25 rezultatų ieškant "malti"

Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis

Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite. Suplėšykite nedideliais kaspinėliais. Dalį lapų palikite patiekalui papuošti. Išvirkite ryžius. Mažus konservuotus agurkėlius supjaustykite kubeliais. Nuplaukite porą, perpjaukite poro šaknį išilgai per pusę, supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarų salotos

Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų kiekis turėtų būti maždaug toks pat kaip ir kalmarų). Svogūnus perpilti šaltu vandeniu. Sumaišyti kalmarus ir svogūnus su majonezu ir juodaisiais pipira..

Recepto vertinimas: 1

Kokosiniai triufeliai

Minksta sviesta ar margarina iki purumo issukti su miltiniu cukrumi. Imaisyti trkuiota sokolada. Leisti masei atvesti. Rankomis suformoti vienodo didzio rutuliukus ir apvalioti kokoso drozliuose. Jei turite, sudekite i popierines formukes...

Recepto vertinimas: 1

Vištiena su kariais ir vaisiais

Vištų šlauneles įtrinkite druska ir pipirais. Troškintuve įkaitinkite aliejų. Kepkite šlauneles, kol gražiai apskrus. Iškeptas atidėkite į šalį. Padažui Kokosų pieno miltelius sumaišykite su konservuotų ananasų sultimis, suberkite karių miltelius, vis..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena slyvų padaže

Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais. Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai. Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje. Likusiuose r..

Recepto vertinimas: 0

Miežiniai maltiniai

Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę, kiaušinį, cukrų ir išmaišykite. Iš tešlos suformuokite norimo dydžio blynukus ir apvolioję džiūvėsėliuose ir kepkite. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Karameliniai riešutai

Su prieskoniais sumaišytą cukrų sudėti į nedidelį puodą ir visą laiką maišant kaitinti, kol ims tirpti ir pavirs į skystį. Tada suberti riešutus ir toliau maišyti, kol jie pasidengs ištirpusiu cukrumi. Gerai išmaišius, puodą nukelti nuo ugnies ir riešutus išimti ant lėkštės, ..

Recepto vertinimas: 0

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne

MIltus supiltį į dubenį, palaipsniui pilti pieną, sirupą, berti druską, dėti trynius, sviestą, varškės sūrelį arba varškę ir minkyti tešlą. Suberkite sezamų sėklas ir palikti, kad išbrinktų. SLyvas ir cinamoną užpilti raudonuoju vynu. SLyvas užvirinti ant silpnos ugnies, pali..

Recepto vertinimas: 0

„NUGA" su avižiniais dribsniais

Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užbarstyti cukrumi dribsniai dar pakaitinami. Kai cukrus pradeda tirpti, masė supilama į aliejum išteptą lėkštę ir atšaldoma. Sustingusi masė sulaužoma ir sumalama. Likęs margarinas išsukamas, suberiami miltini..

Recepto vertinimas: 3

Badeno slyvų tortas

Trynius, cukrų, romą ir vanilinį cukrų išsukti iki baltų putų ir sukrėsti į iki standumo suplaktus baltymus. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, džiūvėsėliais bei riešutais ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą [ 26cm skersmens formą] s..

Recepto vertinimas: 0

Baršteliai su ausytėmis

Burokėliai išverdami, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Iš mėsos, pakepintų prieskoninių daržovių, prieskonių ir džiovintų grybų išverdamas sultinys. Kai mėsa suminkštėja, sultinys perkošiamas, parūgštinamas citrinos rūgštimi ir užplikoma juo burokėliai ir duona. Uždengus ..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu vandeniu. Į verdantį vandenį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulvės. Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti ..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiška virta įdaryta višta

Išdarinėtai ir išplautai vištai pro pjūvį nugaroje išimami kaulai (kojų ir sparnelių kaulai paliekami). Į vidų prikemšama paruošto įdaro, užsiuvama, dedama, į puodą, užpilama karštu vandeniu, kad pusiau apsemtų, ir verdama su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Baigia..

