25 rezultatų ieškant "dalies"

Velykiniai zuikiai

Užkaisti bulves su ryžiais,ant keptuves paketinti morkas su svogūnais,ir kai išvirs bulves su ryžiais tada supilti pakepintas morkas ir svogunus ir supilti šprotus. ..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės

Paruošiame mielinę tešlą . Ją padalijame į dvi dalis . Ant vienos dalies minkydami užsijojame kavos . Antra dalį tešlos išminkome . Iš tešlos tarp rankų suformuojame virveles ir jas supiname kaip ilgą kasą . Bandeles supjaustome ir patepame išplaktu kiaušiniu . Kepame 20..

Recepto vertinimas: 2

Troškinys "Kinietiškas"

Paukštieną supjaustyti nedideliais gabaliukais (šiek tiek storesniais už pirštą), įpilti sojų padažo, šaukštą aliejaus, paukštienos prieskonių, druskos, juod. pipirų, šaukštą nestipraus (6%) aromatingo acto mėsą galima marinuoti ilgiau, galima ir iš karto kepti. Paukštieną ap..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Švelnumas"

Kondensuotas pienas, kiaušiniai ir miltai gerai išmaišomi. Soda užgesinama actu ir sudedama įtešlą. Gerai išmaišome. Tešlą padaliname į trys dalis ir iš kiekvienos dalies iškepame po apskritimą. Kremui grietinę išplakame su cukrumi. Pertepame apskritimus. Puošiame kokoso drožlėm..

Recepto vertinimas: 0

Kimšti paukščių kakleliai

Paukščių kaklelių odą nusmaukti nuo kaklo kaulėtosios dalies ir išplauti. Paukštienos kepenėles, skilvelius, širdeles, sparnelius ir kiaulieną išvirti ir sumalti mėsmale. Kartu sumalti česnakus ir svogūną. Į mėsos masę įberti pipirų, druskos, sudėti išmirkytas pyrago riekeles..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti pomidorai

Žali arba rausvi surūšiuoti ir rūpestingai atrinkti kieti nedideli pomidorai nuplaunami. Kad kaitinant odelė nesutrūktų, pomidorai subadomi mediniu aštriu, plonu kaip adata pagaliuku. Po to sudedami į stiklainius ir užpilami šaltu rūgščiu 1,2--1,5% stiprumo marinatu. Marinatas gaminam..

Recepto vertinimas: 0

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įmušti po vieną kiaušinį ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškloti kepimo formos dugną. Į kakavi..

Recepto vertinimas: 5

Lakštiniai su pievagrybiais

Puode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaronus ir įpilkite aliejaus. Nulupkite česnako skiltelę, smulkiai supjaustykite arba isspauskite ir įdėkite į puodą. Makaronus pamaisydami virkite 8--10 minučių, po to nukoskite, perpilkite saltu , tekančiu vandeniu ir palikite nuvarvėt..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Keptuvėje istirpinkite 3 gabaliukus sviesto. Duoną supjaustykite smulkiais kubeliais ir paskrudinkite. Skrebučius padalykite į keturis sriubos dubenėlius. Nuvalykite morkas, salierą, gerai nuplaukite ir nuvalykite porus, palikdami apie 10 cm žaliosios dalies. Nuplautas daržoves smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 0

Profitroliai su ananasų įdarų

1. Vandenį pasūdome, įdedame į jį sviestą ir užverdame. Nukaičiame, suberiame miltus ir sukame į vieną pusę, kol tešla sulimpa ir pradeda gražiai atsiskirti nuo kraštų. Po vieną įmušame kiaušinius. 2. Tešlą sudedame į konditerinį maišelį. Į skardelę, išklotą pergam..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai su pistacijomis ir medumi

1. Pistacijas išgliaudome ir kartu su sausainiais suberiame į virtuvinį kombainą. Susmulkiname. 2. Pistacijų ir sausainių mišinį suberiame į dubenį ir sumaišome su medumi, sviestu ir citrinų sultimis. 3. Išplauname obuolių sėklalizdžius. Nupjauname truputį apatinės dalies..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su mėsa

Svogūną nulupame, supjaustome smulkiai, suberiame į keptuvėje įkaitintą aliejų ir maišydami 5 minutes patroškiname. Sudedame labai smulkiai spjaustytą česnaką, įberiame cinamono, raudonųjų pipirų ir troškiname dar 30 sekundžių. Sudedame faršą, pasūdome ir maišydami troškina..

