25 rezultatų ieškant "baltymais"

Sriuba su bulvių omletu

Supjaustykite nuluptus šakniavaisius ir porą, apkepinkite riebaluose, užpilkite vandeniu ir išvirkite. Į nuovirą sudėkite sultinio kubelį ir žirnelius. Supjaustytą omletą dėkite į lėkštę arba patiekite atskirai. Omletui riebalus ištrinkite su druska ir kiaušinio tryniais, sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė)

Viščiuką nuvalykite, supjaustykite, dėkite į puodą ir apipilkite šaltu sūdytu vandeniu. Supilkite pusę vyno, suberkite prieskonius ir pusę citrinos. Virkite ant silpnos ugnies. Mėsai suminkštėjus viščiuką išimkite, palaistykite citrinos sultimis, o likusį sultinį pavirinkite. Sup..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės pyragas

Sumaišyti “Malsena Ekstra” miltus, sviestą, cukrų, kiaušinį ir druską, išminkyti tešlą ir 30 minučių padėti į šaldytuvą. Iš pieno ir manų kruopų išvirti košę ir atšaldyti. Košę sumaišyti su suplaktais su cukrumi baltymais ir prieskoniais. Atšaldytą tešlą plonai iško..

Recepto vertinimas: 4

Purus grybų apkepas su pyragu

Grybus sumalti mėsmale. Pyrago riekutes išmirkyti piene arba sultinyje. Jei skysčio per daug, riekutes lengvai nuspausti. Puode ištirpinti šiek tiek riebalų, juose pakepinti grybus, kapotą svogūną, duoną, sudėti prieskonius. Likusį sviestą išsukti įdėti kiaušinių trynių, dar kart..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su porais

Iš visų komponentų užmaišykite tešlą, įpylusi 2-2 šaukštus šalto vandens. 2 val. įdėkite į šaldytuvą. Porus supjaustykite. Pakepinkite aliejuje, įkaitintame su sviestu. Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, grietinę, trynį, petražoles ir galiausiai sumaišykite su plakt..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas viščiukas, keptas folijoje

Įšdarytas viščiukas įtrinamas druska. Paruošiamas įdaras: petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su džiūvėsėliais bei išplaktais baltymais, įberiama muskato riešuto ir druskos. Viščiukas prikemšamas įdaro, užsiuvamas, surišamas, suvyniojamas į foliją ir kepama..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Sluoksniuotos tešlos bandelės su žuvimi ir sūriu

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Trynius išmaišykite su smulkiais kubeliais supjaustyta lašiša, sutarkuotu sūriu ir smulkiai kapotais krapais, gardinkite prieskoniais. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite 10 x 10 cm dydžio kvadratais.Kraštus patepkite baltymais, suplaktais su pi..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai su baltymais

Obuolius, išėmus sėklalizdžius, apvirti cukraus sirupe ir jame atšaldyti. Išėmus įdaryti kapotais riešutais, sumaišytais su medumi. Viršų apdėlioti kiaušinių išplaktais baltymais ir kepti orkaitėje...

Recepto vertinimas: 0

Grybukai

Silkę išdarinėkite ir sumalkite. Supjaustytą svogūną ir grybus apkepkite aliejuje, pagardinkite pipirais. Tada berkite į silkinę, ant jų dėkite iš silkės suformuotus kukulius. Kiaušinių trynius pjaukite pusiau, o baltymus sukapokite. Ant kiekvieno kukulio dėkite po trynio puselę ir ..

Recepto vertinimas: 0

ŠACHMATINIS TORTAS

Šokoladinis biskvitas: sutrinkite trynius su puse kiekio cukraus ir vaniliniu cukrumi, kad masė taptų puri. Atskirai išplakite baltymus, pamažu berdami likusį cukrų. Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu arba kakava. Sudėkite į trynius pakaitomis su plaktais balty..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai su obuoliais

Bulves sumalti, sumaisyti su tryniais, riebalais, miltais, plaktais baltymais, stambiai sutarkuotais obuoliais ir suminkyti. Is teslos daryti maltinius, apvolioti džiūvėsėliuose ir iskepti su riebalais. Patiekti su grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir virtos mėsos apkepas

Bulvės stambiai sutarkuojamos. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais. Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama supjaustytomis mėsos liekanomis, ant jų vėl uždedama bulvių masė, už..

