PIEVAGRYBIŲ UŽKANDIS

Ingridientai:
800 g pievagrybių kepurėlių
500 g grybų sultinio
30 g želatinos
1 virtas kiaušinis
1 virta morka
pagal skonį - druskos, pipirų


Gaminimas
Pievagrybių kepurėles nuplauti ir 30 min. virti pasūdytame bei parūgštintame vandenyje. Išgriebti kiaurasamčiu ir nuvarvinti.
Į grybų sultinį supilti išbrinkintą ir ištirpintą želatiną, išmaišyti ir supilti į formą maždaug 0,5 cm storio sluoksniu. Papuošti virtu kiaušiniu, morka bei grybais. Kai šis sluoksnis sustings, sudėti grybus, supilti likusį sultinį ir pastatyti į šaldytuvą. Patiekiant į stalą, drebučius išversti į lėkštę. Tinka su grietinės ir majonezo padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!