaltai. Paskui suverti ant iešmo ir kepti. Patiekti su petražolių bei svogūnų salotomis. Svogūną supjaustyti, apibarstyti petražolėmis, įpilti acto, druskos, cukraus. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo kepta vištiena

Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palaistant sviestu. Kai mėsa iškeps, ant iešmo užverti užmauti obuolių skiltelių ir pomidorų. Tada dar pakepti ir patiekti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo keptas viščiukas

Viščiukus įtrinti sultimis ir druska, į pilvą įdėti petražolių lapelių, sviesto. Užmovus ant iešmo kepti 15 minučių. Iš grietinės, aštraus padžo ir sultinio išvirti padažą ir jį patiekti kartu su viščiukais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo kepta kalakutiena

Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palaistant sviestu. Kai mėsa iškeps, ant iešmo užverti užmauti obuolių skiltelių ir pomidorų. Tada dar pakepti ir patiekti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis

Paukštieną kartu su kaulais supjaustyti gabalais, įtrinti druska ir citrinos sultymis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti retkarčiais palaistant ištirpinto sviesto ir supjaustytų žalumynų mišiniu. Kai mėsa iškeps, ant kiekvieno iešmo užmaui obuolio arb..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena, kepta ant iešmo

Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir 3 - 4 valandas palaikyti marinate iš citrinos sulčių, tarkuotų svogūnų, petražolės ir druskos. Kas pusvalandį pavartyti. Išimtus iš marinato vištienos gabalėlius suverti ant iešmo, patepti sviestu, sumaišytu su aštriu padažu, ir 12..

Recepto vertinimas: 0

File kepta ant iešmo

Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mėsą su prieskoniais sudėti į fajansinį ar stiklinį indą, įpilti vyno ir 2--3 dienas laikyti šaltai. Paskui apdžiovinti, suverti ant iešmo ir sukiojant kepti virš žarijų. Kartkartėmis patepti i..

Recepto vertinimas: 0

Filė kepta ant iešmo

Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mėsą su prieskoniais sudėti stiklinį indą, įpilti vyno, ir 2-3 dienas laikyti šaltai. Paskui apdžiovinti, suverti ant iešmo ir sukinėjant kepti virš žarijų. Kartkartėmis patepti ištirpintais ri..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjova ant iešmo

Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama mėsa neprarastų formos ir nesusitrauktų, pririšame ją prie iešmo stipriu natūralaus pluošto siūlu. Mėsą patepame aliejumi. Kepame virš karštų anglių, nuolat sukdami iešmą. Ant at..

Recepto vertinimas: 0

Kepsneliai ant iešmo

Faršą sumaišykite su žalumynais, grietinėle, džiūvėsėliais, pomidorų padažu ir prieskoniais. Iš šios masės suformuokite pailgus kepsnelius ir užmaukite ant medinių pagaliukų. Kepsnelius sudėkite ant aliejumo pateptų orkaitės grotelių ir kepkite 20-25 minutes. Baklažaną s..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo kepta mėsa

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūną, sutrinti česnaką, nulupti ir šiek tiek pakepinti žemės riešutus. Svogūną, česnaką, žemės riešutus sumaigyti su augaliniu aliejumi ir gautą masę sudėti į mėsos gabaliukus. Palikti pusvalandį pastovėti. Po ..

Recepto vertinimas: 0

Malta mėsa ant iešmo (Skirmantės) (foto)

Medinius iešmelius reikia maždaug 20 minučių pamirkyti vandenyje. Sumaišyti visus faršo produktus ir palikti pastovėti. Vėliau ant iešmų formuoti pailgas 8-10 cm ilgio mėsos bandelės. Sudėti iešmus į aliejumi pateptą skardą ir kepti 15-20 min 225C temperatūroje kelis kartus ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: iesmo