GARSTYČIŲ PADAŽAS

Ingridientai:
1 svogūnas
3 rūgštoki obuoliai
1 nedidelis melionas
150ml sauso balto vyno
100ml daržovių sultinio
2-3 šaukštai garstyčių
1 šaukštelis druskos

Gaminimas
Smulkiai supjaustykite svogūną ir, subėrę į puodą su aliejumi, trumpai pakaitinkite. Suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus vaisius, supilkite vyną, daržovių sultinį ir pasūdykite. Virkite neuždengtą apie 10 min., kol vaisiai suminkštės. Sutrinkite padažą ir patiekite karštą arba šaltą.
Padažas valgomas su grilyje kepta žuvimi, vištiena ar kiaulienos šonine. Puikiai tinka jeigu laukiate svečių ir nespėjote laiku užmarinuoti mėsos, šis padažas labai paskanins jūsų patiekalą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!