Hamburgo užkanda

Ingridientai:
400 g smulkiai maltos jautienos,
2 tryniai,
0,25 l. grietinėlės,
3 svogūnai,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Visus produktus sudėti į dubenį ir maišyti tol, kol masė bus vientisa, puri. Formuoti vidutinio dydžio kotletus ir kepti svieste. Patiekti su virtų bulvių koše.

Galima daryti ir taip: išilgai perpjauti nedidele bandelę, ant vienos jos dalies dėti "hamburgerį", salotos lapą ir uždengti likusia bandelės dalimi. Tai puikus užkandis kelionėje!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!