Varškės pyragas su šokoladine "kepure"

Ingridientai:
Tešlai:
300 g minkšto sviesto,
200 g cukraus,
2 kiaušiniai,
3 tryniai,
200 g miltų,
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių.

Įdarui:
500-600 g varškės,
3 baltymai,
1 stiklinė cukraus,
200 g šokolado,
5 šaukštai pieno.

Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir vienodu sluoksniu sudedame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos.
Varškę sumalame ir sumaišome su baltymais, išplaktais su cukrumi. Gautą masę sudedame ant tešlos. Kepame 220" C temperatūroje.
Iškepusį atvesusį pyragą aptepame su pienu ištirpintu šokoladu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!