Recepto vertinimas: 0

Keptų obuolių kremas

Kepti antaniniai obuoliai pertrinami pro sietelį. Tryniai gerai išsukami su cukrumi, sumaišomi su obuolių tyre, išplaktais baltymais, ištirpdyta želatina ir prieskoniais. Išmaišius kremas sukrečiamas į vandeniu pavilgytą skardinę gražią formą ir atšaldoma. Prieš tiekiant forma mi..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemu

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sudedame į atskirus dubenėlius. Cukrų padalijame pusiau. Vieną dalį plakame su kiaušinių baltymais, kol susidaro standžios putos, kitą sukame su tryniais, kol pabąla. Į trynių masę po truputį pilame persijotus miltus, vanilinį cukrų, k..

Recepto vertinimas: 0

Baltasis arba spalvotasis glajus

Persijotą cukraus pudrą (kad nebūtų gumulėlių) sukite su kiaušinių baltymais (vandeniu ar kt. priedais), kol masė taps vientisa. Pagardinkite trupučiu citrinų sulčių bei aromatine esencija. Jei glajus per tirštas, įpilkite daugiau skysčio ar citrinų sulčių, jei per skystas, ..

Recepto vertinimas: 4

Varškės sausainiai

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Varškę permalkite ir sumaišykite su tryniais. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę. Miltų pilkite tiek, kad tešla būtų tiršta. Tešlą 1 val. palaikykite šaldytuve. Tuomet padalykite ją į dvi dalis. Iškoči..

Recepto vertinimas: 4

Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su 2-3 šaukštais karšto vandens išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir plakant po truputį berti į trynių masę. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ..

Recepto vertinimas: 1

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru

Razinas nuplikyti verdančiu vandeniu, padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir sudėti ant lentos. Razinų kauburėlį kiek pakapoti dideliu peiliu, kad beveik visos būtų įpjautos. Paskui suberti į dubenėlį ir užpilti romu. Palaikyti 1 val., kad susigertų romas. Obuolius nulupti, supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininiai sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir padalinti į 20 vienodų kvadratėlių. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti baltymais. Apibarstyti cukraus granulėmis. Kepti orkaitėje a..

Recepto vertinimas: 0

Daniški sumuštiniai su rūkytu unguriu

Verdant sumaišykite kiaušinių trynius su baltymais, įberkite druskos, pipirų ir 30g. sviesto. Ungurį supjaustykite gabaliukais. Nuo kiekvieno nulupkite odą ir išimkite stuburinę ašaką. Duoną aptepkite sviestu, ungurio gabaliuku uždenkite dalį duonos riekelės, o ant kitos dalies užd..

Recepto vertinimas: 5

SKREBUČIAI SU OBUOLIAIS IR RIEŠUTAIS

Duonos riekeles pamirkyti i tryniu, pieno ir cukraus plakini ir apkepti. Obuolius be seklalizdziu supjaustyti ir patroskinti su cukrumi, suberti kapotus riesutus. Skrebucius aptepti paruosta tyre, sudeti i skarda, uzpilti plaktais baltymais ir iskepti orkaiteje...

Recepto vertinimas: 0

MEDUOLIAI

Medu issukite su taukais ir 2 saukstais vandens. Suberkite prieskonius ir miltus, sumaisytus su kepimo milteliais (truputi palikite citrininos zievelei apvolioti).Lenta pabarstykite miltais, is teslos iskociokite 1 cm storio laksta. Tesla isklokite sviestu patepta ir kepimo popieriumi isklota skarda..

Recepto vertinimas: 4

Kepti pievagrybiai su kepurėlėmis

Pievagrybius nuplauname, nuvalome, išpjauname kotelius ir vidų pabarstome druska.Varškę pertriname per tinklelį ir sumaišome su iki standžių putų išplaktais baltymais, susmulkintomis česnako skiltelėmis bei druska. Taip paruoštu įdaru pripildome pievagrybių kepurėles, pabarstome dži..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su šokoladine "kepure"

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir vienodu sluoksniu sudedame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos.Varškę sumalame ir sumaišome su baltymais, išplaktais su cukrumi. Gautą masę sudedame ant tešlos. Kepame 220" C temperatūroje.Iškepusį atvesusį pyragą aptepame su p..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: baltymais