7 rezultatų ieškant "gryb bulv"

KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAIS

Farsa sumaisyti su tarkuotu arba kapotu svogunu, kiausiniu, skystyje ismirkytu pyragu, gerai isminkyti, pagardinti. Mase suskirstyti gabaleliais (8-10), juos isploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uzdeti po kumpio arba desros griezineli ir siek tiek grybu, sumaisytu su kapotu pom..

Recepto vertinimas: 0

SKLINDŽIAI IŠ KIAUŠINIŲ IR GRYBŲ

Grybus, svoguna, rukyta nugarine sumalti mesmale, patroskinti ir atausinti. Is visu produktu uzmaisyti tesla ir keptuveje ikaitintame aliejuje iskepti mazus sklindzius.Patiekti su pomidoru arba darzoviu salotomis...

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ IR BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS

Nuvalyta kopusta supjaustyti ir patroskinti su riebalais ir skysciu. Grybus ir svogunus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mesos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad virsutinis ir apatinis sluoksnis butu kopustu. Kiausinius isplakti su skysciu, miltais, druska, tarkuotu mu..

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ SALOTOS SU BULVĖMIS

Grybai, bulves ir agurkai supjaustomi kubeliais, svogunas smulkiai sukapojamas. Viskas sumaisoma su prieskoniais ir uzpilama grietine...

Recepto vertinimas: 0

TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

Svogunus nulupame, supjaustome ir kepame aliejaus ir sviesto misinyje. Kai svogunai apkepa sudedame pjaustytus pievagrybius, bulves, dar siek tiek pakepiname. Apkepe ipilame 90 g vandens, pilame grybu sultini, iberiame prieskoniu ir uzverdame. Nukeliame, pertriname per sieteli, vel pilame i puoda ip..

Recepto vertinimas: 2

GRYBŲ TROŠKINYS

Grybus supjaustyti i dvi ar keturias dalis. Svoguna supjaustyti kubeliais. Salavijo lapus supjaustyti juostelemis.Svieste pakepinti svogunus, po to sudeti grybus ir vel pakepinti. Tada sudeti grietine, supilti grietinele ir ismaisyti. Grybus pasudyti ir suberti salavija. Keptuve uzdengti ir ant silp..

Recepto vertinimas: 4

BULVĖS SU GRYBAIS

Bulves apskusti ir isgremzti vidu, paliekant 1 cm storio sieneles. Bulves ir isskobta vidu sudeti i verdanti vandeni ir kelias minutes pavirti.Grybus nuplauti, isvirti ir smulkiai supjaustyti.Svoguna susmulkinti ir pakepinti svieste. Grybus sumaisyti su svogunais, isskobtu bulviu gabaliukais, petraz..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: gryb bulv