Recepto vertinimas: 1

Pyragaičiai " Spanguolėlė"

Kepami sausainiai. Sviestas, cukraus pudra, druska ištrinami. Sudedama kiaušinis, miltai. Tešla iškočiojama 4 mm storio lakštu, formele išspaudžiami sausainiai. Patepama kiaušiniu. Kepama 220 laipsniu temperatūroje 10-15 min. Iš dalies uogų išspaudžiamos sultys, o luobelės paver..

Recepto vertinimas: 0

Vyšninis - griliažinis tortas

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 1

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įberti truputį druskos, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškl..

Recepto vertinimas: 3

Turkiškai įdaryti moliuskai

Moliuskus nuplaukite, nuvalykite, atidarykite kriaukles peiliu (viršutinės kriauklės dalies nenuimkite). Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Puode pašildykite aliejų, sudėkite svogūnus ir virkite toliau tol, kol suminkštės; svogūnus sugrūskite. Sudėkite Kori..

Recepto vertinimas: 5

Avokadų sriuba

Avokadus nuplauti, nulupti ir išimti kauliukus. Citriną nuplikyti verdančiu vandeniu ir nusausinti. Kelis citrinos griežinėlius atpjauti ir palikti papuošimui, o iš likusios dalies išspausti sultis ir supilti ant avokadų. Avokadus sutrinti į košę, sumaišyti su grietine, o paskui su š..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas mielinis pyragas

Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Suberti 4 šaukštus miltų ir viską išmaišyti. Įberti šaukštelį cukraus ir uždengus audeklu palaikyti 30 min., kad pakiltų. Likusius miltus sumaišyti su cukrumi bei druska ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. ..

Recepto vertinimas: 4

Daniški sumuštiniai su rūkytu unguriu

Verdant sumaišykite kiaušinių trynius su baltymais, įberkite druskos, pipirų ir 30g. sviesto. Ungurį supjaustykite gabaliukais. Nuo kiekvieno nulupkite odą ir išimkite stuburinę ašaką. Duoną aptepkite sviestu, ungurio gabaliuku uždenkite dalį duonos riekelės, o ant kitos dalies užd..

Recepto vertinimas: 5

Eklerai su grietinėle

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gn..

Recepto vertinimas: 5

Eklerai su kavos įdaru

Tešlai 250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis te..

Recepto vertinimas: 1

Plikytos tešlos vainikas su braškėmis

Braškes nuplauti ir keturias gražiausias uogas palikti. Likusias sumaišyti su vaniliniu cukrumi. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei citrinų sultimis.Suberti miltus ir maišyti, kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. ..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADO SRIUBA

Avokadas nuplauti, aplupti ir isimti kauliukus. Citrina nuplikyti verdanciu vandeniu, nuvarvinti. Kelis citrinos griezinelius atpjauti ir palikti papuosimui, o is likusios dalies isspausti sultis ir supilti ant avokadu. Avokada sutrinti i kose. Sumaisyti su grietine, o paskui su saltu darzoviu sulti..

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiovintomis kriaušėmis

Kalakutienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, grietinėlėje išmirkytomis batono riekelėmis ir prieskoniais.1/3 dalį taip paruošto faršo sumaišome su kubeliais supjaustytomis kriaušėmis, susmulkintais krapais ir saulėgrąžomis.Likusias 2/3 faršo padaliname pusiau. Iš vienos dal..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dalies