Garstyčių marinatas avienai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
 3 šaukštai garstyčių miltelių
2-3 skiltelės česnako
3 šaukštai acto
peletrūnų (žiupsnelis)
250 ml aliejaus
1 šaukštelis maltų paprikų
1 šaukštelis smulkintų šviežių bazilikų
1 šaukštelis smulkintų šviežių mairūnų.

Gaminimas:
Emaliuotame inde sumaišykite garstyčias, actą ir aliejų.
Tada sudėkite trintą česnaką ir prieskonius, gerai išmaišykite ir palikite 1-2 valandas pastovėti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!