25 rezultatų ieškant "prie"

Pica su daržovėmis

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Ant ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sūris

Išvirtas su lupenomis bulves nulupkite ir sumalkite, sudėkite kiaušinių trynius, varškę, įberkite druskos, kmynų ir viską gerai išminkykite. Į virintu vandeniu suvilgytą sūrmaišį sudėkite paruoštą masę ir porai valandų paslėkite. Išėmę iš sūrmaišio, sūrį dėkite ant len..

Recepto vertinimas: 0

Siurprizas (sumuštinis)

Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, nuplaunamas ir lygiu pjūviu nupjaunama apačia.Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ar lėkštės ir prismaigstomas pikantiškų sumuštių. Pikantiškiems sumuštiniams dešra, mėsa ir įvairių rūšių sūris supjaustom..

Recepto vertinimas: 5

Saldžiarūgštis varškės padažas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, sudėti likusius produktus, prieskonius ir gerai išplakti. Padažą patiekti prie paukštienos, triušienos ir laukinių žvėrių mėsos. Prie paukštienos ir triušienos valgių padažą gaminti saldesnį ir švelnesnio skonio, prie laukinių paukš..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių - grietinės padažas

Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrūnu, raudonėliu, čiobreliu ir kt. Padažą, sk..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinis "Siurprizas"

Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, nuplaunamas ir lygiu pjūviu nupjaunama apačia.Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ar lėkštės ir prismaigstomas pikantiškų sumuštių. Pikantiškiems sumuštiniams dešra, mėsa ir įvairių rūšių sūris supjaustomi nedidelia..

Recepto vertinimas: 0

Varškės - migdolų šarlota

Biskvitas Įkaitinti orkaitę iki 170C. Skardą ir išardomą torto formą (20cm) iškloti kepimo popieriumi. Baltymus išplakti su vyno akmeniu nedideliu greičiu, kol susidarys putos, palaipsniui pilant pusę cukraus. Padidinti greitį ir plakti baltymus iki standumo. Trynius išplakti su li..

Recepto vertinimas: 2

POMIDORŲ PADAŽAS II

Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie šašlyko ar kepsnių ant grotelių. Man dar patnka prie šaltos riebesnės mėsytės. ..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas pyragas

Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos su cukrumi. Tada jos supilamos į pieną ir įmaišoma tešla. Išplakta tešla apibarstoma miltais, šiltai uždengiama ir paliekama šiltoje vietoje, kad pa..

Recepto vertinimas: 3

Virti pyragėliai su aguonomis

Mieles ištrinti su cukrumi, įpilti 3-4 v.š. šilto pieno, leisti pakilti. Į dubenį suberti miltus, supilti mieles, likusį šiltą pieną, įmušti trynį ir išminkyti tešlą, kad neliptų prie rankų. Tešlą palaikyti šiltai, kad pakiltų. Iškočioti, supjaustyti, įdėti įdaro (aguono..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštis varškės padažas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, sudėti likusius produktus, prieskonius ir gerai išplakti. Padažą patiekti prie paukštienos, triušienos ir laukinių žvėrių mėsos. Prie paukštienos ir triušienos valgių padažą gaminti saldesnį ir švelnesnio skonio, prie laukinių pauk..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir majonezo padažas (Justės)

Pomidorų padažą ir majonezą sudėkite į padažinę, ar nedidelį dubenelį ir sumaišykite, kad pasidarytų vietisa masė. Taip pat smulkiai supjaustykite česnako skilteles. Čia tiesiog paprasta ir greita. Tinka prie karbonadų, suktinukų, kepsnių ir šiaip prie mėsos gaminių. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai prie šašlyko (Weni)

Išvirti ryžius, įdėti tepamą sūrelį (gali būti sūris su priedais bus dar skaniau), įdeti sviesto ir gerai išmaišyti, galima įdeti ir šaukštą majonezo. Tiesiog siūlau pabandyti, nerealaus skonio ryžiai prie šašlyko. ..

