7 rezultatų ieškant "baziliku"

Sūrio ir pomidorų laiveliai

Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais, pridėkite druskos. Pusiau perpjautus duonos gabalėlius tolygiai apibarstykite tarkuotu sūriu ir apdėliokite pomidorais. Pagardinkite baziliku, smulkintais česnakais ir apibarstykite parmezanu. Kepkite orkaitėje 225 °C temperatūroje..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su Pešto padažu

Miltus nusijokite į dubenį, tada viduryje padarykite duobutę. Sudėkite kiausinių baltymus ir įpilkite 150 ml vandens, ismaisykite, kad iseitų tirsta vientisa tesla. Rankomis minkykite sią teslą 8--10 minučių. Tesla turi būti tampri. Jeigu tesla limpa, dar pridėkite miltų ir kuo ploniau..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos daržovės

Įkaitintame aliejuje atskirai pakepinkite smulkintas morkas, juostelėmis pjaustytas paprikas, svogūnus, porus, kopūstą. Nuvarvinkite riebalus, daržoves sukrėskite į troškintuvą, įberkite žiupsnelį pipirų ir 1/4 šaukštelio imbiero, įpilkite 1/2 stiklinės šalto vandens, paskaninki..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su bazilikų padažu

Actą arba citrinų sultis sumaišome su sojų padažu. Sudedame lašišą į emaliuotą dubenį. Užpilame marinatą, uždengiame ir marinuojame 30 minučių. Paruošiame garnyrą. Pomidorus nuplikome, nulupame odelę, minkštimą supjaustome kubeliais. Sudedame į dubenį. Ant pomidorų užd..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos vėrinukai su medaus padažu (foto)

Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelę, iš minkštimo išspausti sultis. Česnako skilteles sukapoti. Žalius arba džiovintus rozmarinus ir bazilikus susmulkinti, kmynus -sumalti. Žalumynus, česnakus, medų, citrinos sultis, žieveles ir kmynų sėklas sudėti į dubenėlį, užpilti tri..

Recepto vertinimas: 3

Itališkas Bolonijos padažas

Smulkiai supjaustykite nuluptus svogūnus, lašinius, žalumynus, šalavijus ir bazilikus. Pašildykite aliejų ir sviestą, apkepinkite gautą mišinį. Tada sudėkite maltą mėsą, nuluptus ir sutrintus pomidorus, supilkite vandenį, įberkite druskos, pipirų, įdėkite rozmarinų, čiobrelių..

Recepto vertinimas: 1

ANTIS ALUJE

Anti gerai ispalauti. Smulkiai supjaustyti obuoli, nuplauti razinas, supjaustyti ir pakepinti svoguna, viska sudeti i ryzius ir gerai ismaisyti. Anti itrinti druska, kvapiaisiais pipirais, muskato riesutu ir baziliku. Tada i anti sudeti idara ir ja ideti i troskinimo inda. Tuomet supilti alu, alus t..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: baziliku