Lakštiniai su pievagrybiais

Ingridientai:
400 g lakštinių
1 šaukštas aliejaus
1 skiltelė česnako
250 g svogūnų laiškų
750 g pievagrybių
75 g sviesto
1 šaukštelis juodųjų pipirų
druskos
Gaminimas

Puode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaronus ir įpilkite aliejaus. Nulupkite česnako skiltelę, smulkiai supjaustykite arba išspauskite ir įdėkite į puodą. Makaronus pamaišydami virkite 8—10 minučių, po to nukoškite, perpilkite šaltu , tekančiu vandeniu ir palikite nuvarvėti. Nupjaustykite svogūnų laiškus, palikdami apie 15 cm žaliosios dalies, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Nuvalykite grybus. Puode ištirpinkite 50 g sviesto. Pakepinkite svogūnų laiškus, tada sudėkite grybus ir kepkite 10—15 minučių. Į puodą sudėkite makaronus, grybus, pipirus, prieskonius, 25 g sviesto. Sukrėskite makaronus ir tuoj pat patiekite. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!