25 rezultatų ieškant "http"

Šveicariškas kumpio plokštainis

Dideliame inde sumaišykite 2 puodelius miltų su druska ir linų sėmenimis. Šiltame, bet nekarštame vandenyje ištirpinkite mieles ir cukrų. Mieles supilkite į miltus. Ant silpnos ugnies pašildykite margariną kartu su garstyčiomis ir supilkite į miltus. Sudėkite likusius miltus ir išmin..

Recepto vertinimas: 0

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. Ju..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Antipasto

Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite vyno actą, vandenį, žoleles, sausas garstyčias, druską, pipirus, skrudintus linų sėmenis, artišokų marinatą ir viską gerai išmaišykite. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, alyvuoges, artišoko še..

Recepto vertinimas: 0

Libanietiška vištiena

Išvirta vištiena supjaustyti gabaleliais. 1,5 valandos marinuoti citrinos rugšties, cesnaku ir smulkintu žalumynu marinate. I išplakta kiaušini sudeti smulkintus ir pakepintus svogunus, smulkintus žalumynus, citrinos rugšti ir suberti Maggi prieskonius, druska. marinuotus vištienos gabaliu..

Recepto vertinimas: 0

„Traškantys” pyragaičiai

1. Sulaužykite gabalėliais šokoladą. 2. Sudėkite į puodą maistinius riebalus, sirupą ir šokoladą bei ištirpinkite viską ant silpnos ugnies. 3. Įmaišykite kukurūzų dribsnius ir kokoso drožles. 4. Supilstykite į formeles. Leiskite sustingti. 5. Laikyti šaldytuve. Šaltinis : http:/..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių pyragas

Kiaušiniai išsukami su cukrumi, sudedama ištrinta varškė, sviestas, smulkiai sutarkuotos morkos, nuplikyti kmynai, sumalti kalendros grūdeliai ir masė gerai išsukama. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabaliukais ir kartu su manų kruopomis sudedami į varškės masę. Viskas gera..

Recepto vertinimas: 4

Ceviche su ananasų sultimis

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies. Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą , tačiau ne daugiau kaip 5 v..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos daržovės

Pakaitinkite aliejų rytietiškoje dubenio formos keptuvėje. Minutę pakepkite česnaką su imbieru. Įdėkite į juos svogūnus bei morkas ir kepkite maišydami ant didelės ugnies. Įdėkite pievagrybius, kartu įpilkite austrių padažo ir spaustos citrinos. Viską pakepkite 2 min. Suberkite li..

Recepto vertinimas: 0

Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis

1. Supjaustykite dešreles gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje be riebalų. Išimkite iš keptuvės. 2. Nulupkite bulves, svogūnus ir pastarnoką. Supjaustykite kubeliais ir apkepinkite nuo dešrelių likusiuose riebaluose. Vėl sudėkite dešreles ir pašildykite. 3. Ankštpipirį supjaustykit..

Recepto vertinimas: 0

Obuolienė su čiobreliais

Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite juos gabalėliais ar skiltelėmis. Virkite obuolius vandenyje, kol jie suminkštės. Tada juos gerai sutrinkite. Įberkite askorbino rūgšties. Suberkite cukrų ir maišydami užvirkite. Įmaišykite natrio benzoato į nedidelį kiekį obuoli..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštis varškės padažas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, sudėti likusius produktus, prieskonius ir gerai išplakti. Padažą patiekti prie paukštienos, triušienos ir laukinių žvėrių mėsos. Prie paukštienos ir triušienos valgių padažą gaminti saldesnį ir švelnesnio skonio, prie laukinių paukš..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių - grietinės padažas

Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrūnu, raudonėliu, čiobreliu ir kt. Padažą, sk..

Recepto vertinimas: 0

Tortas SKRUZDĖLYNAS

Iš visų produktų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 - 4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabalėliams sujung..

Recepto vertinimas: 4

Kaimiškas meduolis

3 kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės arba rūgusio pieno, 200 g cukraus, 300 g medaus, 2 šaukšteliai prieskonių mišinio, 400-500 g miltų, šaukštelis sodos. Medų ištirpinti ir atšaldyti. Trynius ištrinti su cukrum iki baltumo. Tada į juos supilti grietinę, medų, prieskonius, dalį su..

Recepto vertinimas: 0

Žemaičių midus

Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pusė supilto skysčio. Vėl pripilkite vandens iki ankstesnio lygio, įdėkite apynių, surištų į marlę, prispauskite juos raudona plyta ir..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų salotos su medumi

Smulkiai sukapotus graikiškus riešutus sudėti į salotinę. Nulupti apelsinus ir supjaustyti gabaliukais. Sumaišyti su riešutais, įpilti citrinos sultis ir įdėti medų. Leisti salotoms valandą pastovėti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://m..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių džemas

Vyšnias nuplauti, išimti kauliukus. Pusę vyšnių sumalti mėsmale ir virti kartu su medumi ant didelės ugnies 15 min. Sudėti likusias vyšnias ir virti dar 10 min. Truputi atvėsinti ir supilti į stiklainius. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http:/..

Recepto vertinimas: 5

Cibulynė

Silkei nupjaunama galva, išimami viduriai (tik paliekami pieniai), išplaunama, suvyniojama į pergamentinį popierių ir iškepama ant žarijų arba orkaitėje. Tada išimami kaulai, silkė ištrinama pro sietelį ir užpilama virintu vandeniu. Sudėjus smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, pa..

Recepto vertinimas: 4

Kokteilis "Džinas su toniku"

Gabalinį cukrų padeginti iki rudumo ir įdėti į vaisių, o po to supilti sumaišytus gėrimus. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Žvaigždė"

Gėrimus sumaišyti su ledo gabaliukais, įpilti į taurę ir įdėti iš citrinos žievelės išpjautą spiralę. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Bubble"

Visus gėrimus, išskyrus šampaną, sumaišyti ir įpilti į taurę. Po to įpilti šampaną ir sudėti vyšnias bei ledą. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis kokteilis

Gaminti, visus komponentus sumaišant. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 3

Kokteilis "Rožinis dramblys"

Degtinę, Beiley ir braškių tyrę supilti į aukštą indą, mikseriu trumpai perplakti. Supilti į stiklą, įmesti tris gabaliukus ledo ir papuošti braške. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 5

Kokteilis "Kiss"

Viską gerai išplakti. Į stiklinę įdėti ledo gabaliukus ir supilti kokteilį į stiklinę. Gerti per šiaudelį. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)

Sultinį užvirti ir virinti ant silpnos ugnies, kol bus ruošiamas risotto. Įkaitinti 2 v. š. aliejaus ir apkepti svogūnus, kol suminkštės, apie 2 min. Suberti sausus ryžius ir kepinti maišant apie 2 min., arba kol ryžiai pasidarys skaidrūs. Supilti vyną ir maišyti, kol susigers. Po vi..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: http