Recepto vertinimas: 0

Konservuotas pomidorų padažas (Ramunės)

Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie šašlyko ar kepsnių ant grotelių. Man dar patinka prie šaltos riebesnės mėsytės. ..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas pomidorų padažas su česnakais

Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie šašlyko ar kepsnių ant grotelių. Man dar patnka prie šaltos riebesnės mėsytės. ..

Recepto vertinimas: 0

PIKANTIŠKOS BULVĖS

Isplakite kiausinius, supilkite i juos piena ir vel isplakite. Tada idekite 5 saukstus tarkuoto surio ir muskato riesuto, pasudykite ir papipirinkite. Nuskustas bulves supjaustyti plonais griezineliais ir sudeti i kepimo forma ar keptuve, pries tai ja sutepti sviestu. Sudetas bulves uzpilti gautu sk..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽAS

Biriu ryziu kose permalti mesmale ir sumaisyti su grietine. Tinka prie mesos, varskes patiekalu, saldziu vaisiu bei uogu.Paduodant padaza prie mesos patiekalu, ji galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrunu, raudoneliu, ciobreliu ir kt.Padaza, skirta varskes patiekalams, si..

Recepto vertinimas: 0

SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽAS

Varske trinti, kol pasidarys vientisa mase, sudeti likusius produktus, prieskonius ir gerai isplakti. Padaza patiekti prie paukstienos, triusienos ir laukiniu zveriu mesos. Prie paukstienos ir triusienos valgiu padaza gaminti saldesni ir svelnesnio skonio, prie laukiniu pauksciu ir zveriu mesos - as..

Recepto vertinimas: 0

VIRTAS JAUČIO LIEŽUVIS PADAŽE

Jaucio liezuvi uzpilame verdanciu vandeniu ir verdame su prieskoninemis darzovemis ant vidutines ugnies 2 valandas. Virta jaucio liezuvi nulupame ir supjaustome griezineliais. Padazui miltus pakepiname su sviestu, atskiedziame sultiniu, pridedame majonezo, grietines, beriame cinamono, verdame ant si..

Recepto vertinimas: 5

VYNIOTINIS SU VAISIAIS

Miltus persijojame, suberiame vanilini cukru, cukru, imusame kiausinius, gerai ismaisome. Pasildome piena, jame istirpiname mieles ir supilame i tesla, gerai isminkome. Jei truksta miltu, ipilame ir minkome, kol tesla nebelimpa prie ranku. Pastatome, kad tesla pakiltu. Pakilusia tesla iskociojame, s..

Recepto vertinimas: 5

Kremas su braškėmis

Plakimo inde suplakame kondensuota piena su pienu, konjaku ir vaniliniu cukrumi. Zelatina isbrinkiname 3-juose saukstuose pieno, istirpiname ir po truputi supilame i plakama krema. Kai kremas pradeda stingti, ji plakame,kol susidaro putos. Braskes nuplauname, perpjauname pusiau ir vidinemis pusemis ..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių sūris II

Nuplautus obuolius supjaustyti skiltelemis, isimti seklalizdzius, sudeti i emaliuota inda, uzberti cukrumi, sukresti ir palikti kambario temperaturoje 10-12 vai. Kita diena sultis nupilti ir 15 - 20 min. kaitinti, kad isgaruotu dalis vandens. Tuomet i verdanti skysti suberti obuolius ir virti ant si..

Recepto vertinimas: 4

Duona su rūkytu kumpiu

Is kiaulienos kumpio isimame kaula. Mesa per nakti pamerkiame i isrugas, actu parugstinta vandeni arba obuoliu sultis. Po to nusausiname ir pabarstome kmynais. Ant lizes dedame duonos tesla, i viduri - mesa ir formuojame duonos kepala. Kepame apie 2 vai. Isimame is krosnies, duoneles pluta patepame ..

Recepto vertinimas: 0

Krienu padazas

Visus ingredientus sumaisyti ir jau paruosta. Sis padazas labiausiai tinka prie zuvies arba prie liesos mesos patiekalu...

Recepto vertinimas: 5

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: prie