Salotos su krevetėmis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

Produktai 4 porcijoms: 

200 g lukštentų krevečių
1 gūžė raudonų garbanotųjų salotų
1 gūžė „Icebcrg” salotų
4 kietai virti kiaušiniai
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas raudonojo vyno acto
3 šaukštai alyvų aliejaus
50 g graikinių riešutų branduolių
2 šaukštai smulkintų
laiškinių česnakų
šviežiai maltų juodųjų
pipirų, druskos

Gaminimas:

1. Salotas nuplauname ir lapus išskirstome. „Iceberg” salotas supjaustome plonomis juostelėmis, o garbanotąsias suplėšome stambiomis skiautėmis. Salotas sudedame į lėkštes.
2. Kiaušinius nulupame ir perpjauname pusiau. Krevetes ir kiaušinių puseles dedame ant salotų.
3. Iš garstyčių, acto ir alyvų aliejaus paruošiame padažą. Jį pagardiname druska bei pipirais ir užpilame ant salotų.
4. Salotas pabarstome riešutų branduoliais ir smulkintomis petražolėmis.

Emma Kingsgarden
Kiekvieno skoniui
Gardūs patiekalai Jūsų svečiams

http://www.sanitex.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!