11 rezultatų ieškant "baltu"

Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas

Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių griežinėliais taip, kad visiškai nebūtų matyti žuvies, užpilkite skystu baltu padažu, apibarstykite džiuvėsėliais, aplaistykite sviestu ir kepkite orkaitėje 15 – 20 min. Patiekite apibar..

Recepto vertinimas: 0

Valentino pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.Atšildykite tešlą ir išpjaukite iš jos 4 širdis. Jas patepkite baltymu ir apibarstykite migdolų drožlėmis bei Demerara cukrumi. Kepkite orkaitės viduryje apie 12 minučių. Po to jas atvėsinkite ant padėklo.Pamerkite želatiną vandenyje. Inde sumaišyki..

Recepto vertinimas: 1

Varškės spurgos

Kiaušinius su cukrum išplakam iki purios masės , sudedam vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkome . Formuojame spurgas - rutuliukus ir verdame aliejuje. Nedaryti didelių, nes viduje lieka neišvirusi tešla. Išvirusias apibarstome cukraus pudra ar apliejame baltu g..

Recepto vertinimas: 5

Kūčių blynai

Sutarkuoti kilogramą bulvių, įmušti du kiaušinius, įberti druskos, du šaukštus krakmolo, įdėti pakelį varškės. Viską gerai išmaišyti, iškepti blynus, dėti juos į puodą, įpilti truputį vandens ir pavirti 10 minučių. Blynai pasidaro minkšti, cepelinų skonio. Valgo..

Recepto vertinimas: 0

Lietuviška eglė

Kiaušinių trynius sukti su cukrumi ir sviestu, kol pasidarys puri masė. Į grietinę sudėti sodą ir citrinos rūgštį, supilti trynius, suberti vaniliną, išsijotus miltus ir greitai suminkyti tešlą. Ją 5 valandas padėti šaltai, kad sutvirtėtų. Paskui kočioti 1--1,5 cm storio lakšta..

Recepto vertinimas: 4

Tiramisu tortas

Išplakti trynius su cukrumi iki baltumo. Atsargiai įmaišyti sūrį (varškės masę) po vieną šaukštą. Atskirame inde išplakti baltymus iki putų. Viską atsargiai išmaišome. Pusė sausainių išmirkyti kavos likeryje.Sausainius išdėlioti formoje. Ant sausainių padengti pusė masės ..

Recepto vertinimas: 4

Salotų vyniotinis

Kietai virtus kiaušinius stambiai sutarkuoti. Išmaišyti su trintu baltu sūriu, sudėti susmulkintus svogūnų laiškus, 2 šaukštus majonezo, pabarstyti druska, pipirais. Šią masę dėti ant salotų lapų, suvynioti. Išdėlioti ant lėkštės, apipilti likusiu majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Bekonienos ir kalakutienos vyniotiniai

Kalakutieną supjaustome į 8 pailgus vienodo dydžio gabalėlius. Alyvuoges susmulkiname ir sudedame ant kalakutienos gabalėlių. Kiaušinį išplakame su druska ir pipirais. Įmaišome smulkiai supjaustytus porus, tarkuotą sūrį, grūstą česnaką. Gerai išmaišome. Kiekvieną bekon..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepenys

Nuvalytas daržoves supjaustyti ir 15 minučių paskrudinti ant silpnos ugnies svieste (30 g). Nuo kepenų pašalinti plėveles, kepenis tampriai susukti, apvynioti siūlais ir kepinti aliejuje ant stiprios ugnies kol paskrus. Pabarstyti druska ir pipirais. Ant keptuvės dugno išdėlioti daržove..

Recepto vertinimas: 2

Veršiena su abrikosais

Apvirtą veršieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir paskrudinti troškintuve. Po 15 min. sudėti nuvalytus ir supjaustytus svogūnus. Dar po kelių minučių - druską ir prieskonius, o baigiant - abrikosus. Užpilti baltu vynu ir pabarstyti petražolėmis. Troškintuvą dar 5-7 min. palaik..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai "Triufeliai"

Baltymus išplakite po truputį berdami cukrų. Plakite, kol ištirps cukraus kruopelės. Maltus migdolus sumaišykite su miltais, suberkite į baltymų putas ir lengvai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su plačiu lygiu antgaliu. Ant skardos, išklotos sviestiniu popier..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: baltu