Recepto vertinimas: 0

Karšio kukuliai

Iš žuvies išimami kaulai, mėsa supjaustoma gabalais ir, pridėjus išmirkyto ir nuspausto pyrago, sumalama. Į masę sudedamas svieste pakepintas smulkiai supjaustytas svogūnas ir kitos pakepintos prieskoninės daržovės, malti prieskoniai, žali kiaušiniai, supilama grietinėlė, pas..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis padažas

Miltai pakepinami svieste, kol parusvės, supilamas vanduo ar sultinys, įspaudžiamos citrinos sultys, suberiami malti prieskoniai ir nutarkuota citrinos žievelė, pasūdoma, išmaišoma ir pakaitinama, sudedamas ištrintas trynys. ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su graikiniais riešutais

Dideliame puode, įpylę daug vandens, šlakelį aliejaus, įbėrę žiupsnelį druskos, išverdame spagečius. Išvirusius makaronus perpilame šaltu vandeniu ir paliekame, kad nuvarvėtų. Grūstuvu sugrūdame riešutus. Gaminame padažą: keptuvėje pakaitiname grietinę, suberiame rie..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su sojomis (Ramunės)

Užvirkite vandenį, į jį dėkite sojų faršą ir kelias minutes pakaitinkite. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite pusvalandį pabrinkti. Svogūną nulupkite, susmulkinkite. Į karštą aliejų berkite svogūno gabalėlius, paskrudinkite, tada dėkite nuspaustą sojų faršą ir apkepkite. Bu..

Recepto vertinimas: 0

Itališka duona su pomidorais ir baziliku

Duonelę supjaustykite 2 cm storio riekelėmis. Jas apkepinkite iš abiejų pusių po 2-3 min. Apskrudintas riekeles patepkite aliejumi ir plonu sluoksneliu česnako tyrės. Dubenėlyje sumaišykite pomidorus, svogūnus, baziliką, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, balzaminį actą ir pagardinkite..

Recepto vertinimas: 5

Salotos su ožkos sūriu

Sumaišykite česnaką, čiobrelius, citriną, pipirus ir aliejų. Gauta mase aptepkite sūrį, uždenkite ir 4-6 val. pamarinuokite šaldytuve. Įkaitintoje keptuvėje 3-4 min. iš abiejų pusių apkepkite sūrį ir citrinos griežinėlius, kol šiek tiek suminkštės. Į lėkštes įklokite ..

Recepto vertinimas: 5

Graikiškos salotos

Agurkus, pomidorus, svogūnus, alyvuoges ir fetos sūrį sudėkite į dubenį. Atskirai išsukite alyvuogių aliejų ir actą, supilkite į salotas, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir lengvai išmaišykite. Salotas patiekite vienas arba su šviežia duona. Papuoškite raudonėlio lapelia..

Recepto vertinimas: 5

Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)

Vištienos krūtinėlės filė bei kepenėles nuplaukite ir nusausinkite. Česnako skilteles ir svogūnus nulupkite. Kalendras nuplaukite. Užvirinkite 1,5 l vandens su 1 česnako skiltele, geltonuoju svogūnu ir kalendromis. Pasūdykite, įdėkite vištienos krūtinėlės filė, uždenkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)

Žuvies filė nuplaukite ir nusausinkite. Išspauskite žaliosios citrinos sultis. Žuvies filė įdėkite į dubenį. Apšlakstykite ½ žaliosios citrinos sultimis, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Uždengę pastatykite į šaldytuvą, kad įsigertų. Migdolus sumaišykite su Crème fraîche ..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, sudėkite į plaktuvą, pasūdykite ir sutrinkite kartu su pienu. Pusę sviesto įkaitinkite puode. Įberkite miltų, pakepkite iki aukso geltonumo. Supilkite mišinį iš plaktuvo. Šiek tiek patroškinkite ir sudėkite Crè..

Recepto vertinimas: 3

Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)

Adobo padažui aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje- atsargiai, kad nesudegtų. Iš aitriųjų paprikų pašalinkite sėklas bei pertvarėles. Aitriąsias paprikas užpilkite 500 ml karšto vandens ir palikite 20 min. suminkštėti. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)

Pirmajam padažui pomidorus nuplikykite ir pašalinę odeles bei sėklas, stambiai sukapokite. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, česnakus sutraiškykite. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais. Alyvuogių aliejų įkaitinkite plačiame puode, j..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: malti