MAKARONAI SU MĖSOS IR GRYBŲ PADAŽU

Ingridientai:
300 g makaronų
vandens
druskos
200 g šviežių arba 100 g sūdytų grybų
100 g lašinukų
1 stiklinė virtų arba keptų mėsos atraižų
1 svogūnas
1 morka
1 petražolė arba gabalėlis saliero
1-2 šaukštai pomidorų tyrės
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
sultini
Gaminimas
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvinti, iškrėsti į dubenį ir viduryje padaryti duobutę. Padažui grybus supjaustyti šiaudeliais, lašinukus ir prieskonines daržoves - kubeliais ir patroškinti. Baigiant troškinti, įberti džiūvėsėlių, įpilti sultinio, sudėti supjaustytą mėsą, pomidorų tyręę, dar kiek pavirinti, jei reikia pasūdyti. Padažas turi būūti tirštas. Jįį supilti įį maękaronuose padarytąą duobutę ir pabarstyti susmulkintais žžalumynais.
Patiekti su agurkųų arba burokėliųų salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!